Başak Burç Yorumları 29 Kasım 2021

Başak burcunun 29 Kasım 2021 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Başak burcunun 29 Kasım 2021 Pazartesi günü neler bekliyor? Başak burcunun 29 Kasım 2021 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 29 Kasım 2021 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 29 Kasım 2021 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Başak burcu 29 Kasım 2021 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

29 Kasım 2021 Pazartesi Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Düşüncelerin ve sözlerin ruh halinden ağır basıyor Başak. Bu özellikle, taahhüt edilen yedinci ev anlaşmalarınız, uzlaşmanız ve önemli diğer eviniz aracılığıyla zor Neptün ile bir üçgen oluştururken, iletişim, düşünce süreçleri ve yakın çevrenizden oluşan meraklı üçüncü evinizin üzerinde gezinen go-getter Mars için geçerlidir. Bekar ya da tek başına, bu süre boyunca değişimlerinize dikkat etmek önemlidir, çünkü gücünüzü bir sevgiliye aşırı derecede zorlamaya eğilimlisiniz, hatta onu liderliğinizi takip etmek için tamamen manipüle etmiyorsunuz. Gezegen hükümdarınız Merkür, aynı zamanda yaralı şifacı Chiron’a üçgen açı yapacak ve bu da size bir adım geri atıp kendinizi kontrol etmekten başka seçenek bırakmayacaktır.


29 Kasım 2021 Pazartesi Başak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Esneklik şu anda size uyuyor ve siz uyum sağlayamadan işler değişecek. Bunun tek anlamı, programınızı biraz değiştirmeniz gerektiğidir. Eğer onu çıkarırsan, sanki hiçbir şey olmamış gibi!


29 Kasım 2021 Pazartesi Başak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Yaklaşan herhangi bir seyahatiniz varsa, bugün ayrıntıları tamamlamak için harika bir zaman.


29 Kasım 2021 Pazartesi Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Başak, bugünün ifşaatlarında gezinmek için kendine yer aç. Yönetici gezegeniniz gümüş dilli Merkür, bugün kendisini berraklık getiren güneşle birleşmiş halde buluyor. Bu güçlü eşleştirme, eviniz, aileniz ve erken dönem duygusal temelleriniz hakkında boğuştuğunuz tüm hikayelere yeni bir yaklaşımla sizi dolduruyor. Başka yerlerde, ilham veren Neptün ile motive olmuş Mars hizalaması, bu günü ortaklıklarda şifa ve yatıştırıcı sohbetler için ideal bir gün haline getirir.


29 Kasım 2021 Pazartesi Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Umarım, güneş-Merkür kavuşumu altında ev projelerini tamamlıyorsunuzdur! Evden çalışıyorsanız, güçlü bağlantı, görevlerin üstesinden gelmek için mükemmel olabilir. Değilse, özellikle evde ev işlerini yürütürken üretken olduğunuzu görebilirsiniz. Bu arada Mars, işyerinde yaratıcı veya sanatsal bir rota bulmak için ideal olan Venüs’ü altmış çiziyor. Başak, konuşmalar, röportajlar ve konuşmalarla kendinizi daha hırslı hissedebilirsiniz. Altmışlık, boğaz çakranızı ısıtarak iş yerinde güçlü bir inançla konuşmanızı sağlar. Meslektaşlarınızdan destek veya onay almanın kolay olduğunu görebilirsiniz!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.