Başak Aylık Burç Yorumları Neler? Başak Burç Yorumu Aralık 2021

Başak burcunun Aralık ayı için burç yorumları neler? Başak burcunun Aralık ayı neler bekliyor? Başak burcunun Aralık ayı aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun Aralık ayı iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun Aralık ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Başak burcu Aralık ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Başak Burcu Aralık Ayı Aylık Burç Yorumu

Kişisel Zevkler

Ev işleri bu ay gündemin üst sıralarında, Başak. 4 Aralık’ta Yay burcunda ve aile bölgenizde bir güneş tutulması ve süper ay, yeni bir başlangıcı teşvik edebilir.

Bir süredir değişiklik yapmayı düşünüyorsanız, bu ay evresi sizi konfor alanınızdan dışarı iten bir katalizör görevi görebilir. Bu, biraz gergin olabilecek seçenekleri keşfetmek için bir fırsat. Belki taşınmayı, yerinizi büyütmeyi, ev tabanlı bir iş kurmayı veya başka bir fikri düşündünüz. İşte o zaman bunu gerçekleştirebilirsin.

Ayrıca, savaşçı Mars’ın on üçünde Yay burcuna geçmesi, daha da fazla değişimi teşvik eden oldukça heyecan verici bir etki olabilir. Kendinizi bir aktivite kasırgasının içinde bulabilirsiniz, ancak alıngan Mars, yaklaşık altı hafta içinde Okçu burcundan ayrıldığında, çok şey başarmış olacaksınız.

18 Aralık’ta İkizler burcundaki dolunay dikkatleri üzerinize çekebilir. Bu, bir projenin tamamlanmasıyla veya bir kutlamayı garanti eden bir hedefe ulaşılmasıyla aynı zamana denk gelebilir. Paylaşacak bir şeyin var mı? Daha sonra pişman olabileceğiniz bir şey söylemekten kaçının.

On dokuzunda, Cızırtılı Venüs romantizm ve yaratıcılık bölgenizde retro hareketine geçiyor ve bu da arafta yeni bir bağ kurabilir. Bu ilişkinin geleceği konusunda kararsız olabilirsiniz. Eğer öyleyse, cevaplar için zorlamayın. Neyin ortaya çıktığını görün ve karar kendi kendine verilebilir.

Güneşin Oğlak burcuna geçişi ve 21 Aralık’ta eğlence ve zevk sektörünüz eğlenceli ve keyifli bir zamanın habercisidir. Bu, dinlenmek ve dinlenmek ve yeniden şarj etmek için tatillerin çoğunu yapmak için bir fırsattır.

Son olarak, ihtiyatlı Satürn bu yıl üçüncü kez yirmi üçüncüde elektrik Uranüs’e açı yapıyor ve bu, zor bir sorunun çözümüyle aynı zamana denk gelebilir. Hâlâ yapacak bazı işleriniz olabilir, ancak kendinizi ve durumunuzu daha iyi anlamak, doğru kararı vermenize yardımcı olabilir.


Başak Burcu Aralık Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Romantik ayınız, 4 Aralık’ta mutlu-şanslı Yay’da beliren yeni ay ve güneş tutulmasıyla harika bir başlangıç ​​yapıyor. Daha az baskı hissettiğinizde, gardınızı düşürüyorsunuz. Sonuçlar kendileri için konuşur. Günlük sana çok yakışıyor Başak!

Akıllı yöneticiniz Merkür, onüçünde, parlak ama ona öyle olduğunu söyleyen Oğlak ile eşleşir, bu nedenle romantik sorunlara çözümleriniz biraz sert veya en azından biraz uzak görünebilir. Önemsiyorsunuz, ancak bu kozmik ortaklık, duygusal olarak aşırı yatırım yapmanızı engelliyor.

18 Aralık, sizi daha önce hiç düşünmediğiniz seçeneklere ve fırsatlara açması gereken ikizler burcunda dolunay ve güneş tutulması getiriyor. Bu huzursuz ay, büyük bir romantik hamle yapmak için ideal bir zaman olmasa da, en azından zamanı geldiğinde ne yapabileceğinizi düşünmek için zamanınız var.

Ay, büyük hayaller kurmaya cüret edersen aşkın ne olabileceğini gösteren, umut verici bir Merkür-Neptün sekstiliyle sona eriyor. Evrenin size ne sunmasını istediğinizi – güncel bir aşkla veya ruh eşinizle tanışmayla biten bir hikaye kitabı – istemek, onu tezahür ettirmenize yardımcı olur.


Başak Burcu Aralık Ayı Aylık İş Burç Yorumu

4 Aralık’ta Yay burcundaki güneş tutulması, zihniyetinizi ve hedeflerinizi değiştirmeniz için sizi teşvik ediyor. İstediğiniz kariyere yönelmek için bu zamanı kullanın.

İş yerinde ilham ve motivasyon için can atıyorsanız, yeni bir başlangıç ​​yapmak için harika bir zaman. 13’ünde Merkür Oğlak burcuna geçtiğinde yaratıcılığın içinizden aktığını hissetmeye başlayacaksınız.

Neyse ki, 18 Aralık’taki İkizler burcundaki dolunay, isteklerinizi ve vizyonlarınızı toplantı odasına getirmenize izin verebilir. Tek uyarı, ertesi gün Venüs’ün Oğlak burcunda geri hareketine başlayacağı ve 29 Ocak 2022’ye kadar böyle kalacağıdır. Bu, işinizde yaratıcılığınızı ve yeteneğinizi ortaya koyabilmenizi engelleyebilir. Hatta geri adım atmak ve daha hesaplı bir risk almak isteyebilirsiniz.

Jüpiter yirmi sekizinde Balık burcuna geçtiğinde, herhangi bir çöküş veya blokajın üstesinden gelebilecek ve insanlardan vizyonunuzu hayata geçirmelerine yardım etmelerini isteyebileceksiniz. Bu aynı zamanda karşılıklı yarar sağlayan sözleşmeleri müzakere etmenize de yardımcı olabilir. 2022 yılı sizin için harika bir zaman olacak, bu nedenle yıla ofiste bir patlama ile başlamak için Jüpiter’in pozitifliğine yaslanın.


Başak Burcu Aralık Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

4 Aralık’taki güneş tutulması sırasında sevgilinizle birlikte rahat bir gece geçirerek aya başlayın. Yeni ay sizi şimdi daha savunmasız hale getiriyor, bu yüzden eşinizle samimi bir konuşma yapın ve kendinizi ifade edin. Duygularını görmezden gelme Başak!

En iyi randevu geceniz, Merkür’ün on üçünde Oğlak burcuna geçtiği ve yastık sohbeti, aşk ilişkileri ve eğlence için ideal bir zaman olduğu zamandır. Yavaşça aşık olun ki kalıcı olabilsin. Bekarsanız, 18 Aralık’ta İkizler’deki dolunay sırasında tüm tatil partilerinde dikkatleri üzerinize çekeceksiniz. Bu daveti kabul edin, zekanızı getirin ve bir gösteri yapın.

On dokuzunda Venüs Oğlak burcunda geri gittiğinde flört hayatınız derin dondurucuya girer ve romantizm fikrini tatsız hale getirir. Çıkmaktan zevk almakta zorlanıyorsanız, kendinize bakmaya odaklanın. 21 Aralık’ta kış gündönümü sırasında güneşin Oğlak burcuna girdiği, yaratıcı bir yalnız tatil randevusuna gidin. Bu, moralinizi yükseltmeye yardımcı olacaktır.

Venüs gerilemesine rağmen, Jüpiter yirmi sekizinci ayda Balık burcuna girdiğinde romantik bir bağlılık dönemi başlar. 2022 başlamadan önce biriyle çok ciddileştiğiniz için havada düğün çanları olabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.