Başak Burç Yorumları 13 Kasım 2021

Başak burcunun 13 Kasım 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Başak burcunu 13 Kasım 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? Başak burcunu 13 Kasım 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 13 Kasım 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 13 Kasım 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBaşak burcu 13 Kasım 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Başak Burcu 13 Kasım 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Kararınıza sadık kalın, ancak diğer önemli olan Başak için yer ayırmayı unutmayın. Anlaşmalar, uzlaşma ve bire bir ortaklıklardan oluşan yedinci evinizi ateşlemenin yanı sıra, Ay, anlaşılması güç Neptün ile güçlerini birleştirecek. Gül renkli gözlüklerinizi çıkarın; bu, yanlış yanılsamalar ve/veya sınır belirleme eksikliği yaratabilir. Luna ayrıca kalp merkezli beşinci aşk, tutku ve zevk evi aracılığıyla Plüton ile uyum içinde olacak, bu nedenle tutkularınız bu süreçte size ilham verecek. Bu arada, Merkür’ün Uranüs ile üçgen açı yapması canlandırıcı bir bakış açısı getiriyor, bu yüzden bu süre boyunca açık fikirli olduğunuzdan emin olun.

Başak Burcu 13 Kasım 2021 Cumartesi Günlük İlişki Burç Yorumu

Bir Zen tavrı benimsemeyi deneyin. Organizasyon yeteneğin kıskanılacak bir şey ama bazen gerçekten akışına bırakman gerekiyor. O kadar çok sevebilirsin ki, düzenli programınıza dahil edebilirsiniz.

Başak Burcu 13 Kasım 2021 Cumartesi Günlük İş Burç Yorumu

Hangi ifşalar gün ışığına çıktı, Başak? Ay hala geri giden Neptün ile üçgen açı yapıyor, bu nedenle taahhütlerinizle ilgili gerçek ortaya çıkmış olabilir. Neptün geri harekette olduğu için ayrıntılar hala sisli olabilir, ancak sezginizin bir sözleşme, anlaşma veya ortakla ne yaptığını not edin. Ancak, Merkür geri giden Uranüs’e de karşı olduğu için daha fazlasının ortaya çıkmasını bekleyin! Muhalefet, profesyonel felsefelerde veya deneyimlerde radikal bir değişime işaret ediyor. Bu, kariyerinizde iş arkadaşlarınızla konuşmak inanılmaz derecede heyecan verici olabilecek yeni bir gelişmeye yol açabilir.

Bugün zor bir görevle karşı karşıya kaldığınızda, elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışın. Çaba fark edilecektir.

Başak Burcu 13 Kasım 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Bugün enerji ile uğultu gibi hissedebilirsiniz, Başak. Yönetici gezegeniniz, etkileyici Merkür, kendisini değişim talep eden Uranüs ile rahatsız edici bir karşıtlığın içinde bulur. Bu güçlü eşleşme, sizi isyan etmeye, kendinizi ilk sıraya koymaya ve durgun sorunlara yeni çözümler aramaya teşvik eder. Kendinizi huzursuz ve vahşi hissediyorsanız, geri çekilmenize yardımcı olabilecek bir çıkış yolu arayın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.