Aslan Burç Yorumları 20 Kasım 2021

Aslan burcunun 20 Kasım 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Aslan burcunu 20 Kasım 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? Aslan burcunu 20 Kasım 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 20 Kasım 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 20 Kasım 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıAslan burcu 20 Kasım 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Aslan Burcu 20 Kasım 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Her şey başarısız olduğunda, destek için ruh kabilesine yaslan, Leo. Bu, özellikle dünkü dolunay tutulmasından sonra geçerlidir, bu yüzden bunu, gerekirse gözlerden uzak durmak için resmi işaretiniz olarak kabul edin. Bu arada, ay özgürlüğü seven onbirinci dernekler, topluluk ve dünyadaki aidiyet duygunuza geçişi üzerine, sekizinci seks eviniz, samimi birliktelikler ve paylaşılan kaynaklar aracılığıyla puslu Neptün ile yüzleşecek. Aşk hayatınızda sınır belirleme eksikliği var mı? Bazılarınız kararlı bir ortaklık içinde olabilir ve yine de başka bir yerde teşvik arıyor olabilirsiniz.

Aslan Burcu 20 Kasım 2021 Cumartesi Günlük İlişki Burç Yorumu

Yüzeyin altına bakmak için zaman ayırmak, başkalarının gerçekten ne düşündüğünü daha iyi ortaya çıkarmaya yardımcı olabilir, bu yüzden bugün içgüdülerinizi takip edin. Yine yardımınıza gelmek için yerinde sezginize güvenebilirsiniz.

Aslan Burcu 20 Kasım 2021 Cumartesi Günlük İş Burç Yorumu

Umarım bugün yeniden bir araya gelmek için işten bir adım geri atabilirsin, Leo. Merkür kare Jüpiter ile iş hayatınızın ne kadar zorlu olabileceği konusunda biraz bunalmış hissedebilirsiniz. Neyse ki kare, iş stresleriniz hakkında konuşmayı kolaylaştırmanıza yardımcı olabilir. Venüs Mars'a sekstil yaparken, stres etkenlerinizle ilgili konuşmalarınızın ne kadar canlandırıcı ve dürüst olabileceğine şaşırabilirsiniz. Bir kez konuşmaya başladığınızda, duramayacaksınız! Yardım istemek, görevlerinizi başka birine devretmek, hatta aklınızdan geçenleri açmak sorun değil.

Bilgisayar ekipmanı satın almak kısa vadeli strese, ancak uzun vadeli neşeye neden olacaktır.

Aslan Burcu 20 Kasım 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Evin ve ailen hakkında gelen mesajları dinliyor musun Leo? Anlamlı Merkür, rüya gibi büyük Jüpiter ve yenilenme arayışında olan Plüton ile bağlantı kurarken Cumartesi günkü gökyüzü, farkındalığınıza taşan konuşmaları ve içgörüleri yakından incelemeye teşvik ediyor. Bu eşleştirme, iş cephesinde gerçeğinizi söylemeniz ve ilişki bölümünde geleceğe yönelik konuşmalara cesaretle girmeniz için sizi teşvik eder.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.