Aslan Burç Yorumları 24 Kasım 2021

Aslan burcunun 24 Kasım 2021 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Aslan burcunu 24 Kasım 2021 Çarşamba günü neler bekliyor? Aslan burcunu 24 Kasım 2021 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 24 Kasım 2021 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 24 Kasım 2021 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıAslan burcu 24 Kasım 2021 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Aslan Burcu 24 Kasım 2021 Çarşamba Günlük Aşk Burç Yorumu

Aşk ve zevk mevsimi, Leo. Ne de olsa güneş, görkemli gezegen hükümdarınızdır ve aşkla ilgili romantik beşinci evinize resmen enerji veriyor ve yeniden canlandırıyor, bu da kalbinizi özür dilemeden kolunuza taktığınız anlamına geliyor. Senden uzakta olan birine aşık olmak? Ayın parıldayan ışınlarının burcunuzda olmasının yanı sıra Luna, tutkuyla ilgili beşinci eviniz aracılığıyla konuşkan Merkür ile de uyum içinde olacak. Söyleyecek bir şeyin var mı? Spot ışıkları senin üzerinde ve iyi haber şu ki, rolü arıyorsun. Ay'ın Satürn'le karşıtlığı, duygusal bir çekişmeyi tetikleyebilir, ancak özgünlüğünüzü kucaklarsanız değil.

Aslan Burcu 24 Kasım 2021 Çarşamba Günlük İlişki Burç Yorumu

İşler lehinize gidiyor gibi görünüyor, ancak bu sadece arkanıza yaslanıp olayların olmasına izin verebileceğiniz anlamına gelmiyor. Hayatınızda aktif bir katılımcı olmak daha iyidir. Arkadaşlarınıza ve şüphelerine rağmen işleri daha da ileriye götürmeniz gerekiyor.

Gevşek sosyal bağlar şimdi sağlamlaşıyor – bir sohbete sıradan bir tanıdık ekleyin.

Aslan Burcu 24 Kasım 2021 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Leo, iç dünyanda bir şeyler aydınlanmaya başlıyor. Messenger Merkür, kasvetli hassas Akrep krallığını terk eder ve ilerideki haftalarda zihinsel odağınızı yaratıcı kendini ifade etmeye ve zevk aramaya yönlendirerek oyuncu Yay burcuna ilerler. Bu arada, besleyici ay burcunuzdan geçer ve güneş ve Merkür ile hizalanarak romantik arayışlara doğru kolay bir enerji akışı sunar.

Aslan Burcu 24 Kasım 2021 Çarşamba Günlük İş Burç Yorumu

Aklın nerede dolaşabilir, Leo? Bugün Merkür, yaratıcılık ve kendini ifade etme sektörünüzde güneş enerjisini daha da besleyen ateş burcu Yay burcuna giriyor. Güneş ve Merkür arasında, işteki sanatsal vizyonunuzda özellikle güvende hissedeceksiniz. Ne yaparsanız yapın, bu enerji işinizi benzersiz bir şekilde size ait kılmak için mükemmeldir. Sözlerinizin oldukça renkli olduğunu ve belirli bir “güç” getirdiğini fark edebilirsiniz. konuşmalarınıza, yazışmalarınıza ve yazılarınıza. Merkür ayrıca zihninizi ateşleyerek günlük iş görevlerinizi yaratıcı bir şekilde halletmenizi ister.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.