Balık Haftalık Burç Yorumları (22 Kasım – 28 Kasım Haftası)

Balık burcunun 22 Kasım – 28 Kasım haftası için burç yorumları neler? Balık burcunu 22 Kasım – 28 Kasım haftası neler bekliyor? Balık burcunu 22 Kasım – 28 Kasım haftası aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 22 Kasım – 28 Kasım haftası iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 22 Kasım – 28 Kasım haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBalık burcu 22 Kasım – 28 Kasım haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Balık Burcu 22 Kasım – 28 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, dünyada olup bitenler hakkında güçlü fikirleriniz var. Balık, sesiniz önemli.

Hafta 21 Kasım Pazar günü adalet evinizdeki Merkür Akrep’te, topluluk evinizde Oğlak’taki Plüton’a altmışlık açı yaparak başlıyor. Balık, bugün yürüyüşte olabilirsin, vali konağının önünde işaretler tutmak için benzer düşünen insanlarla bir araya geliyorsun. Ya da belki Kongre üyenize ve eyalet temsilcilerinize mektup gönderiyorsunuzdur. Bu, topluluk sorunlarına dahil olmak için iyi bir gün.

23 Kasım Salı günü, kariyer evinizdeki Yay burcundaki güneş, temeller evinizde Kuzey Ay Düğümü ile karşıt açı yapıyor. Artık ilgi odağısınız ve yöneticileriniz net bir şekilde görülebiliyor. Bu şirkette yükselmek istiyorsanız, bugün bir fırsatınız var. Ve, Balık, farklı bir işe geçmek istiyorsanız, yığının en üstüne çıkma olasılığı daha yüksek olduğu için özgeçmişinizi şimdi gönderin.

Balık Burcu 22 Kasım – 28 Kasım Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

İkizler ayı yönetici gezegeniniz Jüpiter ile faydalı bir bağlantı paylaştığından, hafta evrenin size rahatlık göndermesiyle başlayacak. Bu titreşimler, haritanızın bilinçaltını yöneten bölümünü harekete geçirerek ince bir şekilde vuracak, bu yüzden yüksek ruh halinizi sorgulamamaya çalışın. Ay, o akşam daha sonra Yengeç burcuna geçecek ve sizi etrafınızdakileri besleme havasına sokacak, ancak kendinizi başkalarına yemek yiyerek tüketmediğinizden emin olmak isteyeceksiniz. Anne Luna, şifalı asteroit Chiron’a sert bir bakış açısıyla yaklaştığında, yirmi saniyeyi öz bakımınıza yetişmek için kullanın.

Haftanın çoğu, odaklanmanız gereken önemli alanlar olan yaratıcı projelerle, arkadaşlarla görüşerek ve hayatınızı organize ederek geçirilecek. Sağlıklı alışkanlıkları sürdürmek, Aslan burcunun sağlığı yöneten, haritanızın sektörünü harekete geçirdiği yirmi dördüncü ile yirmi altıncı arasında özellikle önemli olacaktır. Aşk, ayın Başak burcuna girdiği ve kalp meselelerini yöneten harita bölgesinde konumlandığı yirmi altıncı ayın akşamına kadar devreye girmeyecek. Son zamanlarda gözünüze çarpan herkese ulaşmak için bu ay yerleşimini kullanın ve birlikte bire bir zaman planlamaya çalışın.

Balık Burcu 22 Kasım – 28 Kasım Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Bilginizi test etmeye hazır mısınız Balık? Bu haftadan itibaren kariyerinizde bir değişiklik fark edeceksiniz!

Güneş, 21 Kasım Pazar günü Akrep’ten Yay için ayrılır, ardından 24 Kasım Çarşamba günü Merkür onu takip eder. Akrep sezonu, yeni deneyimler ve eğitim fırsatları alarak profesyonel yeteneklerinizi ince ayar yapma zamanıydı. Öğrendiğiniz veya geliştirdiğiniz her şey, kariyer yolunuzu genişletmeye odaklandığı için Yay mevsiminde teste tabi tutulacak. Yay burcunun ateşli enerjisi iddialı olacak. Tüm sezon boyunca yeni zirvelere ulaşmak ve yeteneklerinizi göstermek isteyebileceğiniz için özellikle hırslı hissetmeyi bekleyin! Neyse ki, Venüs tüm hafta Mars’a sekstil yapar, bu da profesyonel çabalarınızı dengeleyebilir. Altmışlık, profesyonel hayalleriniz mümkün olduğu için sizi yıldızlara ulaşmaya teşvik edecektir. Bu hafta boyunca destek veya tavsiye için ağınıza ulaşmayı düşünmelisiniz. Profesyonel topluluğunuzdan birinin sizi bekleyen tesadüfi bir fırsatı bile olabilir!

27 Kasım Cumartesi günü Başak burcundaki son dördün ayına kadar, profesyonel taahhütlerde son rötuşları yapmalısınız. Bir ilişkinin veya sözleşmeye dayalı anlaşmanın ayrıntılarını sarın!

Balık Burcu 22 Kasım – 28 Kasım Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Tehlikenin farkında olan tek kişi siz olsanız da, bu hafta başlarında adamlarınız yanlış yöne gidiyor olacak. Sözlerinizle insanları harekete geçirmeye çalışın. Haftanın orta kısmı biraz daha yumuşak olacak, ancak birkaç dakikadan fazla dikkat gerektiren herhangi bir şeye odaklanmak zor olabilir. Hafta sonu sizin ve insanlarınız için süper harika olacak. Parti yapmak ya da birine gitmek için mükemmel bir zaman.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.