Aslan Burç Yorumları 27 Kasım 2021

Aslan burcunun 27 Kasım 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Aslan burcunu 27 Kasım 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? Aslan burcunu 27 Kasım 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 27 Kasım 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 27 Kasım 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıAslan burcu 27 Kasım 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Aslan Burcu 27 Kasım 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Leo, yanıyorsun, ama sonra tekrar, yeni ne var? Örneğin güneş, aşk, tutku, zevk ve kendini ifadeden oluşan romantik beşinci eviniz aracılığıyla anlayışlı Merkür'ün yanında oturuyor ve kalp çakranızı ve sevgi arzularınızı çevreleyen temalara enerji, canlılık ve çok ihtiyaç duyulan netliği getiriyor. Bu arada Luna, istikrar arayan ikinci konfor, finans ve değer sistemleri evinizde gezinmeye ve bu süreçte Merkür ile çatışmaya devam edecek. Kendinizi sorgulamadan ve/veya değerinizi sorgulamadan önce aynaya bakın ve kim olduğunuzu hatırlayın. İşler göründüğü gibi değil, ama tutkularınız kelimelerden daha yüksek sesle konuşuyor.

Aslan Burcu 27 Kasım 2021 Cumartesi Günlük İlişki Burç Yorumu

Gerçek renkleriniz şimdi gerçekten parlıyor. Dev kalbin bazen başını belaya sokar ama bugün senin ve halkın için kıpkırmızı ve yoncadan başka bir şey değil! Senin harika enerjine bayılıyorlar ve sen onlara yardım etmekten başka bir şey yapamıyorsun.

Aslan Burcu 27 Kasım 2021 Cumartesi Günlük İş Burç Yorumu

Mali durumunu nasıl düzenleyebilirsin, Leo? Başak burcundaki son çeyreğin altında, maddi olarak baskı altında hissedebilirsiniz. En son maaş bordronuzu gözden geçiriyor ve paranızın işinize nasıl yarayacağını merak ediyor olabilirsiniz. Belki de maaşınızın daha fazlasını bir tasarruf hesabına veya emeklilik fonuna yatırmanın zamanı gelmiştir. 401K veya IRA'larınızı gözden geçirmenin zamanı gelmiş olabilir. Bütçenizi veya kitaplarınızı finansal çabalarınıza uyacak şekilde ayarlamanız bile gerekebilir. Ay enerjisi, zam isteme konusunda da size ilham verebilir!

Bugün enerjiniz azaldıkça, iç sesinizi dinleyin ve sevmediğiniz şeyleri yapmayın.

Aslan Burcu 27 Kasım 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Yeteneklerinle risk almanın şimdi tam zamanı, Leo. Seçtiğiniz zanaatla ilgi odağına daha güvenle eğildiniz, ancak Pazartesi günkü gökyüzü daha fazla büyüme için hala yer olduğunu gösteriyor. Mükemmeliyetçi Başak burcundaki üçüncü çeyrek ayı bugün ortaya çıkıyor ve yeteneklerinizin ve kaynaklarınızın etkinleştirilmesi etrafında yapılması gereken değişiklikleri vurguluyor. Güveninizin önünde duran nedir?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.