Balık Burç Yorumları 28 Kasım 2021

Balık burcunun 28 Kasım 2021 Pazar günü için burç yorumları neler? Balık burcunun 28 Kasım 2021 Pazar günü neler bekliyor? Balık burcunun 28 Kasım 2021 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 28 Kasım 2021 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 28 Kasım 2021 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Balık burcu 28 Kasım 2021 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

28 Kasım 2021 Pazar Balık Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Ne yaparsan yap ve diğerlerinin de arkasından gelmesine izin ver. Şu anda, daha geleneksel arkadaşlarınızdan veya aile üyelerinizden bazılarını şaşırtabilecek bir değişimle karşı karşıyasınız. Sonsuz açıklamalarla süreci uzatmayın. Sadece hayata devam et!


28 Kasım 2021 Pazar Balık Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Şimdi iç gözleme ve yalnız zamana doğru ilerlemek için iyi bir zaman.


28 Kasım 2021 Pazar Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Balık olarak karşılaştığınız birçok tehlikeden biri de sınırlarınızı diğer insanlardan bilmektir. Diğer insanların duygularını kolayca emersiniz, bu nedenle düzenli olarak kendinizi koruduğunuzdan emin olmalısınız. Ay, rüya gibi Neptün ve sevgili Venüs ile bağlantı kurarak karşıdaki Başak burcunuzda dolaşırken bugünün gökyüzü bu olasılığa işaret ediyor. Tüm enerjinizi vermeyin.


28 Kasım 2021 Pazar Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sözlerini akıllıca kullan, Balık. Hem güneş hem de Merkür, otoriter onuncu evinizin üzerinde gezinirken, yardım edemezler, ancak daha fazla çekiciliğe sahip olurlar. Dikkatler üzerinizde ve hatta aşık olduğunuz kişi ve/veya sevgiliniz bile durumun sorumluluğunu üstlendiğini tahmin edebilir. Üstüne üstlük, ay, taahhüt ettiğiniz yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli evinizin üzerinde gezinmeye devam edecek ve bire bir bağlantılarınızı çevreleyen temalara vurgu ve (hiper) odak getirecektir. Luna’nın Mars’a altmışlığı, karışıma bir gizem ve duygusal yoğunluk katmanı ekler, bu nedenle ifade için bir çıkış bulduğunuzdan emin olun.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.