Aslan Haftalık Burç Yorumları (8 Kasım – 14 Kasım Haftası)

Aslan burcunun 8 Kasım – 14 Kasım haftası için burç yorumları neler? Aslan burcunu 8 Kasım – 14 Kasım haftası neler bekliyor? Aslan burcunu 8 Kasım – 14 Kasım haftası aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 8 Kasım – 14 Kasım haftası iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 8 Kasım – 14 Kasım haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıAslan burcu 8 Kasım – 14 Kasım haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Aslan Burcu 8 Kasım – 14 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, romantizm düşünceleri heyecanla ayak parmaklarınızı kıvırmanıza neden olabilir. Leo, bu eğlenceli olabilir.

Hafta 7 Kasım Pazar günü, aile evinizdeki Merkür Akrep’te ve Venüs’ün Oğlak burcunda rutinler evinizde İkizler’deki Kuzey Düğüm ile birleşim yapmasıyla başlıyor. Bugün mutlak yoktur. Leo, bugün her şey uzlaşmayla ilgili. Standartlarınız ve gereksinimleriniz olduğu için bu sizin için biraz zor olabilir. Ancak bugün, gecikmeler veya planların değiştirilmesi anlamına gelse bile herkesi mutlu etmenin bir yolunu bulmak daha iyidir.

10 Kasım Çarşamba günü, Akrep burcundaki Merkür, Mars ile güçlerini birleştiriyor ve bu iki gezegen, ilişkiler evinizde Kova burcundaki Satürn ile kare açı yapıyor. Leo, samimi bir düzeyde flört etmeye ve bağlantı kurmaya çok odaklanıyorsun. Aynı zamanda, çevrenizdeki birinin büyük bir köpek yavrusu sevgisi vakası olabilir. Bu heyecan verici bir fırsat, ancak şu anda tek seçeneğiniz değil. Leo, feromonların fazla mesai yapıyor.

Aslan Burcu 8 Kasım – 14 Kasım Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Yedinci gün, kendinizi vahşi, özgür ve yaratıcı hissedecek, size arkadaşlarınızla eğlenme ve macerayı kucaklama fırsatı verecek, akşamın ilerleyen saatlerinde, ayın kutlama yapan Yay burcundan mantıklı Oğlak burcuna dönüştüğü zamana kadar. İş haftasının başlaması için tam zamanında, sorumluluklarınızı yerine getirmek için vites değiştirmeniz istenecektir. Çalışma haftasının ilk yarısında romantizm için fazla zamanınız olmayacak ve hafta ortasına kadar dinlenmek ve evde sakin bir akşam geçirmek için gecikmiş olacaksınız.

Neyse ki, Kova ayının yardımsever Jüpiter ile el ele tutuştuğu on birincide kozmos sizin için biraz eğlence bekliyor. Hayatı kutlamak ve iyimserliği kucaklamak için bu titreşimleri kullanın. İnsanlar bu gün “evet” deme havasında olacaklar, bu yüzden gözünüze çarpan belirli biri varsa, ondan kahve veya kokteyl isteyin.

Balık burcu ve rüya gibi Neptün arasındaki bir ittifak, huzur ve empati kurmanıza izin verdiğinden, on üçüncüsü özellikle kalbiniz için iyileştirici olacaktır. Onarılması gereken herhangi bir duygusal yara veya bağışlanması gereken herhangi bir duygusal yara varsa, şimdi bu tür sonuçlar için çaba göstermenin tam zamanıdır.

Aslan Burcu 8 Kasım – 14 Kasım Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Kasım ayının ikinci haftası, iş/yaşam dengenize odaklanıyor. Leo, hayatında ilk önce hangi taahhütler gelecek?

Güneş, Merkür ve Mars Akrep’te olduğundan, ev ve aile sektörünüz yoğunlaşıyor. Merkür Mars ile kavuşum yapacağından, 8-11 Kasım Perşembe günleri arasında enerji on kat hissedilir. Bu azimli, iddialı enerji, üstesinden gelmek istediğiniz herhangi bir ev projeniz varsa mükemmeldir. Evden çalışabiliyorsanız, bağlantı mükemmeldir! Ancak hem Merkür hem de Mars, Satürn ile kare açı yapacak. Mars, Salı’dan Cuma’ya kadar sürdüğü için Satürn’le daha uzun bir kareye sahip. Satürn, işyerinize uzun vadeli başarı getirebilecek yenilikçi taahhütlerinize ve ortaklıklarınıza öncelik vermekle meşgul. Ancak kişisel ve mesleki yükümlülükler arasında seçim yapmanız gerekebileceğinden, kare gerilimi gösterir. Ayrıca her ikisine de öncelik vermeyi deneyebilirsiniz, ancak çok uzağa gidemediğinizi hissedebilirsiniz. 10 ve 11 Kasım Çarşamba ve Perşembe günleri Merkür, Satürn ile daha kısa bir kareye sahiptir. Merkür karesi, öncelik vermeniz gerekenleri ileten sorunları gösterir. Önce ne koyduğunuza bağlı olarak bazı bağlantılardan bazı veciz kelimelerle karşılaşabilirsiniz.

Aslan Burcu 8 Kasım – 14 Kasım Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Kendine bak! Hemen hemen her zaman dikkat çekiyorsun, ancak Pazartesi günkü inanılmaz derecede sıcak ve hassas varlığınız normalden daha fazla hayran çekiyor. Salı ve Çarşamba günleri, popülariteniz yalnızca artar, bu nedenle şu anda sahip olduğunuz aşırı özgüven ve karizmayı iyi bir şekilde kullanın. (Belki de o birine çıkma teklif etmenin zamanı gelmiştir?) Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri, düşünceleriniz daha sıradan konulara yöneldikçe biraz içe kapanık ve tutucu olabilirsiniz, ancak Cumartesi gününe kadar sevimli, maceracı benliğinize geri dönersiniz. .

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.