Başak Burç Yorumları 28 Kasım 2021

Başak burcunun 28 Kasım 2021 Pazar günü için burç yorumları neler? Başak burcunun 28 Kasım 2021 Pazar günü neler bekliyor? Başak burcunun 28 Kasım 2021 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 28 Kasım 2021 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 28 Kasım 2021 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Başak burcu 28 Kasım 2021 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

28 Kasım 2021 Pazar Başak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Şu anda tamamen kör olmakla ilgili değil. Mutlaka olumsuz hissetmiyorsunuz, ancak biraz tatlandırmak için zaman ayırmazsanız, fikirleriniz bu şekilde karşılanabilir. İnsanların iyi ile kötüyü işittiğinden emin olun.


28 Kasım 2021 Pazar Başak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Pek çok düzeyde daha derin bağlantılar kurabiliyorsanız güven daha kolaydır, bu nedenle ulaşın.


28 Kasım 2021 Pazar Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Bugünün gökyüzü sizi çeşitli yönlere çekiyor Başak. Akılda tutulması gereken anahtar kavram, annelik ayı burcunuzdan geçerken, sizi kendi ihtiyaçlarınıza yeniden bağlamaya çalışırken, kendinizi korumaya ve öz farkındalığa ihtiyacınız olduğudur. Ay, kariyer açlığı çeken Venüs ve bulanık çizgiler Neptün ile içeri giriyor, bu da size enerjinin başka bir yerde harcanması gerektiğini hissettiriyor. Ama gerçekten, ihtiyacı olan sensin.


28 Kasım 2021 Pazar Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay burcunuzda parlıyor ve Mars, Venüs ve Plüton ile uyum içinde. Baştan çıkarma çok mu? Şanslı aday kim, Başak? İstediğin kişiye sahip olabileceğinin farkındasın değil mi? Bakın, romantik beşinci aşk, tutku ve zevk evinizi göz kamaştıran Venüs’ün yanı sıra, şehvet tanrıçası da meraklı üçüncü iletişim eviniz aracılığıyla cüretkar Mars ile uyum içinde olacak. Başka bir deyişle, çevrimiçi, yüz yüze veya metin yoluyla olsun, oldukça iyi bir izlenim bırakıyorsunuz. En iyi kısım? Gerçekten denemek zorunda değilsin. Aslında, sözlerin tahmin edebileceğinden daha güçlü, bu yüzden ayırt etme yeteneğini kullan.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.