Başak Burç Yorumları 26 Kasım 2021

Başak burcunun 26 Kasım 2021 Cuma günü için burç yorumları neler? Başak burcunu 26 Kasım 2021 Cuma günü neler bekliyor? Başak burcunu 26 Kasım 2021 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 26 Kasım 2021 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 26 Kasım 2021 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBaşak burcu 26 Kasım 2021 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Başak Burcu 26 Kasım 2021 Cuma Günlük Aşk Burç Yorumu

Eğer kelimelere dökemiyorsan, yaz Başak. Ay, bilinçsiz onikinci evinizin, rüyaların ve perde arkasındaki her şeyin üzerinde gezinirken, her zamankinden daha fazla yalnız zaman istemenize şaşmamalı. Bununla birlikte, özellikle cilveli Venüs’ün sevgi, tutku ve kendini ifade etme ile ilgili romantik beşinci evinizde göz kamaştırıcı olmasıyla, bunu söylemek yapmaktan daha kolaydır – özel birini özel VIP deneyiminize getirmediğiniz sürece. Ayrıca, gizli on ikinci evinizdeki Luna ile duygusal olarak yönlendirilen dördüncü evinizdeki gezegen yöneticiniz Merkür arasındaki bugünkü kare, en içteki duygularınız ve mahremiyet arzunuz arasında sürtünme yaratabilir.

Başak Burcu 26 Kasım 2021 Cuma Günlük İlişki Burç Yorumu

Aşkı doğru yerde aramak! Romantik seçeneklerinizi genişletmek istiyorsanız, hayatınızın karanlık köşelerinde dolaşmak için harika bir gün. İşinizin en tuhaf yönleri bile bugünkü gibi bir günde yerini aşka bırakabilir.

Başak Burcu 26 Kasım 2021 Cuma Günlük İş Burç Yorumu

Vizyonunu kim paylaşabilir, Başak? Tüm hafta boyunca Mars, Venüs’e altmış açı yaptı ve bu da yaratıcılığınızı işteki başkalarıyla paylaşmanızı kolaylaştırıyor. İş yerinde yeni fikirler ortaya koymak veya yeni yöntemler denemek için harika bir hafta olabilir. İş arkadaşlarınız veya meslektaşlarınız, çabalarınız için desteklerini dile getirebilirdi. Herhangi bir toplantınız varsa, başarı için sanatsal vizyonunuzu başarıyla paylaşmış olabilirsiniz. Yazma, topluluk önünde konuşma, sanat ve başkalarıyla bağlantı kurma gibi Merkür ve Venüs yeteneklerinizi esnetebilseydiniz, altmışlık özellikle yardımcı olabilirdi.

Fikirlerinizin bugün bir şekil alması gerekiyor. Fiziksel bir temsil oluşturmaya başlayın.

Başak Burcu 26 Kasım 2021 Cuma Günlük Burç Yorumu

Bugün yalnızlık içindeki konaklamanızı tamamlıyorsunuz, Başak. Ay, günü koca yürekli Aslan’ın içinden geçerek geçirir ve huzur içinde çözülmesi gereken duygusal düğümleri aşmanıza yardımcı olur. Luna’nın ilham veren Jüpiter ile karşıtlığı, iş/yaşam dengesi cephesinde ayarlanması gereken mevcut planlara uyum sağlamanıza yardımcı olur. Daha sonra Luna, burcunuza girerek kendini ifade etmenizi canlandırır ve bağımsızlığınızı kucaklamanıza yardımcı olur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.