Başak Burç Yorumları 20 Kasım 2021

Başak burcunun 20 Kasım 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Başak burcunu 20 Kasım 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? Başak burcunu 20 Kasım 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 20 Kasım 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 20 Kasım 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBaşak burcu 20 Kasım 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Başak Burcu 20 Kasım 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Kendinize birkaç gün ayırın ve tozların yatışmasına izin verin Başak. Ayın meraklı İkizler'e geçişi üzerine – otoriter onuncu eviniz aracılığıyla – Luna, önemli diğerlerinin yedinci evi aracılığıyla puslu Neptün'ü kare yapacak ve aşk hayatınızda belirsizlik ve/veya yön eksikliği duyguları yaratacaktır. Bekar? Kariyer meseleleri ve/veya güç mücadeleleri, romantik duygularınızın önüne geçiyor olabilir. Dahası, bilgili gezegen hükümdarınız Merkür, romantik beşinci eviniz aşk, tutku ve zevk yoluyla Plüton'u güçlendirmek için tatlı bir altmışlık oluşturacak. İyi haber şu ki, aradığınız gerçek düşündüğünüzden daha yakın.

Başak Burcu 20 Kasım 2021 Cumartesi Günlük İlişki Burç Yorumu

Yardım için arkadaşlara bakın. Sonuçta, genellikle tüm gerçeklere sahip olan sensin, ama bir şekilde boş geliyorsun. Tablolar değişti ve şimdi kendi kafa karışıklığınızın ve kararsızlığınızın ortasında cevaplar arıyorsunuz.

Başak Burcu 20 Kasım 2021 Cumartesi Günlük İş Burç Yorumu

Merkür bugün Jüpiter ile kare açı yaptığı için bir yanlış iletişim veya fikir ayrılığı sizi rahatsız ediyor olabilir. Başak, iki şeyden birini yapabilirsin: orantısız bir şekilde havaya uçur ya da yanından geç. Analiz felcine takılıp kalmak yerine, bunu nasıl bir öğrenme eğrisi olarak kabul edeceğinizi düşünmelisiniz. Venüs Mars'a altmışlık açı yaptığında diyalog kolaylaşacak. Bakış açınızı paylaşmakta veya açık sözlü olmakta tereddüt etmeyebilirsiniz. Aslında, dürüstlük her türlü iletişimsel stres etkenini hafifletebilir çünkü o zaman siz ve iş arkadaşlarınızın tam olarak nerede durduğunu bilirsiniz.

Önemsiz bir ilgi, hayatınızın derin ve anlamlı bir parçası olmaya başlıyor.

Başak Burcu 20 Kasım 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Cumartesi günü gökyüzü, kariyer ivmesi ve net iletişim ile ilgilendiğini gösteriyor, Başak. Yönetici gezegeniniz zihinsel Merkür, kendisini hem istek uyandıran Jüpiter'e hem de yenilenme arayışında olan Plüton'a uzanırken bulur. Bu eşleştirme, yaratıcı ve romantik cephede büyük değişiklikleri hayata geçirmenize ve iş/yaşam dengesi cephesinde olumlu bir şekilde yeni ufuklara doğru genişlemenize yardımcı olur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.