Başak Burç Yorumları 18 Kasım 2021

Başak burcunun 18 Kasım 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? Başak burcunu 18 Kasım 2021 Perşembe günü neler bekliyor? Başak burcunu 18 Kasım 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 18 Kasım 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 18 Kasım 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBaşak burcu 18 Kasım 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Başak Burcu 18 Kasım 2021 Perşembe Günlük Aşk Burç Yorumu

Gezegen yöneticiniz Merkür, merak uyandıran üçüncü iletişim evinize, düşünce süreçlerine ve yakın çevrenize odaklanmaya devam ediyor, bu nedenle tutkularınızdan en son gözlemlerinize kadar her şeyi çevreleyen arka arkaya düşüncelerle yoğun bir şekilde meşgul olma ihtimaliniz var. Her şeyi fazla düşünmeye gerek yok, Başak canım. Merkür, bilgelikle ilgili geniş dokuzuncu eviniz aracılığıyla yalnızca aya karşı çıkmakla kalmayacak, aynı zamanda ilişki sektörünüzde sınırsız Neptün ile uyum içinde olacaktır. Sınır koymak bir zorunluluktur, ancak aynı şekilde, kesin olarak belirlenmiş hiçbir şey yoktur. Kalbinizi olasılıklara açın, ancak büyük resmi gözden kaçırmayın.

Başak Burcu 18 Kasım 2021 Perşembe Günlük İlişki Burç Yorumu

Diğer insanlar, güvelerin bugün alev alması gibi, gözlerinizdeki kıvılcımlardan etkilenecek. Dışarı çıkmak için can atıyorsanız, şimdi şansınız. Parlak renklerde giyin ve canlı ruh halinizi sizin için çalışmaya koyun.

Başak Burcu 18 Kasım 2021 Perşembe Günlük İş Burç Yorumu

Mars'ın geri giden Uranüs'e karşı olması sayesinde, işinizi nasıl gördüğünüzde ve hatta kariyerinizde ne düşündüğünüzde bir atılım olabilir. Neyse ki, bugün destekleyici geçişler sayesinde atılımınız karşısında kendinizi kör hissetmeyebilirsiniz! Başak, özellikle Merkür-Neptün üçgeni nedeniyle işiniz özellikle stresliyse, açılmanız sizin için daha kolay olabilir. Ancak, çeviride bazı ayrıntıların kaybolduğunu görebilirsiniz. Ardından Venüs, geri giden Uranüs ile üçgen açı yapıyor, bu da sanatsal vizyonunuzun farklı bir bakış açısının sonucu olabileceğini ima ediyor!

En yeni projenizi bugün başlatın. Büyük bir başarı sağlamak için her şey hazır.

Başak Burcu 18 Kasım 2021 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Başak, bugün yakaladığın romantik sisin içine yaslan. Yönetici gezegeniniz, haberci Merkür, kendisini eterik Neptün ile sarhoş edici bir bağlantıya yakalanmış bulur. Bu tatlı eşleştirme, yaratıcı yazma projelerine başvurmak için yığınla ilham veriyor ve aynı zamanda enerji seviyelerini düşürürken nazik ilişki konuşmaları için iyileştirici enerji sunuyor. Başka bir yerde, manyetik Venüs, elektrikli Uranüs ile hizalanır ve romantik yaşamınıza kendiliğindenlik getirir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.