Aslan Burç Yorumları 14 Kasım 2021

Aslan burcunun 14 Kasım 2021 Pazar günü için burç yorumları neler? Aslan burcunu 14 Kasım 2021 Pazar günü neler bekliyor? Aslan burcunu 14 Kasım 2021 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 14 Kasım 2021 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 14 Kasım 2021 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıAslan burcu 14 Kasım 2021 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Aslan Burcu 14 Kasım 2021 Pazar Günlük Burç Yorumu

Evren, yakın ilişkilerinizi test ediyor ve eski yaraları iyileştirmenize yardım ediyor, Leo. Rahat bir süreç olmaktan uzak olsa da, uzun süredir devam eden bu duygusal tıkanıklıkları çözme konusunda büyük ilerleme kaydediyorsunuz. Pazar günkü gökyüzü, ay derin duygulara sahip Balık burcundan çıkıp koç burcuna geçerken odağınızı yeniden yönlendirmeye çalışır. Luna’nın burada geçirdiği zaman, rutini bozan maceraları ve yeni bakış açıları geliştirmeyi teşvik ediyor.

Aslan Burcu 14 Kasım 2021 Pazar Günlük Aşk Burç Yorumu

Bir sonraki hamleni düşünüyorsun, Leo. Örneğin, ay Koç burcuna ve bugün bilgelik, bilinmeyen bölge ve inanç sistemleriyle ilgili geniş dokuzuncu evinize giriyor ve ufka tutku ve güvenle bakıyorsunuz. Bununla birlikte, meydan okumanız, inanç sistemlerinizi ve/veya romantik bir bağlantının gerçekleşme olasılığını sorgulamaya daha yatkın olduğunuz için, Luna’nın yaralı şifacı Chiron’a yakınlığından kaynaklanabilir – romantik Venüs’le olan karesinden bahsetmiyorum bile. Üstelik ay, kararlı ortaklıklarla ilgili yedinci eviniz aracılığıyla Satürn’e tatlı bir altmışlık açı oluşturacak, bu nedenle sonuçta bir miktar umut olabilir.

Aslan Burcu 14 Kasım 2021 Pazar Günlük İlişki Burç Yorumu

Sosyal evrenin merkezi sizsiniz ve büyük olasılıkla aynı anda birkaç yönden size gelecek olan gelişmelere açıksınız. Şu anda her şey seninle ilgili.

Aslan Burcu 14 Kasım 2021 Pazar Günlük İş Burç Yorumu

Aslan, bugün ay bilinçaltında Balık burcunda olduğu için kendini içe dönük hissedebilirsin. Ay enerjisi, profesyonel dönüşümünüzü, özellikle neye yatırım yaptığınızı ve bu yatırımların nasıl tesadüfi olabileceğini düşünmekle meşgul. Ay bugün Koç burcuna girdiğinde, dönüşüm süreciniz üzerinde hareket etmeye ve yatırımlarınızdan yararlanmaya hazır hissedebilirsiniz. Ay enerjisi pasiften aktife dönüşecek ve mesleki eğitiminizi ve gelişiminizi daha da geliştirmek için fırsatlar aramak için bir ateş yakacak. Alanınızda büyümek için yeni fırsatlar bulmak için mükemmel bir zaman olacak!

Herkese, iyi niyetinizi korumak için dürüst bir arzunuz olduğunu gösterin. Barışçı ol.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.