Başak Burç Yorumları 16 Kasım 2021

Başak burcunun 16 Kasım 2021 Salı günü için burç yorumları neler? Başak burcunu 16 Kasım 2021 Salı günü neler bekliyor? Başak burcunu 16 Kasım 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 16 Kasım 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 16 Kasım 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBaşak burcu 16 Kasım 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Başak Burcu 16 Kasım 2021 Salı Günlük Aşk Burç Yorumu

Luna, seks, samimi birliktelikler ve enerjik değiş tokuşlarla ilgili boğucu sekizinci evinizdeki yolculuğunu tamamlamadan önce, romantik beşinci eviniz aşk, tutku ve zevk yoluyla Plüton’a güç sağlamak için zorlu bir kare oluşturacaktır. Başak, dengeni kaybetme. Yine de kesin olan bir şey var: Kalbinizin sesini dinlerseniz yanlış gidemezsiniz. Elbette, bu karar önceki taahhütlerinize çok iyi meydan okuyabilir, ancak bir iradenin olduğu yerde bir yol vardır. İyi haber şu ki, güneşin meraklı üçüncü iletişim evinizden geçişinin ortasında, dönüştürücü Plüton’a altmışlık bir açı oluşturacak. Tutku ve yoğunluk, tezahürünüzün anahtarı olabilir.

Başak Burcu 16 Kasım 2021 Salı Günlük İlişki Burç Yorumu

Her şey yerine oturduğunda ve mantıklı geldiğinde onu seviyorsun. Organizasyon becerilerinin seksi olabileceğini kim bilebilirdi? Duruma tam olarak hakimsiniz ve başkalarının başarılarınızı fark etmeyeceğini düşünmeyin.

Başak Burcu 16 Kasım 2021 Salı Günlük İş Burç Yorumu

Güneş karesi Jüpiter sayesinde gezinirken ve konuşmada aracılık ederken, bugün bir çeşit atılımınız olabilir! Artık güneş Plüton’a altmışlık açı yaptığına göre, yaratıcı çözünürlüğünüzden faydalanmaya başlayabilirsiniz. Altmışlık, sizin ve iş arkadaşlarınızın taviz vermesine izin verebilir ve bu da iş akışınıza yardımcı olur. Ancak Mars, Uranüs’ün geri gitmesine de karşı çıkıyor, bu nedenle beklenmedik bir olay dönüşü olabilir. Başak, işteki atılımınız, kariyerinizde ve hatta profesyonel zihniyetinizde ilerlemek için olası fırsatlarınızı artırabilir. Hatta herkesi iltifat eden iş yerinde yeni bir sisteme bile yol açabilir!

Bugün bir alışveriş gezisi garanti – ve bir kez olsun anlık satın alma tavsiye edilir!

Başak Burcu 16 Kasım 2021 Salı Günlük Burç Yorumu

Kalbinizin kalbinde neler oluyor Başak? Yakın ilişkilere ve yaratıcı etkinliklere yeni bir yaklaşım getirirken, kozmos sürekli olarak kalbinizin kilidini yeni bir kapasitede açmanıza yardımcı oluyor. Hayat veren güneş ve hassas ay, yenilenme arayışında olan Plüton’a uzanırken Salı günü gökyüzü sizi bu devam eden hikayeye geri götürüyor. Bu eşleştirme, yaratıcı gerçekleştirme ve ilişki yenileme söz konusu olduğunda, değişim için olumlu yollara işaret ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.