Balık Burç Yorumları 9 Kasım 2021

Balık burcunun 9 Kasım 2021 Salı günü için burç yorumları neler? Balık burcunu 9 Kasım 2021 Salı günü neler bekliyor? Balık burcunu 9 Kasım 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 9 Kasım 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 9 Kasım 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBalık burcu 9 Kasım 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Balık Burcu 9 Kasım 2021 Salı Günlük Aşk Burç Yorumu

Duygularını bir sır olarak mı saklıyorsun, Balık? Bildiğiniz gibi, ay romantik aşk, tutku ve zevkle ilgili beşinci evinizi yönetir, ancak kapanış, rüyalar ve perde arkasındaki her şeyle ilgili on ikinci evinize kayar. Bekar veya zaten romantik bir şekilde bağlı, bugün vahşi tarafınızdan yararlanma şansınız var, ancak Satürn de işlerin fazla kabadayı olmasına izin vermek üzere değil. Unutmayın, güneş, Merkür ve Mars, macerayla ilgili geniş dokuzuncu evinizi ateşlemeye devam ediyor ve bu da bilinmeyene doğru yola çıkma arzusuna ilham veriyor. Bununla birlikte, Merkür’ün Satürn’e karesi, aniden kendinizi ikinci kez tahmin etmenizin nedeni olabilir.

Balık Burcu 9 Kasım 2021 Salı Günlük İlişki Burç Yorumu

Diğerleri için aşktan bahsetmek sadece sıcak havadır. Ama romantizmin dilini anadili İngilizce olan birinin akıcılığıyla kullanıyorsunuz. Şiirler bestelemiyor veya aşk şarkıları söylemiyor olsanız bile, gönül meselelerinde son derece açık sözlü olmanızdan kendinizi alamazsınız.

Balık Burcu 9 Kasım 2021 Salı Günlük İş Burç Yorumu

Bugünden itibaren, yolunuza çıkan her fırsatı kucaklamalısınız! Merkür, Mars’ı Akrep’te kavuştuğundan, kariyerinizde ilerlemek için daha fazla fırsat olduğunu fark edebilirsiniz. Sonunda bir beceriyi kavrayabilir, bir kursta önemli bir sınava girebilir veya istediğiniz alanda staj yapabilirsiniz. Bu fırsatlar yolunuza çıkmaya başladığında, bir stres dalgasıyla karşı karşıya kalabilirsiniz. Mars da bugün Satürn ile kare açı yapmaya başladığı için, bireysel, yenilikçi yolunuzu kabul etme yeteneğinizden şüphe duyabilirsiniz. Kariyer seçimlerinizde kendinize güvenin, Balık!

Güzellik gününüzde güçlü bir etkiye sahiptir. Kendinizi güzel şeylerle kuşatın.

Balık Burcu 9 Kasım 2021 Salı Günlük Burç Yorumu

Kendinizi zorlu bir kozmik arazi için hazırlayın, Balık. Hedef odaklı Oğlak ayı, bugün gerilim salan Plüton ile birleşerek fırtınalı ruh hallerine ve uzun vadeli hırslarınız söz konusu olduğunda yenilenme için yeni bir duruma neden oluyor. Bu eşleşmenin ayrıca gruplar, arkadaşlar veya diğer topluluk yerleri etrafındaki atmosferi önemli ölçüde yoğunlaştırması muhtemeldir. Başka bir yerde, haberci Merkür’ün kızgın Mars ile birleşmesi, kendini kanıtlama konusunda önemli perspektif değişiklikleri getiriyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.