Aslan Burç Yorumları 30 Kasım 2021

Aslan burcunun 30 Kasım 2021 Salı günü için burç yorumları neler? Aslan burcunun 30 Kasım 2021 Salı günü neler bekliyor? Aslan burcunun 30 Kasım 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 30 Kasım 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 30 Kasım 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Aslan burcu 30 Kasım 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

30 Kasım 2021 Salı Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugünün tatlı sekstili – sorumlu altıncı günlük ritüeller, durum tespiti ve hizmet eylemleri yoluyla – ve anlaşılması zor Neptün – seks, birleşme ve ruh-ruh bağlantılarından oluşan sekizinci eviniz aracılığıyla – uyumlu bir sinerji yaratır. erotik fantezilerin ve günlük hayatın arasında. Hala o özel kişi hakkında hayal mi kuruyorsun, Leo? Enerjinizin nereye gittiğine dikkat edin ve bazı sınırlar koymaktan çekinmeyin. Güneş, aşk, tutku ve zevkten oluşan beşinci evinizin üzerinde gezinirken, onunla birlikte gelen carpe diem deneyimini aradığınız kadar, kalbinizin arzularına da aynı derecede yatırım yapıyorsunuz.


30 Kasım 2021 Salı Aslan Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bir ilişkide veya bir anlaşmada büyük bir değişiklik mi düşünüyorsunuz? Neye bulaştığınızı bildiğinizden emin olmak için önceden zaman ayırın. Görünüşte kesin olan bir şey bile başka bir şeye dönüşebilir.


30 Kasım 2021 Salı Aslan Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Leo, Yay burcunda devam eden güneş kavuşumu Merkür sayesinde, coşkulu tonunuz iş yerinde bulaşıcı! Yaratıcılığınızın heyecanla yükseldiğini görebilirsiniz. Neyse ki, her iki gezegen de Satürn’e altmış açı yaptığından, uzun vadeli bir şeye yol açabilir. Satürn, taahhüt sektörünüzü yapılandırıyor ve sizden benzersiz ortaklıklara ve bağımsız sözleşmelere katılmanızı istiyor. Satürn sekstilleri, tutku projelerinizin veya profesyonel kendini ifade etmenin, iş ortakları ve taahhütlerle benzersiz yollara yol açabileceğini ima eder. Bununla birlikte, Satürn sizden sesini biraz kısmanızı isteyebilir, bu da yaratıcılığınızı geliştirmek için ideal olabilir.


30 Kasım 2021 Salı Aslan Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

İşler bir araya geliyor ve durumunuzda büyük bir değişikliğe hazırsınız.


30 Kasım 2021 Salı Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Bir Aslan olarak, kozmik ipuçları için aydınlatıcı güneşe bakarsınız. Salı günü gökyüzü, gerçekçi Satürn ile topraklanmış bir hizalama oluşturmak için uzanan güneşi bulur ve ciddi, geleceğe yönelik bir tavır almanıza yardımcı olur. Bu açı, doğrudan kalbinizde meydana gelen mevcut duruma işaret eder ve sizden, hayatınızda kimin yakınında olmaya ve kimden ayrılmaya değer olduğunu gerçekçi bir şekilde kabul etmenizi ister.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.