Başak Burç Yorumları 12 Kasım 2021

Başak burcunun 12 Kasım 2021 Cuma günü için burç yorumları neler? Başak burcunu 12 Kasım 2021 Cuma günü neler bekliyor? Başak burcunu 12 Kasım 2021 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 12 Kasım 2021 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 12 Kasım 2021 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBaşak burcu 12 Kasım 2021 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Başak Burcu 12 Kasım 2021 Cuma Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, bugün mistik Balık burcunda aylık ilk çıkışını yapıyor, taahhüt ettiğiniz yedinci ev anlaşmalarını, uzlaşmayı, önemli diğerlerini ve bire bir bağlantılarınızı harekete geçiriyor. Aklında özel biri mi var, Başak? Bu süre zarfında fantezi ve şefkat olası olsa da, romantik beklentileriniz söz konusu olduğunda sezginizi kullanmanız önemlidir. Ay’ın harekete geçen Mars ile uyum içinde olacağını ve bu da karışıma baştan çıkarıcı bir tutku katmanı ekleyeceğini unutmayın. Baştan çıkarıcı gerçek, bu yüzden yem için tepeden tırnağa düşmeden önce araştırmanızı yapın. Luna’nın Uranüs’e altmışlığı, sezginizi takip edin diyor.

Başak Burcu 12 Kasım 2021 Cuma Günlük İlişki Burç Yorumu

Kafanızı toplarsanız çok daha başarılı olursunuz. Bu yüzden bunu kendi başınıza yapmaya çalışarak zaman kaybetmeyin. Hayatınızdaki birkaç harika insanın yardımını çağırın. Yardım etmekten çok mutlular.

Başak Burcu 12 Kasım 2021 Cuma Günlük İş Burç Yorumu

Başak, bugün bir atılım için hazır ol! Mars sonunda Satürn’le olan karesini sonlandırıyor, bu da uzlaşmanın mümkün olduğunu gösteriyor. Siz ve bir iş arkadaşınız, sonunda her iki taraf için de geçerli olan bir tür anlaşma şartlarına varabilirsiniz. Neyse ki, bugün güneşin geri giden Neptün ile üçgen açı oluşturması sayesinde kısa süre içinde bir teklif veya ortaklık olabilir. Üçlü, bağlılık göz önünde bulundurularak kolay iletişimi gösterir. Bununla birlikte, Neptün hala geri hareket halindedir, bu nedenle yeni bir sözleşmeye veya iş ortağına taahhütte bulunmadan önce tüm ayrıntıları öğrenin.

Sosyal ağınızda bir genişleme, birkaç hafta boyunca küçük büyüme sancıları yaratacaktır.

Başak Burcu 12 Kasım 2021 Cuma Günlük Burç Yorumu

Evren, geçen hafta ortaya çıkan tüm pürüzlü yamaları düzeltmek için çalışıyor, Başak. Kendini düşünen güneş, gerçeği çözen Neptün ile destekleyici bir bağlantı kurarken, Cuma gününün sakinleştirici gökyüzünün altında kendinizi rahatlatın. Bu mutlu eşleşme, terapötik yollarla iyileşmeye, rahatlamaya ve duygusal salıvermeye öncelik vermek için ideal bir gün olmasını sağlar. Sevdiğiniz biriyle kendinizi rahat bırakın ve dünyayı kendi haline bırakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.