Aslan Burç Yorumları 7 Kasım 2021

Aslan burcunun 7 Kasım 2021 Pazar günü için burç yorumları neler? Aslan burcunu 7 Kasım 2021 Pazar günü neler bekliyor? Aslan burcunu 7 Kasım 2021 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 7 Kasım 2021 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 7 Kasım 2021 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıAslan burcu 7 Kasım 2021 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Aslan Burcu 7 Kasım 2021 Pazar Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, romantik beşinci aşk, tutku ve zevk evinizdeki yolculuğunu tamamlamadan önce, seks, enerji alışverişi ve ruh bağlarından oluşan sekizinci eviniz aracılığıyla anlaşılması zor Neptün ile karşı karşıya gelecek. Sevgilinle otantik olmaktan rahat hissediyor musun, Leo? Kalbinizin arzularına boyun eğme ihtiyacı ile önemli bir birliğin temeli üzerinde çalışmaya kararlı kalma arasında bir çekişme yaşıyor olabilirsiniz. İyi haber şu ki, günlük görevler ve durum tespiti ile ilgili altıncı evinizin üzerinde gezinen uyum arayan Venüs’ün yardımıyla, size bolluk ve iyi hisler bahşediliyorsunuz.

Aslan Burcu 7 Kasım 2021 Pazar Günlük İlişki Burç Yorumu

Bir sonraki büyük hamle için kendinizi kesinlikle hazır hissediyorsunuz, ancak evren bir nedenden dolayı sizi geri tutuyor, bu yüzden onu zorlamayın. Yakında büyük hamlenizi yapmak için doğru yerde olacaksınız. O zamana kadar pratik yapmaya devam edin. Mükemmel yapar, bilirsin!

Aslan Burcu 7 Kasım 2021 Pazar Günlük İş Burç Yorumu

Bugün Merkür, Venüs’ü son kez altmışlık açı yapıyor! Günlük iş rutinlerinizi ve iş-yaşam dengenizi nasıl ayarlayacağınızı düşünüyor olabilirsiniz. Altmışlık, mevcut hayatınızın neleri gerektirdiğini düşünmek için verimli bir geçişti. Çalışmak ve oynamak için zaman ayırıyor musunuz? İşinize yarayan bir rutininiz var mı? Çalışmak için çok fazla zaman harcadığınızı düşünüyorsanız, ay enerjisine yaslanın. Ay, sizi yaratıcılığınızı onurlandırmaya çağıran ateşli Yay burcunda. İşe dönmeden önce bugün bir hobinin tadını çıkarmak için zaman ayırın!

Biraz gerginleşiyorsun, o yüzden geri çekil ve bugün olayların kendi kendine olmasına izin ver.

Aslan Burcu 7 Kasım 2021 Pazar Günlük Burç Yorumu

Bir Aslan olarak, umutsuz bir romantik olma eğilimindesiniz. Oynak Yay burcu, gerçekliği çözen Neptün ile kare kare yakalarken Pazar gününün rahatlatıcı gökyüzü altında rüya gibi aşk arzunuzu kucaklayın. Sevdiğiniz biriyle rahatlamak ve yaratıcı olmak ya da sadece günün sunduğu huzurlu, karmaşık havaya dalmak için ideal bir gün. Daha sonra ay, Oğlak burcuna geçerek işle ilgili endişeleri vurgular.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.