Aslan Burç Yorumları 18 Kasım 2021

Aslan burcunun 18 Kasım 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? Aslan burcunu 18 Kasım 2021 Perşembe günü neler bekliyor? Aslan burcunu 18 Kasım 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 18 Kasım 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 18 Kasım 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıAslan burcu 18 Kasım 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Aslan Burcu 18 Kasım 2021 Perşembe Günlük Aşk Burç Yorumu

Leo, en derindeki hislerin kelimelerden daha gürültülü görünüyor ama aynı şekilde gerçeğini ifade etmekte zorlanıyorsun. Bekar? Merkür'ün dördüncü evinizden, ailenizden ve duygusal temellerden geçen yolculuğunun ortasında, haberci gezegen, otoriter onuncu eviniz aracılığıyla aya doğrudan karşı çıkacaktır. Belirli bir durumun sorumluluğunu almak söz konusu olduğunda mücadele ediyor olabilirsiniz. Sonra tekrar, Merkür'ün sınırsız Neptün ile üçgen açı yaptığı düşünüldüğünde, sezginizi takip etmek en iyi seçeneğinizdir. Güvensizliğinizi tetikleyen zihinsel saplantılardan ve/veya telaşlı ayrıntılardan kaçının. Hiçbir şey taşa oturtulmaz, bu yüzden akışa devam edin.

Aslan Burcu 18 Kasım 2021 Perşembe Günlük İlişki Burç Yorumu

Kim senin bakış açını ikna etmeye ihtiyaç duyar? Herkes! Öyleyse meşgul ol! İkna becerileriniz hiç bu kadar keskin olmamıştı. İş yerinde bir teklif satmanız veya BFF'nizi sizinle bir seyahate çıkmaya ikna etmeniz gerekip gerekmediğini, hiçbir şey kavrayışının ötesinde değildir.

Aslan Burcu 18 Kasım 2021 Perşembe Günlük İş Burç Yorumu

Leo, kariyer yolunuz ve ev hayatınız, Mars geri giden Uranüs'e karşı olduğundan bu yana son birkaç gün içinde biraz değişmiş olabilir. Neyse ki, bugün geçişinizi dengeleyebilecek iki üçgen var! İlk olarak, Merkür, Neptün retrosu ile üçgen açı yapıyor ve bu, evinize şu anda profesyonel yatırımlarınızın ne kadar önemli olduğunu iletmenizi sağlıyor. Bu hafta geç saatlere kadar çalıştıysanız, bu herhangi bir yanlış iletişimi düzeltebilir! İkincisi, Venüs, sıkı çalışmanızın değerini gösteren geri giden Uranüs ile üçgen açı yapar. Stresli bir hafta olmasına rağmen, her iki üçlü de size ilerlemenin nasıl sonuç verdiğini hatırlatacak!

İyi haber: Mali durumunuzu hızlı bir şekilde gözden geçirmek, şaşırtıcı derecede büyük bir fazlalık ortaya çıkarabilir.

Aslan Burcu 18 Kasım 2021 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Her taraftan değişiklikler sızıyor Leo. Değeri tanımlayan Venüs, elektrikli Uranüs ile destekleyici bir bağlantı oluşturduğundan, bugün bunları kolaylıkla kucaklamanıza izin verin. Bu ışıltılı eşleştirme, zanaatınız ve kariyeriniz etrafında beliren durağan tıkanıklıkları kırmak için çalışır. Bu arada, etkileyici Merkür, ilham veren Neptün ile tatlı bir bağlantıya sahiptir ve aile meseleleri hakkında iyileştirici sohbetler sunar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.