Aslan Aylık Burç Yorumları Neler? Aslan Burç Yorumu Aralık 2021

Aslan burcunun Aralık ayı için burç yorumları neler? Aslan burcunun Aralık ayı neler bekliyor? Aslan burcunun Aralık ayı aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun Aralık ayı iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun Aralık ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Aslan burcu Aralık ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Aslan Burcu Aralık Ayı Aylık Burç Yorumu

Çalış ve oyna

Aslan, bu ay için boş zaman planlarınız ne olursa olsun, canlı güneş tutulması ve 4 Aralık’ta Yay burcundaki süper ay nedeniyle kaosa sürüklenebilir. beklemediğiniz başka bir fikir – ve tam olarak ihtiyacınız olan şey olabilir. Bu tatil sezonunu geçirmek için farklı bir yol arıyorsanız, bu olabilir.

Birine aşık olmanız da mümkündür ve bu aynı zamanda planlarınızı da bozabilir.

Becerilerinizi ve yeteneklerinizi sergilemeye hevesliyseniz, 13’ünde, ateşli Mars Yay burcuna geçerken kendinizi tanıtmanın zamanı geldi. Hangi konuda iyiyseniz, sosyal medyadan ve yüz yüze görüşmelerden en iyi şekilde yararlanarak diğer insanların bunu bilmesini sağlayın.

18 Aralık’ta İkizler burcundaki dolunay ve sosyal çevreniz, kaçırmak istemeyeceğiniz muhteşem bir etkinliğin habercisidir. Fırtınalı olabilir, ancak çok eğlenceli olacak ve bir yıllık sıkı çalışmanın ardından saçınızı dökmek için bir şans olacak.

Güneşin 21’inde hırslı Oğlak burcuna geçişi ve yaşam tarzı sektörünüz, ileriyi planlamak ve gelecek yılın gündemiyle başa çıkmak için mükemmel. Bunların bir kısmını şimdi halletmek, tatil sezonunun keyfini çıkarmanız için sizi özgür bırakabilir.

Ayıklanan Satürn, 23 Aralık’ta bu yıl üçüncü kez başına buyruk Uranüs’e açı yapıyor. Geçmişten kurtulmanıza ve daha tatmin edici bir geleceğe doğru ilerlemenize yardımcı olabilecek bazı ifşaatlara ve bir olaya hazırlıklı olun.

Son olarak, sevinçli Jüpiter, Balık burcuna ve yirmi sekizinci ayda gizli bir bölgeye hareket eder. Bu sektör finans, ticaret ve paylaşılan servet ile bağlantılıdır, bu nedenle önümüzdeki haftalar ve aylar gelirinizi en iyi görünen şekilde artırmak için fırsatlar getirebilir.


Aslan Burcu Aralık Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Güneş, ayın başında maceracı Yay burcunda vakit geçirirken aşk, heyecan, entrika ve tutkuyla doludur. Romantizm nereye varacak? Tam olarak emin değilsin Leo ve şu anda umursadığından da tam olarak emin değilsin! Tipik bir yangın levhası gibi, orada eğleniyor ve en iyi hayatınızı yaşıyorsunuz.

Tutkulu Mars, 13 Aralık’ta ateşli Yay ile ortak olduğunda işler gerçekten ısınır, ancak dürtü kontrolü ile ilgili sorunlara dikkat edin. Bu transitin mottosu da “Sırf yapmak istediğin için yapman gerektiği anlamına gelmez” olabilir!

Aşk tanrıçası Venüs on dokuzunda güvenlik arayan Oğlak burcunda geri gittiğinde geçmiş geri gelebilir, bu yüzden bunun olduğuna dair işaretlere dikkat edin. Bir ilişkiniz varsa ve eşiniz eski bir erkekle konuşmaya başlarsa, sorun yaratabilir. Eski sevgilin seni sosyal medyada etiketlerse dikkatli ol.

21 Aralık kış gündönümü ve aynı zamanda güneşin, iş dünyası gibi Oğlak için güneşli Yay’dan ayrıldığı ve odağınızı daha önemli şeylere çevirdiği tarihtir. Önümüzdeki haftalarda romantik hedeflerinizi inceleyin ve onlara ulaşmaya ne kadar yakın olduğunuzu değerlendirin. Çalışmak iyi sonuçlar verir.


Aslan Burcu Aralık Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Venüs’ün Oğlak burcunda gerilemesi 19 Aralık’ta başlıyor ve 29 Ocak 2022’de sona eriyor ve bu yön meslektaşlarınız ve iş arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizi etkileyebilir.

Bu süre zarfında artan sorunlarınız olabilir, çünkü onlara eşit değil, astlarınız gibi davranıyorsunuz. Meslektaşlarınız size karşı hüsrana uğrayabilir ve bu anı duygularının bilinmesine izin vermek için kullanabilir ve bu bazı tartışmalara yol açabilir. Nazik davranarak ve bu sorunları çözerek suları sakinleştirmenin zamanı geldi.

Yirmi üçüncüdeki Satürn-Uranüs karesi (bu iki gezegenin 2021’de üçüncü ve son kez karşı karşıya geleceği zaman) profesyonel dünyanıza birçok değişiklik ve sürpriz getirebilir. Kariyerinizi bir süreliğine sarsabilir, bu yüzden kendinizi bazı büyük değişimlere hazırlayın.

28 Aralık’ta Balık burcuna giren Jüpiter, banka bakiyenizin daraldığını fark ederseniz, para konusunda biraz stres yaratabilir. Gerekirse herhangi bir ürünü iade edebileceğinizden emin olmak için tatil fişlerinizi saklamanız zorunludur.


Aslan Burcu Aralık Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Soğuk Aralık ayına 4 Aralık’taki güneş tutulması sırasında sıcak bir tarihle başlayın. Ciddileşmek için gece olmasa da, sıradan flörtler için harika bir zaman. En iyi randevu gecesi, Mars’ın on üçünde Yay burcuna girerek kelepçeleme mevsimini başlatmasıdır. Mars ve Okçu bolca tutku ve zevk getirirken aşk üzerine bir kumar oynayın.

18 Aralık’ta İkizler burcundaki dolunay boyunca eğlence devam ediyor, bu da “faydalı arkadaşlar” durumunu başlatmak için harika bir zaman. Ancak ertesi gün Venüs’ün Oğlak burcunda geri gitmesine dikkat edin. Geçmişteki romantik hatalar sizi rahatsız etmek için geri gelebilir. Daha mutlu, daha sağlıklı bir flört hayatına sahip olmak için onlardan öğrenin.

21’inde güneş Oğlak burcuna girdiğinde kendinize aşık olmaya başlayın ve en iyi benliğiniz olabilmeniz için kendinize bakmanızı teşvik edin (evet, Leo, her zaman daha iyi olabilirsiniz).

Neyse ki, Jüpiter 28 Aralık’ta Balık burcuna girdiğinde ufukta seksi bir dönem var ve flört hayatınızı daha iyi hale getiriyor. Önümüzdeki birkaç ay içinde, başkalarıyla derin bir yakınlık kurmak ve işleri bir sonraki seviyeye taşımak kolay olacak.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.