Aslan Burç Yorumları 28 Kasım 2021

Aslan burcunun 28 Kasım 2021 Pazar günü için burç yorumları neler? Aslan burcunun 28 Kasım 2021 Pazar günü neler bekliyor? Aslan burcunun 28 Kasım 2021 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 28 Kasım 2021 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 28 Kasım 2021 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Aslan burcu 28 Kasım 2021 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

28 Kasım 2021 Pazar Aslan Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Planınızı şimdiden oluşturmaya başlayın. Patronla ya da o tatlı kızla istediğini almak için iyi bir konumdasın, ama sadece onları bekleyebilirsen! Sabrınız efsanevi olmaktan çok uzak, ancak gerçekten istiyorsanız bunu başarabilirsiniz.


28 Kasım 2021 Pazar Aslan Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Birisi sıkı çalışma konusunda size yardım etmeyi teklif ederse, egonuzun aranıza girmesine izin vermeyin.


28 Kasım 2021 Pazar Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Bugün işin icabına bakma dürtüsünü hissediyorsun Leo. Ay, duygusal enerjinizi mali durumunuza ve becerilerinizin uygulanmasına odaklayarak, pragmatik Başak’ta sürüklenir. Ay, Neptün ve sevgilisi Venüs ile birlikte sisli bir pusun içine düşerek uzaya sürüklenmeyi kolaylaştırır ve potansiyel olarak ortaklarla para sınırlarını karıştırır.


28 Kasım 2021 Pazar Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Stratejin nedir, Leo? Tek veya zaten bağlı, kesin olan bir şey var: ‘A’ oyununuzdasınız. Bakın, güneşin beşinci şöhret, tutku ve zevk evi aracılığıyla Merkür’e yakınlığına ek olarak, ay aynı zamanda istikrar arayan ikinci konfor, para ve değer sistemleri evinizin üzerinde geziniyor. Ne istediğini tam olarak biliyorsun ve seçici olmaktan da korkmuyorsun. Bu da özgüveninizi artırmaya yetmezmiş gibi, Mars, romantizm söz konusu olduğunda her zaman bir artı olan cilveli Venüs ile de uyum içinde olacak. İçimden bir ses, neredeyse her gün gördüğün birine aşık olduğunu söylüyor – devam et.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.