Balık Burç Yorumları 11 Kasım 2021

Balık burcunun 11 Kasım 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? Balık burcunu 11 Kasım 2021 Perşembe günü neler bekliyor? Balık burcunu 11 Kasım 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 11 Kasım 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 11 Kasım 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBalık burcu 11 Kasım 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Balık Burcu 11 Kasım 2021 Perşembe Günlük Aşk Burç Yorumu

Ufukta bir şey seni bekliyor ve onun geldiğini sezgisel olarak hissedebilirsin, Balık. Bu arada, güneş, Merkür ve Mars, heyecan arayan dokuzuncu inanç, macera, bilgelik ve bilinmeyen bölge evinizde yolculuk etmeye devam ediyor ve tutkuyla hayatınızı değiştirecek bir inanç sıçramasını düşünüyorsunuz. Bazılarınız uzaktan birine aşık bile olabilirsiniz ve gizlice adımlar planlıyorsunuz. Üstüne üstlük, Venüs, özgürlüğü seven onbirinci toplum meseleleri evinizin gözlerini kamaştırmaya devam ediyor, bu yüzden flört ettiğiniz eski bir iş arkadaşınızla olsa bile, aynı zamanda schmoozing turuna katılıyorsunuz.

Balık Burcu 11 Kasım 2021 Perşembe Günlük İlişki Burç Yorumu

Cevaplar bilinçaltınızdan gelecek. Son zamanlarda oldukça heyecanlı rüyalar görüyorsun. Sabah uyanıyorsun ve tek yapmak istediğin yatağa geri dönüp rüya görmeye devam etmek. Rüyalarındaki diğer insanlar kimler? Bir yolunu bul. Bu anahtar.

Balık Burcu 11 Kasım 2021 Perşembe Günlük İş Burç Yorumu

Yeteneklerinden yararlanmanın zamanı geldi, Balık! Merkür, Mars ile kavuşum yaptığından, alanınızda yeni bir şeyler öğrenmek veya deneyimlemek için daha fazla fırsatınız olabilir. Bununla birlikte, her iki gezegen de altta yatan güvensizlikleri ortaya çıkarmış olabilecek Satürn ile kare açı yapıyor. Kariyerinizde bir simge olup olamayacağınızı veya öne çıkıp çıkamayacağınızı merak etmiş olabilirsiniz. Bugün ilk dördün Ay Kova burcunda olduğundan, ay enerjisi, kariyer yolunuzda öne çıkmanıza yardımcı olacak benzersiz yeteneklerinize güvenebilmeniz için tüm güvensizlikleri unutmanızı istiyor.

İşler bitmek üzere olsa bile, son hamlenizi yapmak için iyi bir gün değil.

Balık Burcu 11 Kasım 2021 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Evren, uzun süredir tutunduğun bazı yanlış anlamaları yeniden incelemen için seni zorluyor, Balık. Akrep mevsimi, siz yeni seyahat seçeneklerini, eğitim arayışlarını ve konfor bölgesi kırma fırsatlarını keşfederken sizin için sınırları zorlamakla ilgilidir. Perşembe günü gökyüzü, daha iyi sökülmesi gereken kendi kendini yitiren kalıplara açıklayıcı bir ışık tutan çözüm arayan Kova’da ayın ilk çeyreğine giriyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.