Aslan Burç Yorumları 21 Kasım 2021

Aslan burcunun 21 Kasım 2021 Pazar günü için burç yorumları neler? Aslan burcunu 21 Kasım 2021 Pazar günü neler bekliyor? Aslan burcunu 21 Kasım 2021 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 21 Kasım 2021 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 21 Kasım 2021 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıAslan burcu 21 Kasım 2021 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Aslan Burcu 21 Kasım 2021 Pazar Günlük İlişki Burç Yorumu

Genelde çok tatlısın ama olumsuzlukla başladığında dikkat et. Ufaklıktan vazgeç artık. Cimri olmak sana göre değil, bu yüzden işin içinde daha duygusal sorunlar olmalı. Gururunuzu korurken ortak paydaya ulaşmanın bir yolunu bulun.

Bitirmeye yakınken bırakmak tehlikeli bir şeydir. Bunun olmasına izin verme.

Aslan Burcu 21 Kasım 2021 Pazar Günlük Burç Yorumu

Evren, içinde bulunduğun duygusal korkudan seni kurtarmak için çalışıyor, Leo. Birkaç hafta boyunca aile meselelerini çözdükten ve ev ortamınızla bağlantınızı derinleştirdikten sonra, daha yeşil meralara geçmeye hazırsınız. Pazar günü gökyüzü, hassas Akrep’ten ayrılan ve macera arayan Yay’a doğru ilerleyen güneşi bulur, odak noktanızı zevk, romantizm ve yaratıcı kendini ifade etmeye odaklar.

Aslan Burcu 21 Kasım 2021 Pazar Günlük Aşk Burç Yorumu

Leo, kendini ortaya koymaktan ve karışmaktan korkma. Ay, bugün geveze İkizler’de aylık ilk çıkışını yapıyor ve özgürlüğü seven on birinci dernekler, topluluk ve dünyadaki aidiyet duygunuzu harekete geçiriyor. Çevrimiçi flört sanatını mı düşünüyorsunuz? Luna, taahhütlü yedinci eviniz, uzlaşmanız ve diğer önemli eviniz aracılığıyla şanslı Jüpiter ile uyum içinde olacak ve bu da bir iyimserlik dalgası getirecek. Üstüne üstlük, güneş bugün resmi olarak kız kardeşiniz Yay burcuna girecek – romantik beşinci aşk, tutku ve zevk evinizi harekete geçirmekten bahsetmiyorum bile. İmkanlar sonsuzdur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.