Aslan Haftalık Burç Yorumları (15 Kasım – 21 Kasım Haftası)

Aslan burcunun 15 Kasım – 21 Kasım haftası için burç yorumları neler? Aslan burcunu 15 Kasım – 21 Kasım haftası neler bekliyor? Aslan burcunu 15 Kasım – 21 Kasım haftası aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 15 Kasım – 21 Kasım haftası iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 15 Kasım – 21 Kasım haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıAslan burcu 15 Kasım – 21 Kasım haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Aslan Burcu 15 Kasım – 21 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu haftaki ay tutulması sizi daha çok fark ettiriyor. Leo, kabul edildin.

15 Kasım Pazartesi günü, yaşam düzenlemeleri evinizde Akrep burcundaki güneş, ilişkiler evinizde Kova burcundaki Jüpiter ile kare açı yapıyor. Siz ve hayat arkadaşınız konutunuzu tartışıyor olabilirsiniz. Belki birlikte taşınıyorsunuz, evinizi yeniden finanse ediyorsunuz ya da sadece taşınmayı düşünüyorsunuz. Bu, paketlemeye başlamadan önce ne istediğinizi gözünüzde canlandırarak Evrenden biraz yardım alma fırsatınız.

Akrep burcundaki güneş, 16 Kasım Salı günü iş evinizde Plüton’a altmışlık açı yapıyor. Bugün, bir iş fırsatı kendini gösteriyor. Leo, şirkette saatler, daha iyi bir vardiya veya daha iyi bir pozisyon alabilirsin. Hedefinize yönelik harekete geçmek anahtardır. Fırsat ortaya çıkar, ancak size teslim edilmez.

Aslan Burcu 15 Kasım – 21 Kasım Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Ay, Koç burcunda seyahat ederken, haritanızın maneviyatı yöneten bölümünü aktive ederken, ondördünden onaltına kadar kalbin meseleleri söz konusu olduğunda içgüdülerinize güvenin. Sezginiz bu kozmik iklimde güçlenecek ve evren sizden istediğiniz şeyler için harekete geçmenizi isteyecek. Neyse ki, bu ay yerleşimi güveninizi artıracak ve cesaretinizi tetikleyecek ve son zamanlarda gözünüze çarpan herkese çıkma teklif etmek için mükemmel bir zaman olacak.

Ofis çevresinde flört, on yedincisinde Boğa burcunun romantik Venüs ile faydalı bir bağlantı paylaşırken joker karakter Uranüs’e uyum sağladığında gerçekleşebilir. Flörtöz bir bakış ya da mesaj alışverişi gün içinde ilerlemene yardımcı olsa da, profesyonel sınırları aşmamaya dikkat etmelisin. Mars, Uranüs’e karşı sert bir muhalefetin sancıları içinde olacağından, dürtüsel bağlantılara da dikkat edin.

Ondokuzuncu ay, ay burçları İkizler’e çevirdiğinde, haritanızın topluluk ve sosyal olayları yöneten alanını aydınlatarak yolunuza ferahlatıcı bir geçiş getirecek. Her şeyden önce arkadaşlarınızla iyi vakit geçirmeye odaklanmalısınız, ancak aşkla ilgili fırsatların hafta sonu boyunca kucağınıza düşme olasılığı her zaman vardır.

Aslan Burcu 15 Kasım – 21 Kasım Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Astroloji bu hafta ortaya çıkarken, yaptığın her şeyin sonunda inanılmaz derecede başarılı olabileceğini unutma, Leo!

15 Kasım Pazartesi gününden itibaren güneş Jüpiter’le kare açı yapacak ve bir taahhütler çatışmasına neden olacak. Kare, hayatınızın her iki alanındaki yükümlülükler arasında bir denge bulmanız gerektiğini gösterir. Neyse ki, bu başarılabilir, ancak deneme yanılma olmadan yapılamaz. Ertesi gün güneşin Plüton’a altmışlık olması iş rutininizin ev hayatından etkilenebileceğini gösteriyor. Özellikle acil bir sorun varsa, işteyken zihniniz ev hayatınıza odaklanabilir. Mars ayrıca, kariyerinizde daha profesyonel bir etki yaratmak için farklı bir şey yapmanız gerektiğinde iş akışınızı biraz bozabilecek olan Uranüs retrosuna da karşı çıkıyor. 18 ve 19 Kasım Perşembe ve Cuma günleri, Venüs geri giden Uranüs ile üçgen açı yaptığından, profesyonel performansın zirvesini gösterir. Uyumlu üçlü, işte yapmış olabileceğiniz bir şey kendini değerli bir başarı veya başarı olarak sunduğundan, kariyerinizde radikal bir atılım gibidir.

Son olarak, Cuma günkü dolunay ay tutulması, potansiyel olarak profesyonel bir kilometre taşını gerçekleştirerek kariyerinizde zirve yapıyor!

Aslan Burcu 15 Kasım – 21 Kasım Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Haftaya sıcak bir randevuyla başlamaktan daha iyi ne olabilir? Pazartesi için romantik planlarınız yoksa, yemek yapın. Her zamanki coşkulu benliğiniz olmanız koşuluyla, tüm yollar şu anda eğlenceye ve romantizme çıkıyor. Hafta ortasına doğru, özellikle aile meseleleri söz konusu olduğunda, sezginize güvenin. Perşembe akşamından Cumartesiye kadar, duygusal karşılama matınızı ortaya koyduğunuzu varsayarsak, bu hafta başlayan ateşin ve tutkunun geri dönmesini bekleyebilirsiniz. Tüm hayranlığın tadını çıkarın! Pazar günü iyi bir izlenim bırakmayı bekleyin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.