Balık Burç Yorumları 18 Kasım 2021

Balık burcunun 18 Kasım 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? Balık burcunu 18 Kasım 2021 Perşembe günü neler bekliyor? Balık burcunu 18 Kasım 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 18 Kasım 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 18 Kasım 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBalık burcu 18 Kasım 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Balık Burcu 18 Kasım 2021 Perşembe Günlük Aşk Burç Yorumu

Bir inanç sıçraması yapıp yapmayacağınızı düşünüyorsanız, süreci acele etmeyin, Balık. Bunun yeni bir yolculuğa çıkma kararınızla veya belki de yoğun bir şekilde ezdiğiniz romantik bir ilgiye yaklaşma kararınızla ilgili olabileceğini unutmayın. Bununla birlikte, geniş maceralı dokuzuncu eviniz aracılığıyla Merkür ile iletişim sektörünüzdeki ay arasındaki bugünkü karşıtlık, ilk elden bildiklerinizle dikkatinize sunulanlar arasında sürtüşme yaratabilir. İşler hemen mantıklı gelmeyebilir, ancak aradığınız mutluluğa sezgisel olarak yönlendiriliyorsunuz.

Balık Burcu 18 Kasım 2021 Perşembe Günlük İlişki Burç Yorumu

Bakın, varsaydığınızda ne oluyor? Arkadaşınızın arkanızda olduğunu düşündünüz, ama şimdi ikinizin içinde bulunduğu aptalca duruma bakın. Sonunda her şey yoluna girecek, ama işleri olması gerektiğinden daha karmaşık hale getirmeyin.

Balık Burcu 18 Kasım 2021 Perşembe Günlük İş Burç Yorumu

Beklenmedik konuşmalar, Mars geri giden Uranüs'e karşı çıkmaya devam ederken, mevcut profesyonel yolunuzu ve çabalarınızı farklı bir ışık altında görmenizi sağlayabilir. Bunalmış hissediyorsanız, Balık, o zaman destekleyici geçişler bugün yardımcı olabilir! Merkür, Neptün retrosu ile üçgen açı yapıyor, bu da yeni bir bakış açısına veya deneyime adım atmanıza yardımcı olabilir. Kariyer yolunuz için sezgisel olarak doğru geliyorsa, kendinizi buna kaptırabilirsiniz! Venüs, geri giden Uranüs'ü de üçgen yaptığından, meslektaşlarınızla yapacağınız basit bir konuşmanın yeni bir kariyer hedefine veya devam eden bir özlem için farklı bir uygulama yöntemine ilham verdiğini görebilirsiniz.

Büyüleyiciler ama çok sinir bozucular. Burada gerçekten kiminle uğraşıyorsun?

Balık Burcu 18 Kasım 2021 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Perşembe günü gökyüzünde süzülmene izin ver, Balık. Messenger Mercury, rüya gibi Neptün ile destekleyici bir bağlantı kurar ve günü içine sürüklenmeye değer romantik, sisli bir pusla doldurur. Bu eşleştirme, kendini ifade etmene incelikli, ilham verici bir karizma getirerek yaratıcı yazma projeleri için ideal bir gün olmasını sağlar. Başka bir yerde, bağ oluşturan Venüs, değişimi getiren Uranüs ile buluşarak dostlukları ve topluluk bağlantılarını taze, elektrik enerjisiyle canlandırmaya yardımcı olur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.