Aslan Haftalık Burç Yorumları (22 Kasım – 28 Kasım Haftası)

Aslan burcunun 22 Kasım – 28 Kasım haftası için burç yorumları neler? Aslan burcunu 22 Kasım – 28 Kasım haftası neler bekliyor? Aslan burcunu 22 Kasım – 28 Kasım haftası aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 22 Kasım – 28 Kasım haftası iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 22 Kasım – 28 Kasım haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıAslan burcu 22 Kasım – 28 Kasım haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Aslan Burcu 22 Kasım – 28 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, bir çift dost gözün ardında aşkı bulabilirsiniz. Leo, hayranlık alıyorsun.

Hafta 21 Kasım Pazar günü, Merkür’ün Akrep’te, aile evinizde, rutin evinizde Oğlak’ta Plüton’a altmışlık açı yapmasıyla başlıyor. Çamaşır günü olabilir veya evi baştan aşağı temizliyorsunuz. Ya da belki çocuğunuz üniversiteden eve gelmiştir ve eski yatak odasındaki şeyleri gözden geçirmesini sağlayabilirsiniz. Bugün, evi temizlik veya dağınıklık yoluyla dönüştürebilirsiniz.

23 Kasım Salı günü, romantizm ve macera dolu evinizde Yay burcundaki güneş, dostluk evinizde Kuzey Düğüm ile karşıt açı yapıyor. Leo, daha yakın bir ilişki isteyen bir arkadaşın olabilir. Ve bu duygunun karşılıklı olması mümkündür. Ama biriniz bir ilişki için müsait olmayabilir ve bu yüzden bu sadece bir rüya, mutlu ve bazen seksi bir rüya.

Aslan Burcu 22 Kasım – 28 Kasım Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Haftanın ilk kısmı, Ay Yengeç’ten geçerken, haritanızın bilinçaltını yöneten bölümünü aktive ederken, sizi içselleştirecek. Bu ay yerleşimi geçmişten gelen acıların yeniden yüzeye çıkmasına neden olabilir, bu nedenle kendinize karşı nazik, nazik ve sevgi dolu olduğunuzdan emin olmanız gerekir.

Neyse ki, ayın 24’ünde Luna sizin burcunuza girdiğinde hava önemli ölçüde değişecek. Bu süre zarfında kendinizi daha çok kendiniz gibi hissetmelisiniz ve kaderin düğümleriyle faydalı bir bağlantı, haftanın başlarında ortaya çıkan sorunları çözmenize yardımcı olabilir. Bu kozmik iklimde popülariteniz fırlayacak, ancak duygusal olarak kime izin vereceğiniz konusunda seçici olmanız önemli olacak. Ayın hem Satürn hem de şifalı asteroit Chiron ile bağlantıları olduğu için, yirmi beşinci sabahı, ihtiyaç duyulan yerlerde sınırlar belirlemenizi ve öz bakım için biraz zaman ayırmanızı isteyecek.

Aşka odaklanmak yerine finansal ve kariyer hedeflerinize öncelik vermek için yirmi yedinciyi kullanın. Başak ayı ve Uranüs arasında faydalı bir bağlantı, yolunuza yeni fırsatlar getirebilir ve romantizmle dikkatinizin dağılmasını istemezsiniz. Bu hafta romantik kazançlar elde etmek için en iyisi olmayacak, ancak yolun aşağısındaki aşk için kesinlikle temeller atabilir.

Aslan Burcu 22 Kasım – 28 Kasım Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Geçen hafta evde ve işte sorumluluklarınızı devrettikten sonra, bu hafta kendinizi daha ilham verici ve yaratıcı hissedebilirsiniz.

Güneş, 21 Kasım Pazar günü, bir ateş burcu olan Yay burcuna girerek, tonu psikolojikten coşkuluya kaydırıyor! Yay mevsimi parlak ve cesurdur, bu nedenle iş yerinde yaratıcı yeteneklerinize daha fazla güvenebilirsiniz. Yay burcunun enerjisi ilham verici olduğu için projelerinize enerjik dalmak daha kolay olabilir. 24 Kasım Çarşamba günü Merkür katıldığında, bu, iletişim yeteneklerinizden yararlanmak için mükemmel bir geçiş. İletişim odaklı veya sanatsal bir işte çalışıyorsanız, bu geçişler mükemmel! Bir satış yapmak, muhteşem bir şey yazmak veya mükemmel bir şey yaratmak daha kolay olabilir. Venüs, tüm hafta boyunca Mars’ı altmış çizdiği için, yeni bir şey yaratma veya bir projeye işte sanatsal bir dokunuş katma yeteneğinizle özellikle hırslı hissedeceksiniz. Mars enerjisi dayanıklılığınızı yüksek tutarken, Venüs enerjisi çabalarınızı biraz daha çekici hale getirecek.

27 Kasım Cumartesi günü Başak burcundaki son çeyrek ay, yaratıcı sürecinizi nazikçe sonlandırabilir. Editoryal ay, yaratıcı çabalarınızın nihai sonuçlarını göstermeye başlayacak!

Aslan Burcu 22 Kasım – 28 Kasım Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Bu haftanın başında size gerçekten ihtiyacı olan birine ulaşmaya çalışın. Gönüllü bir konser aracılığıyla olabilir, ancak daha büyük olasılıkla eve daha yakın. Çarşamba ve Perşembe günü cevaplarla dolu olacaksınız, hatta henüz kimsenin sormayı düşünmediği sorulara bile cevap vereceksiniz. İnsanları kendi yolunun en iyi yol olduğuna ikna edebileceksin. Bu hafta sonu yaratıcı enerji içinizden fışkıracak ve sanat yaparken ya da sanatçılarla flört ederken çok eğleneceksiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.