Balık Aylık Burç Yorumları Neler? Balık Burç Yorumu Aralık 2021

Balık burcunun Aralık ayı için burç yorumları neler? Balık burcunun Aralık ayı neler bekliyor? Balık burcunun Aralık ayı aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun Aralık ayı iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun Aralık ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Balık burcu Aralık ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Balık Burcu Aralık Ayı Aylık Burç Yorumu

Dünyanın zirvesinde

Bu cızırtılı ayda her şey var, Balık. 4 Aralık’ta hedef ve hırs sektörünüzde güçlü bir güneş tutulması ile başlıyor. Sizi konfor alanınızdan çıkarsa bile, bir hedefe veya iddialı bir mücadeleye girmeye karar verebilirsiniz. Bu, yol boyunca öğrenilecek çok şey olsa bile, bilinmeyeni kucaklama ve başarıya giden yolculuğun tadını çıkarma zamanıdır.

Ateşli Mars on üçünde Yay burcuna geçiyor, bu nedenle hedeflerinize ve kariyer yolunuza koymak için daha fazla enerji ve kararlılığa sahip olacaksınız. Bu, işleri halletmek için yönlendirildiğiniz bir zaman olabilir. Sonuçları görmek istiyorsunuz ve bunun gerçekleşmesi için elinizden gelen her şeyi yapacaksınız.

Sosyal hayatınız umut vaat ediyor, anlayışlı Merkür yine 13 Aralık’ta Oğlak burcuna geçiyor ve sizi uzanmaya ve bağlantı kurmaya teşvik ediyor. Etkisi veya deneyimi olan insanlarla bağlantı kurmak için iyi bir zaman çünkü size çok yardımcı olabilirler.

On sekizinde İkizler burcundaki ay tutulması ve ev ve aile sektörünüz bir kutlama veya tatil buluşması için iyi bir zaman olabilir. Herkes aynı anda konuşuyor olabilir ama bu etkinlik sezonun öne çıkan olaylarından biri olabilir.

Yine de kolay gelsin, çünkü tatlı Venüs Oğlak burcunda ve sosyal sektörünüzde 19 Aralık’ta geri hareketine başlayacak ve 29 Ocak 2022’ye kadar öyle kalacak. Bazı iş arkadaşlarınızı yeni bir ışık altında görmeye başlayabilir ve onlardan uzaklaşmaya karar verebilirsiniz.

21’inde güneş sosyal sektörünüze giriyor ve tatil sezonunun en yüksek noktasına gireceksiniz.

Son olarak, neşeli Jüpiter 28 Aralık’ta burcunuza geçtiğinde, 10 Mayıs 2022’de Koç burcuna geçene kadar sürecek verimli ve şanslı bir aşamaya geçersiniz.


Balık Burcu Aralık Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Hayatın ve aşkın acımasız gerçeklerini geride bırakıp la-la diyarına yeniden girmeye hazır mısın, Balık?! Çünkü hükümdarınız Neptün (puslu burcunuzun yanında seyahat ediyor) istasyonlar 1 Aralık’ta doğrudan ve gerileme döngüsünden çıkarken, evrenden sizi strese sokan can sıkıcı küçük ayrıntıları görmezden gelmek için izin alıyorsunuz!

Akrep burcundaki güçlü Mars ile altıncı evdeki Oğlak burcundaki rejeneratif Plüton arasındaki pozitif altmışlık açı sırasında düşünecek çok şeyiniz var ve bunlara hazırsanız birçok değişiklik gerçekleşebilir. Bir kapı kapandığında başka bir kapı açılır demek klişedir ama artık aşk hayatınıza tam olarak uyuyor.

21 Aralık’ta güneş güvenilir Oğlak burcuna geçerken sorumlu, saygılı bir ortak ve sevgilisiniz ve karşılığında aynı muameleyi bekliyorsunuz. Biri size hak ettiğiniz şekilde davranmıyorsa, zamanınızı hak etmiyordur. Kendinize saygı duymak ve bunu başkalarından talep etmek bir numaralı önceliğiniz olmalıdır.

Kocaman bir yufka olabilirsin, ama şanslı Jüpiter yirmi sekizinci gün senin verici işaretinle eşleştiğinde, sempatin normalden daha fazla ödüllendirilir. Partnerinizle ne kadar anlayışlı olursanız, o da sizinle o kadar anlayışlı olur. Bekar Balık, bir hayır işi yaparken özel biriyle tanışmak olasıdır ve sizi uzun zamandır olduğundan daha fazla gülümsetir.


Balık Burcu Aralık Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Bu sizin için ilginç bir zaman. Ayın sonuna doğru inanılmaz bir rüya gerçek olabilir, bu yüzden inanılmaz çabalarınızı sürdürün ve ilham almanıza izin verin!

4 Aralık’ta Yay burcundaki ay tutulması sayesinde ay büyük bir patlamayla açılıyor ve bu da yaptığınız her şeyde başarılı olma arzunuzu artırıyor. Her zamanki gibi, çeşitli görevler ve projelerle dolup taşıyorsunuz, ancak şu anda kendinize sormanız gereken asıl şey, şu anda nasıl hissettiğinizdir. Vizyonunuzu genişletmek, tabağınızdaki her şeyle bile daha huzurlu bir çalışma ortamı yaratmanıza yardımcı olabilir.

Geleneksel gezegen yöneticiniz Jüpiter, yirmi sekizinci ayda güneşinizle aynı hizaya geldiğinde, kendinizi ifade etmek için doğru kelimeleri bulabileceksiniz ve bu, son birkaç haftadır takıntılı olduğunuz perdeyi sunmanıza yardımcı olabilir.

Ve kanatlarda çok daha inanılmaz sürprizler var. Kartlarınızı doğru oynarsanız, size daha fazla bağlantı sağlayabilecek güçlü bir ipucu bile elde edebilirsiniz. Şu andan itibaren sizin için mavi gökyüzünden başka bir şey yok, bu yüzden kariyer hedeflerinize tamamen eğilerek potansiyelinize ulaşmanın zamanı geldi. Artık istediğiniz her şeye ulaşabilirsiniz. Git al!


Balık Burcu Aralık Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

The new year is almost here, Pisces, making it a good time to freshen up your dating profile during the solar eclipse on December 4. Highlight your best qualities to get some serious matches. You’ll start seeing the results when Mercury enters Capricorn on the thirteenth, making it a great day to attract some potential dates. Swipe right for love!

However, spend a cozy night in when the full moon is in Gemini on December 18. If you’re home for the holidays, think about what kind of home you want in the future and the person you want to build it with.

As Venus goes into retrograde in Capricorn on the nineteenth, do yourself a favor and block your exes on social media now. You can thank us later. Your best date night is the winter solstice on December 21. The sun enters Capricorn that day, encouraging you to go on a unique date. Just keep it low-key.

The year 2022 is going to be a lucky time for you in the dating department, starting when Jupiter enters your sign on the twenty-eighth. New opportunities for love affairs are coming your way, so it will be easy to make your dream relationship a reality. Enjoy it!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.