Balık Haftalık Burç Yorumları (15 Kasım – 21 Kasım Haftası)

Balık burcunun 15 Kasım – 21 Kasım haftası için burç yorumları neler? Balık burcunu 15 Kasım – 21 Kasım haftası neler bekliyor? Balık burcunu 15 Kasım – 21 Kasım haftası aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 15 Kasım – 21 Kasım haftası iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 15 Kasım – 21 Kasım haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBalık burcu 15 Kasım – 21 Kasım haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Balık Burcu 15 Kasım – 21 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, ay tutulması iletişim alanınızı aydınlatıyor. Balık, fikrini değiştirebilirsin.

15 Kasım Pazartesi günü eğitim evinizde Akrep burcundaki güneş, Kova burcundaki Jüpiter ile kare açı yapıyor. Bugün süngerin suyu çekmesi gibi bilgiyi emiyorsun. Sorularınıza cevap verebilecek deneyime sahip ilginç bir kişiyle tanışabilirsiniz. Veya Balık, tam olarak sorunuza cevap veren bir YouTube kanalı bulmuş olabilirsiniz.

16 Kasım Salı günü Akrep burcundaki güneş dostluk evinizdeki Oğlak burcundaki Plüton ile altmışlık açı yapmak için ilerliyor. Bugün çok az insan tanıdığınız bir partiye katılarak arkadaş çevrenizi genişletebilirsiniz. Balık, bu yeni insanlarla tanışmak için bir fırsat. Bugün bazı önemli bağlantılar kurulabilir.

Balık Burcu 15 Kasım – 21 Kasım Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Ay ateşli Koç burcunda ilerlerken, haftanın ilk bölümünde aşkınızın sevgisinden aşırı talepte bulunmamaya çalışın. Bu titreşimler, başkalarına bağımsızlıklarına sarılmaları için ilham verecek ve bu da romantik ilgi alanlarınızın gözünde nerede durduğunuzdan emin olmamanıza neden olabilir. On dördüncü ila on altıncı yaş arasındaki o özel kişiden haber alamazsanız, bunu kişisel algılamayın, insanlar kendi meselelerine kapılırlar. Şu anda sizin için büyük kozmik ders, başkalarının dikkatiyle değil, kendi içinizde güvenliği bulmaktır.

Gelen kutunuz boş geliyorsa umutsuzluğa kapılmayın. Ayın burçları şehvetli Boğa’ya çevirdiği on altıncı akşamı gelgit değişecek. Bu ay yerleşimi, haritanızın iletişimi yöneten bölümünü harekete geçirecek ve sosyal durumunuz büyük bir yükseltme alacak. Özellikle ondokuzuncu sabahı dolunay sırasında insanlar romantik bir ruh hali içinde olacaklar. Bunu, hayattaki en güzel şeyleri şımartmak için bir ipucu olarak alın ve sevgilinizden şık bir akşam yemeği, el yapımı kokteyller ve hatta evde bir film isteyin. Yalnız uçma havasındaysanız, bu titreşimleri romantizm için kullanın ve bunun yerine kendinizi şımartın!

Balık Burcu 15 Kasım – 21 Kasım Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Profesyonel gelişiminizi etkileyen ne öğrendiniz veya deneyimlediniz, Balık?

15 Kasım Pazartesi günü güneş Jüpiter ile kare açı yaparken bilinçaltınızdaki bir engeli aşmanız gerekebilir. Eşsiz yeteneklerinizden ve bakış açınızdan şüphe duyabilirsiniz. Ancak, profesyonel inovasyonunuzdan emin olmanızı sağlayacak bir fırsat olabilir. Güneş daha sonra Plüton’a seksen yapacağı için engel ertesi gün giderilebilir. Profesyonel topluluğunuz veya ağınız tarafından büyük ölçüde desteklendiğinizi fark edebilirsiniz, bu da becerilerinizden yararlanmanızı ve profesyonel özlemlerinizin peşinden gitmenizi kolaylaştırabilir! Aynı gün Mars, işte veya kariyer yolunuzda bir atılıma yol açabilecek geri giden Uranüs’e karşı çıkıyor. Haftanın ilerleyen saatlerinde Venüs, 18 ve 19 Kasım Perşembe ve Cuma günleri Uranüs geri hareketine altmışlık açı yapacak. Ağınızdaki diğer kişilerle sohbet etmek beklenmedik ama şanslı bir dönüş alabilir. Muhtemel olmayan birine ulaşmanın profesyonel gelişimle sonuçlanabileceğini görebilirsiniz.

Son olarak, dolunay ay tutulması Cuma günü çalışma haftanızı kapsıyor! Güçlü ay, konuşmalarınızı bir kafaya çağırıyor, bu da sizi kariyer yolunuzda izleyeceğiniz yeni bir bakış açısı veya yön ile bırakabilir.

Balık Burcu 15 Kasım – 21 Kasım Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Tatbikatı biliyorsunuz: Çöp kutularını kazın! Hafta başlarken bazı duygusal, zihinsel (ve belki de gerçek) düzene koymanın zamanı geldi, o yüzden şimdiden başlayın. Bu, diğerleri sizi yanlış yönlendirmeye çalıştığında (kasıtsız olsa da) hafta ortasında net bir kafa tutmanıza yardımcı olacaktır. Şüphe duyduğunuzda, önemli görünen kararları sonraya erteleyin. Perşembe akşamından Cumartesiye kadar, şansınızın yanınızda olacağına güvenin ve Pazar günü yüksek yerlerden yardım isteyin. (Manevi olarak değilse de, iyi konumlanmış ve cömert bir arkadaştan.)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.