Balık Burç Yorumları 1 Aralık 2021

Balık burcunun 1 Aralık 2021 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Balık burcunun 1 Aralık 2021 Çarşamba günü neler bekliyor? Balık burcunun 1 Aralık 2021 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 1 Aralık 2021 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 1 Aralık 2021 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Balık burcu 1 Aralık 2021 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

1 Aralık 2021 Çarşamba Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Gezegen hükümdarınız Neptün, bugün istasyonlar yönlendiriyor, bu yüzden küçük bir rüya hayal edin, Balık. Bununla birlikte, ayın egzotik dokuzuncu genişleme, bilgelik ve bilinmeyen bölge eviniz aracılığıyla için için yanan Akrep'e geçişi üzerine, aynı anda, gizli onikinci eviniz, rüyalar ve bilinçsiz kalıplar aracılığıyla görev yöneticisi Satürn ile çatışacaktır. Aşk hayatınızda ilerlemenizi engelleyen bir şey var mı? İster modası geçmiş bir inanç sistemi ve/veya zihninizde kirasız yaşayan bir korku olsun, bu, oyundaki enerjileri dönüştürmek için bir fırsattır. Venüs ayrıca her zaman bir artı olan Mars'a seksen yapacak, bu yüzden kalbinizi takip edin.


1 Aralık 2021 Çarşamba Balık Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bir başkası çok ilginç görünse bile, şu anda kendi işinize odaklanmalısınız. Onlarla yapabileceğiniz çok şey var, ancak kendi eşyalarınızı halletmek kolaydır.


1 Aralık 2021 Çarşamba Balık Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sen kimsin, Balık? Neptün gerilemesi, kimlik ve algı duygunuzu çarpıtmış olabilir. İş yerinizde kendinizi net bir şekilde görmekte zorlanabilirsiniz. Belki de varlığınızın veya çalışma ortamınız üzerindeki etkisinin farkında değildiniz. Neptün istasyonları bugün direkt olarak, işinizdeki rolünüzü anlamak daha kolay olabilir. Sonunda profesyonel benliğinizi görebilir, profesyonel konumunuzu nasıl temsil ettiğinizi ve iş yerinize ne getirdiğinizi bilebilirsiniz. Daha da önemlisi, varlığınızın gücüne giderek daha fazla güven duyabilirsiniz!


1 Aralık 2021 Çarşamba Balık Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

İç gözleminiz bazı önemli içgörüler sağlıyor – onlara uymak için çaba gösterin.


1 Aralık 2021 Çarşamba Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Balık burcu, bugün konfor bölgenizden çıkın. Yaptığınız aynı eski rutin, sizi çıldırmış hissettirecek. Çarşamba günü gökyüzü, psikolojik açıdan zengin Akrep'te sinsi sinsi gezinen Ay'ı buluyor, sizi normlardan kopmaya ve eğitim, seyahat veya felsefi sohbetler yoluyla biraz teşvik aramaya itiyor. Luna'nın duvarlarla çevrili Satürn ile sert karesi, daha sonra bazı duygusal fırtına bulutlarının mücadele etmesine neden olabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.