Aralık Aylık Burç Yorumları Neler? Burç Yorumu 2021 Aralık

Yılın 12. ayında burçların etkisini karakteriniz ve günlük hayatınız üzerinde ne kadar hissettiğinizi öğrenmek mi istiyorsunuz? 2021 yılının da 12. ayı olan Aralık ayında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi,Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını neler bekliyor? Burçların Aralık ayı nasıl geçecek? Aralık Aylık Burç Yorumları ile bu sorularınıza cevap bulabilirsiniz.

Koç Burcu

Koç Burcu Aralık Ayı Aylık Burç Yorumu

Bükümler ve Dönüşler

Yeni maceralara hazır mısın Koç? 4 Aralık’ta Yay burcunda gerçekleşecek canlı güneş tutulması ile bu ay hareketli bir başlangıç ​​yapıyor. Uzak ufuklara sahip sektörünüz üzerinde bir vurgu var, bu yüzden bilinmeyene adım atmanın ve bazı harika keşifler yapmanın zamanı geldi.

Güneş tutulması yeni bir başlangıç ​​için şansınız. Bir fırsatı yakalamaya hazırsanız, hayatınızı değiştirebilir.

Savaşçı Mars on üçünde özgür düşünen Yay burcuna geçiyor ve bu, yoğun bir kaç haftadan sonra bir rahatlama olabilir. Odağınız seyahat, macera ve yeni zorluklara ve deneyimlere dahil olmak olabilir.

Bu ay başka açılardan da öne çıkıyor, çünkü 18 Aralık’taki İkizler burcundaki dolunay, başarılı bir sonuca varan bir projeyi veya hedefi vurgulayabilir. Bunun arkasından parlak bir fikir doğabilir.

Oğlak burcundaki Nefis Venüs on dokuzunda geri hareketine başlayacak ve bu aşama 29 Ocak 2022’ye kadar sürecek. Tüm ilişkilerde olağan olan alış verişi bozulabilir ve sevgi akışı bozulabilir. Bu, yeni bir tahvil veya iş ortaklığı taahhüt etmek için en iyi zaman değil.

21 Aralık’ta güneş dört haftalık bir konaklama için Oğlak burcuna geçerek hedeflerinize ve emellerinize vurgu yapıyor. Birçokları için şenlikli bir zaman olsa da, gelecek yıl için niyetlerinizi belirlemek için biraz zaman ayırmanız iyi bir zaman olacaktır.

İhtiyatlı Satürn, yirmi üçüncüde elektrikli Uranüs ile üçüncü bir açı oluşturuyor; bu, bir devrim gerektiren bir durumda büyük bir atılımla çakışabilir.

Son olarak, neşeli Jüpiter 28 Aralık’ta Balık burcuna geçiyor ve 10 Mayıs’a kadar öyle kalıyor, bu da manevi faaliyetlere ve kendini geliştirmeye vurgu yapıyor. Potansiyelinizi sonuna kadar kullanmaya hevesliyseniz, hayallerinizi gerçekleştirmenize yardımcı olabilecek bir öğretmen veya yaşam koçuyla bağlantı kurmak için harika bir zaman.


Boğa Burcu

Boğa Burcu Aralık Ayı Aylık Burç Yorumu

Derinlikler ve Yükseklikler

Boğa, Aralık, ateşli Mars’ın ilişki kurma sektörünüzü harekete geçirmesi ve bazı köklü sorunları odak noktasına getirmesiyle ilginç bir başlangıç ​​yapıyor. Bu, herhangi bir zorluğun üstesinden gelme ve şifa getirme şansınızdır.

4 Aralık’ta Yay burcunda bir güneş tutulması, güçlü ve derin duygusal bir bölgede meydana geliyor. Bir süredir bir değişiklik düşünüyorsanız, bunun için gidebilirsiniz. Bunu çok fazla düşündüyseniz, tutulma sizi harekete geçmeye zorlayabilir. Ve korkutucu olsa da, size hayata yeni bir soluk verebilir.

Ayrıca macera sektörünüzde ve uzak ufuklarda bolca aktivite var. Düşünceli Merkür on üçünde ilerliyor ve sevimli Venüs ile güçlü Plüton’a katılıyor. Belki de mevcut oyun durumundan memnun değilsiniz. Eğer öyleyse, erişiminizi genişletmek için pratik yollar arıyor olacaksınız. Chatty Mercury, sizi akraba ruhlarla ve yolda size yardımcı olabilecek herkesle bağlantı kurmaya teşvik ediyor.

Alçakgönüllü Mars, yine 13 Aralık’ta Yay burcuna geçiyor ve bu, derinlere inmek ve çok uzun süredir sizi rahatsız eden sorunları çözmek için mükemmel bir zaman olabilir. Mutlu bir yüz takınabilirsin, ama şimdi yardıma ihtiyacın olduğunu kabul etme ve yardım isteme zamanı.

Tatlı Venüs on dokuzunda Oğlak burcunda geri sarıyor, bu da bazı ilişkileri, anlaşmaları veya finansal düzenlemeleri sorgulamanıza neden olabilir. 29 Ocak 2022’ye kadar hayatınızı değiştirecek herhangi bir şey taahhüt etmekten kaçının. Kalbinizin değişmesi olasıdır.

Güneşin 21 Aralık’ta Oğlak burcuna geçişi, yönünüzü bulma şansı veriyor. Planlarınız varsa, niyetlerinizi belirleme ve organize olma zamanı.

Son olarak, neşeli Jüpiter, yirmi sekizinde Balık burcuna geçecek ve 10 Mayıs 2022’ye kadar burada kalacak ve sosyal hayatınıza sevgi, ışık ve kahkaha getirecek. Uzanıp bağlantı kurduğunuzda iyi şeyler olabilir.


İkizler Burcu

İkizler Burcu Aralık Ayı Aylık Burç Yorumu

İyi Bağlantılar

4 Aralık’taki İkizler, güneş tutulması ve süper ay, bu aya ışıltılı bir başlangıç ​​yapıyor. Bu güçlü ay evresi, sizi belirli bağları güçlendirmeye ve belki de başkalarıyla bağları kesmeye teşvik edebilir. Bu, yeni bir romantizmin başlangıcını veya mevcut bir ilişkiyi yeni bir yöne götürme fırsatını görebilir.

Yirmi birinciye kadar, ekip çalışması ve işbirliği, olumlu ilerleme kaydetmenize yardımcı olabilir. Ancak tutulma, bir ilişkinin öne çıkabileceğini ve ona özel ilgi göstermeye hazır olacağınızı ima ediyor.

Kişisel gezegeniniz Canny Mercury, 13 Aralık’ta Oğlak burcuna ve bir dönüşüm bölgesine giriyor, belki de sizi herhangi bir konu hakkında konuşmaya veya gerekirse tavsiye almaya teşvik ediyor.

Bu arada, ateşli Mars, yine on üçüncüde, Yay burcuna geçiş yaparak ilişkilerine ekstra baharat katıyor. Buradaki varlığı oldukça heyecan uyandırabilir ve sizi birliktelik ve arkadaşlıklarınızda daha maceracı olmaya teşvik edebilir.

18 Aralık’ta burcunuzdaki dolunay, kenara itmiş olabileceğiniz duyguları yüzeye çıkarabilir. Şimdi onları kabul etme zamanı. Konuşmanız gerekiyorsa, sakinleşene kadar bir veya iki gün bekleyin, ardından tartışmalar daha verimli olacaktır.

Güzel Venüs, on dokuzunda, iş sektörünüzde gerileme aşamasına giriyor ve varlıkları paylaşıyor, bu da gecikmelere, bir plan değişikliğine ve hatta bir fikir değişikliğine işaret ediyor.

Güneşin 21 Aralık’ta Oğlak burcuna geçişi, finansal ve ticari ilişkilerin yanı sıra derin duygusal bağları da ön plana çıkarıyor. Önümüzdeki dört hafta boyunca ve bir süre sonra vurgulanan bu sektörle, bazı yararlı bilgiler edinebilirsiniz.

Ayık Satürn’ün yirmi üçüncüde başına buyruk Uranüs ile açısı bu yılki üçüncü açıdır ve bir atılımla çakışan bir dizi olay veya sürecin doruk noktasını görebilir.

Son olarak, Jüpiter 28 Aralık’ta Balık burcuna geçiyor ve bu da yeni yıla girerken bazı harika fırsatların önünü açabilir.


Yengeç Burcu

Yengeç Burcu Aralık Ayı Aylık Burç Yorumu

Alışkanlıkları Değiştirmek

Yengeç burcu, 4 Aralık’ta Yay burcunda bir güneş tutulması ve yaşam tarzınız ile güçlü bir başlangıç ​​yapıyor. Aynı zamanda bir Süper Ay olan bu güçlü ay evresi, rutininizi canlandırabilir ve önceliklerinizi değiştirebilir. Bir zamanlar önemli olan şeyler artık o kadar önemli görünmeyebilir ve bunun nedeni değişmiş olmanızdır.

Belki kendi işinizi kurmak istiyorsunuz veya eğilimlerinize daha uygun yeni bir iş veya yaşam tarzı arıyorsunuz. Bu süre zarfında ne olursa olsun, bir değişimi teşvik edebilir.

Alıngan Mars on üçünde Yay burcuna geçiyor, bu nedenle hissettiğiniz herhangi bir huzursuzluk devam edebilir. Arayıcı modunda olacaksınız ve bu birkaç hafta sürebilir. Sonuç, aksi takdirde asla keşfedemeyeceğiniz bazı büyüleyici fırsatlara yol açabileceğidir.

18 Aralık’taki dolunay özel bir bölgede gerçekleşir ve gününüzü basitleştirmek için bir çağrı olabilir. Bu, derin içgörüler ve canlı rüyalar getirebilecek kişisel bir inzivaya çıkmak için daha iyi zamanlardan biri olabilir.

Tatlı Venüs on dokuzunda Oğlak burcunda geri hareketine başlayacak ve 29 Ocak 2022’ye kadar öyle kalacak, bu da bazı ilişkileri etkileyebilir. Anlaşmalar ve anlaşmalar, diğer taahhüt edilmiş tahviller gibi yeniden düşünülebilir.

Güneşin 21 Aralık’ta Oğlak burcuna geçmesi, tüm ilişkilerinize ışık tutabilir ve size bazı hayati geri bildirimler verebilir. Önümüzdeki dört hafta, iyileştirmeler yapma, zorlukların üstesinden gelme ve yeni arkadaşlıklar veya ortaklıklardaki potansiyeli keşfetme şansınız.

23 Aralık önemli bir tarih çünkü ayık Satürn bu yıl üçüncü kez Uranüs’e enerji vermeye doğru açı yapıyor. Sizi yavaş yavaş belirli zorluklardan kurtaran bir sürecin son adımına işaret edebilir. O prangalardan sonsuza kadar kurtulmadan önce şimdi yapmanız gereken bir veya iki şey olabilir.

Son olarak, neşeli Jüpiter yirmi sekizinde Balık burcuna geçerek sizi büyük düşünmeye ve hayal kurmaya teşvik ediyor. Gelecek senin.


Aslan Burcu

Aslan Burcu Aralık Ayı Aylık Burç Yorumu

Çalış ve oyna

Aslan, bu ay için boş zaman planlarınız ne olursa olsun, canlı güneş tutulması ve 4 Aralık’ta Yay burcundaki süper ay nedeniyle kaosa sürüklenebilir. beklemediğiniz başka bir fikir – ve tam olarak ihtiyacınız olan şey olabilir. Bu tatil sezonunu geçirmek için farklı bir yol arıyorsanız, bu olabilir.

Birine aşık olmanız da mümkündür ve bu aynı zamanda planlarınızı da bozabilir.

Becerilerinizi ve yeteneklerinizi sergilemeye hevesliyseniz, 13’ünde, ateşli Mars Yay burcuna geçerken kendinizi tanıtmanın zamanı geldi. Hangi konuda iyiyseniz, sosyal medyadan ve yüz yüze görüşmelerden en iyi şekilde yararlanarak diğer insanların bunu bilmesini sağlayın.

18 Aralık’ta İkizler burcundaki dolunay ve sosyal çevreniz, kaçırmak istemeyeceğiniz muhteşem bir etkinliğin habercisidir. Fırtınalı olabilir, ancak çok eğlenceli olacak ve bir yıllık sıkı çalışmanın ardından saçınızı dökmek için bir şans olacak.

Güneşin 21’inde hırslı Oğlak burcuna geçişi ve yaşam tarzı sektörünüz, ileriyi planlamak ve gelecek yılın gündemiyle başa çıkmak için mükemmel. Bunların bir kısmını şimdi halletmek, tatil sezonunun keyfini çıkarmanız için sizi özgür bırakabilir.

Ayıklanan Satürn, 23 Aralık’ta bu yıl üçüncü kez başına buyruk Uranüs’e açı yapıyor. Geçmişten kurtulmanıza ve daha tatmin edici bir geleceğe doğru ilerlemenize yardımcı olabilecek bazı ifşaatlara ve bir olaya hazırlıklı olun.

Son olarak, sevinçli Jüpiter, Balık burcuna ve yirmi sekizinci ayda gizli bir bölgeye hareket eder. Bu sektör finans, ticaret ve paylaşılan servet ile bağlantılıdır, bu nedenle önümüzdeki haftalar ve aylar gelirinizi en iyi görünen şekilde artırmak için fırsatlar getirebilir.


Başak Burcu

Başak Burcu Aralık Ayı Aylık Burç Yorumu

Kişisel Zevkler

Ev işleri bu ay gündemin üst sıralarında, Başak. 4 Aralık’ta Yay burcunda ve aile bölgenizde bir güneş tutulması ve süper ay, yeni bir başlangıcı teşvik edebilir.

Bir süredir değişiklik yapmayı düşünüyorsanız, bu ay evresi sizi konfor alanınızdan dışarı iten bir katalizör görevi görebilir. Bu, biraz gergin olabilecek seçenekleri keşfetmek için bir fırsat. Belki taşınmayı, yerinizi büyütmeyi, ev tabanlı bir iş kurmayı veya başka bir fikri düşündünüz. İşte o zaman bunu gerçekleştirebilirsin.

Ayrıca, savaşçı Mars’ın on üçünde Yay burcuna geçmesi, daha da fazla değişimi teşvik eden oldukça heyecan verici bir etki olabilir. Kendinizi bir aktivite kasırgasının içinde bulabilirsiniz, ancak alıngan Mars, yaklaşık altı hafta içinde Okçu burcundan ayrıldığında, çok şey başarmış olacaksınız.

18 Aralık’ta İkizler burcundaki dolunay dikkatleri üzerinize çekebilir. Bu, bir projenin tamamlanmasıyla veya bir kutlamayı garanti eden bir hedefe ulaşılmasıyla aynı zamana denk gelebilir. Paylaşacak bir şeyin var mı? Daha sonra pişman olabileceğiniz bir şey söylemekten kaçının.

On dokuzunda, Cızırtılı Venüs romantizm ve yaratıcılık bölgenizde retro hareketine geçiyor ve bu da arafta yeni bir bağ kurabilir. Bu ilişkinin geleceği konusunda kararsız olabilirsiniz. Eğer öyleyse, cevaplar için zorlamayın. Neyin ortaya çıktığını görün ve karar kendi kendine verilebilir.

Güneşin Oğlak burcuna geçişi ve 21 Aralık’ta eğlence ve zevk sektörünüz eğlenceli ve keyifli bir zamanın habercisidir. Bu, dinlenmek ve dinlenmek ve yeniden şarj etmek için tatillerin çoğunu yapmak için bir fırsattır.

Son olarak, ihtiyatlı Satürn bu yıl üçüncü kez yirmi üçüncüde elektrik Uranüs’e açı yapıyor ve bu, zor bir sorunun çözümüyle aynı zamana denk gelebilir. Hâlâ yapacak bazı işleriniz olabilir, ancak kendinizi ve durumunuzu daha iyi anlamak, doğru kararı vermenize yardımcı olabilir.


Terazi Burcu

Terazi Burcu Aralık Ayı Aylık Burç Yorumu

İyi iletişim

Terazi, 4 Aralık’ta güçlü bir güneş tutulması ve Yay burcunda süper ay ile başlıyor. Ve bu birdenbire ortaya çıkabilir ve hiç beklemediğiniz bir şey olabilir. Sizi konfor alanınızdan çıkarabilir, ancak ödüller buna değecektir.

Ve ateşli Mars on üçünde Yay burcuna geçerken, önümüzdeki altı haftayı beyin fırtınası, ağ oluşturma ve çevrimiçi varlığınızı artırmak için mükemmel hale getiriyor. Planlarınız ne olursa olsun, bu canlı gezegen size onları gerçeğe dönüştürmek için gereken enerjiyi verebilir.

Savvy Mercury, yine 13 Aralık’ta kendi bölgenize taşınıyor ve tatiller ve yeni yıl için organize olmanızı ve önceden plan yapmanızı teşvik ediyor. Düşüncelerinizi kağıda dökmek ve olayları ve son tarihleri ​​bir takvime koymak, bu zamanı daha kolay geçirmenize yardımcı olabilir.

Rehber gezegeniniz Tatlı Venüs on dokuzunda geri hareketine başlıyor ve 29 Ocak 2022’ye kadar öyle kalacak. Bu, Oğlak burcunda ve kendi bölgenizde gerçekleşir ve bu da bazı ilişkiler hakkında merak etmenize neden olabilir.

Güneşin 21 Aralık’ta Oğlak burcuna geçişi, aile meselelerine ışık tutar ve tüm tatil planlarına enerji artışı sağlar. Aynı zamanda rahatlamak ve mümkün olduğunda biraz şımartmanın keyfini çıkarmak için bir çağrıdır.

Ayık Satürn bu yıl üçüncü kez başına buyruk Uranüs’e doğru açı yaptığı için yirmi üçüncü gün civarındaki günler ilginç olabilir. Değişim sürecinin devam etmesini teşvik edebilecek konularda yeni bir bakış açısı kazanma şansınız olacak. Özgürlüğe giden yol yavaş yavaş genişlemektedir.

Buna ek olarak, felsefi Jüpiter, 28 Aralık’ta rüya gibi Balık burcuna geçerek, enerji seviyenizi artırmanın yanı sıra yeni fırsatlar potansiyeli de getiriyor.


Akrep Burcu

Akrep Burcu Aralık Ayı Aylık Burç Yorumu

Tüm Değişiklikler

Bu ay başlarken, Akrep, odak noktanız finans sektörünüz ve paranızın sizin için daha çok çalışmasını sağlamak. 4 Aralık’ta Yay burcunda gerçekleşecek bir güneş tutulması ile yeni bir başlangıca hazır olabilirsiniz. İşler kontrolden çıktıysa, bu tutulma, daha fazla kazanmak için kendinizi zorlamak yerine, yolunuza geri dönmenizi ve sahip olduklarınızla çalışmanın bir yolunu bulmanızı teşvik edebilir.

13’ünde, alıngan Mars’ın Yay burcuna hareketi ile birlikte bu etki, size devam eden sorunları çözme konusunda güven verebilir. Açık fikirli olacak ve tavsiyeleri dinlemeye ve yardımcı olabilecek bilgileri aramaya istekli olacaksınız. Aktif olarak çözümler aradığınız sürece işler daha iyi olacaktır. Ve ekstra nakit getirebilecek bir yan iş geliştirmek için zamanınız varsa, çok daha iyi.

Konuşkan Merkür ayrıca 13 Aralık’ta burç değiştirir, Oğlak burcuna ve konuşma ve düşünce sektörünüze geçer. Bu etki, hedeflerinizi ve niyetlerinizi planlamak, organize etmek ve belirlemek için mükemmeldir. Bunları not aldığınızda ve günlük olarak gözden geçirdiğinizde, gerçekleşmeleri daha olasıdır.

Boğucu Venüs, on dokuzuncu ila 29 Ocak 2022 tarihleri ​​arasında konuşma ve düşünce sektörünüzde geri harekette olacak. Bu, bazı ilişkileri bozabilir ve tekliflerde, müzakerelerde ve kapanış anlaşmalarında gecikmelere neden olabilir. Koşullar değişebileceğinden hiçbir şeye acele etmemek en iyisidir.

Bununla birlikte, 21 Aralık’ta güneşin Oğlak burcuna geçişi ve iletişim bölgeniz, tüm ikilemlere ışık tutar ve onları çözmenize ve bir yol bulmanıza yardımcı olur.

Son olarak, hareketli Jüpiter, yirmi sekizinde Balık burcuna ve sizin boş zaman ve zevk sektörünüze taşınacak ve 10 Mayıs 2022’ye kadar burada kalacak. Bu, hem romantizm hem de yaratıcı projelerde işbirliği için harika fırsatlar getirebilir.


Yay Burcu

Yay Burcu Aralık Ayı Aylık Burç Yorumu

Kendin ol

Ay, 4 Aralık’ta burcunuzda bir süper ay ile birlikte bir güneş tutulması da dahil olmak üzere bir patlama ile başlıyor. Bu, yeni bir başlangıcın tadını çıkarmak için bir fırsat. Neyi başarmak istiyorsun? Hedeflerinizi ve planlarınızı, özellikle sizin için en anlamlı olanları, biraz ayrıntılı olarak yazmak önemlidir. Ve bunları günlük olarak gözden geçirebilirseniz, daha sonra değil, daha erken meyvelerini verebilirler.

Bu, yeni maceralar bulmak için dışarı çıktığınız ay olabilir. Ateşli Mars, on üçünde başlayarak altı hafta boyunca burcunuzda hareket ederken, dünyayı kasıp kavurmaya hazır olacaksınız. Bu, güneş tutulması ile birlikte sizi, zorluklar ve heyecan verici deneyimler üzerinde başarılı olduğunuz yeni durumlara fırlatabilir. Fikrinizi açmanın, konfor alanınızdan çıkmanın ve yeni arazileri keşfetmenin keyfini çıkarmanın zamanı geldi.

Mali durumunuzu düzene sokmaya hazır mısınız? Konuşkan Merkür, 13 Aralık’ta para bölgenize girerek sizi bu tatil ayı boyunca pratik olmaya teşvik ediyor. Oldukça pahalı olabileceğinden, bu geç tarihte bile bir bütçe belirlemeye değer. Ve eğer belirli masrafları kısabilirseniz, gerçekten iyi gidiyor olacaksınız.

Tatlı Venüs on dokuzdan 29 Ocak 2022’ye kadar geri harekette olacak. Bu aşama sizin para bölgenizde gerçekleşir ve krediler, zam veya başka bir anlaşma veya sözleşme gibi finansal düzenlemelerdeki gecikmelerle aynı zamana denk gelebilir.

Güneş 21 Aralık’ta Oğlak burcunda dans ederken, buradaki varlığı sizi mali durumunuzu düzene sokmaya teşvik edebilir, böylece önümüzdeki haftalarda huzurun tadını çıkarabilirsiniz.

Yirmi üçüncü, bazı sarsıcı zamanlar ve belki de Satürn’ün elektrikli Uranüs’e doğru ihtiyatlı açıları olduğu için bir kaos dokunuşu getirebilir. Bu, bu yıl üçüncü kez oluyor ve şartlarınızda değişiklik yaratmak için bir fırsat olabilir.

Son olarak, neşeli Jüpiter 28 Aralık’ta Balık burcuna ve ev bölgenize hareket edecek ve ev hayatınız bir şans vuruşundan faydalanabilir.


Oğlak Burcu

Oğlak Burcu Aralık Ayı Aylık Burç Yorumu

Amacını Bulmak

Oğlak burcu, 4 Aralık’ta ruhsal sektörünüzde bir güneş tutulması ile olumlu bir başlangıç ​​yapıyor. Yılın yoğun ama aynı zamanda yansıtıcı bir zamanı olan bu ay evresi sizi yaşam amacınızı ve ne olabileceğini düşünmeye teşvik ediyor. Onu yaşamaya ne kadar yakınsın?

Dünyayı sarsan bir şey olmak zorunda değil. Başkalarını gülümsetmek, yaratıcı bir yetenek kullanmak veya dünyaya daha fazla sevgi yaymak kadar basit olabilir. Ve bu, günlük yaşamınızın dokusuna dokunabilecek bir şey. Ancak yapmanız gereken daha fazla bir şey varsa, bu bir rüyada veya güçlü bir sezgisel dürtme olarak ortaya çıkabilir, bu yüzden tetikte olun.

Ateşli Mars, yaklaşık altı haftalık bir konaklama için on üçünde Yay burcuna geçiyor, bu nedenle bu, yüksek öz-farkındalık ve kendini tanıma zamanı olabilir. Bu etki, yukarıdaki tutulma ile birlikte, tüm potansiyelinizden yararlanmaya istekli olduğunuz bir kişisel gelişim zamanının habercisi olabilir. Bunu gerçekleştirmek için, size bu yolda yardımcı olabilecek bir öğretmen, yaşam koçu veya akıl hocası ile bağlantı kurmaya hazır olabilirsiniz.

19 Aralık’ta, girişken Venüs burcunuzda geri hareket edecek ve 29 Ocak 2022’ye kadar öyle kalacak ve bunun bazı ilişkiler üzerinde uzaklaştırıcı bir etkisi olabilir. Hemen gerçekleşmeyebilir, ancak önümüzdeki haftalarda bir şeylerin tam olarak doğru olmadığını hissetmeye başlayabilirsiniz. Tatlı Venüs, yirmi beşincide, güç simsarı Plüton ile güçlü bir görünüm oluşturduğunda, bunun neden olduğunu anlamaya başlayabilirsiniz.

Ayrıca bu ay 21 Aralık’ta güneş burcunuza giriyor, bu da sizin elementinizde olacağınız anlamına geliyor. Ve sevinçli Jüpiter yirmi sekizinde Balık burcuna geçerken, ağ oluşturma ve akraba ruhlarla bağlantı kurma fırsatları gelebilir.


Kova Burcu

Kova Burcu Aralık Ayı Aylık Burç Yorumu

Yeni bir başlangıç

Kova, bu Aralık, Yay burcunda bir güneş tutulması olarak bir destekle başlıyor ve sosyal bölgeniz her şeyi hareket ettiriyor. Bu tutulma, bazı altın fırsatlar getiren karşılaşmalarla çakışabilecek bir süper ay olarak ikiye katlanıyor. Yeni deneyimlere ve yeni zorluklara yol açabilecek tüm seçenekleri keşfetmeye hevesli olacaksınız.

Ve ateşli Mars 14 Aralık’ta Yay burcuna geçerken, bir rüyayı hayata geçirmenin zamanı geldi. Bir süredir bir şeyler yapmayı düşünüyor musun? Eğer öyleyse, bu güçlü etki sizi harekete geçmeye hazır bulabilir.

13’ünde, konuşkan Merkür hareket ederken ruhsal sektörünüze de odaklanılır ve meditasyon, yoga veya güzel bir çevrede yürüyüşler gibi huzurlu aktiviteler için zaman ayırmanız için sizi teşvik eder. Hayat olduğu gibi yeterince meşgul ve bu bölgedeki düşünceli Merkür, yavaşlamanız ve yeniden şarj olmanız için bir çağrı olabilir.

18 Aralık’ta zevk bölgenizde bir tatil etkinliğine veya kutlamasına denk gelebilecek ve gerçekten keyif aldığınız bir şey olabilecek bir dolunay var. Yine de duygular yüzeye çıkabilir ve onları paylaşmak zorunda kalabilirsiniz. Sonuçları yapmadan önce düşünün ve daha sonra pişman olabileceğiniz bir şey yapmaktan veya söylemekten kaçının.

Tatlı Venüs, Oğlak burcunda ve on dokuzunda başlayarak ruhsal bölgenizde geri sarar ve 29 Ocak 2022’ye kadar öyle kalır. Sonuç olarak, kendinizden şüphe etmeye başlayabilirsiniz. Bu deneyimleri daha olumlu bir ışık altında görebilmeniz için yeniden çerçevelemenize yardımcı olabilecek bir danışman veya yaşam koçuyla bağlantı kurmaktan yararlanabilirsiniz.

Güneşin 21 Aralık’ta pratik Oğlak burcuna geçişi, kozmosun sizi dinlenmeye ve iyileşmeye teşvik ettiği daha sessiz bir yılın habercisidir. Tatil sezonunun tadını çıkarın, ancak gevşemek için de zaman ayırdığınızdan emin olun.

Son olarak, neşeli Jüpiter, yirmi sekizinci ayda Balık burcuna ve para bölgenize geçerek gelirinizi ve nakit akışınızı artırma şansı getirir.


Balık Burcu

Balık Burcu Aralık Ayı Aylık Burç Yorumu

Dünyanın zirvesinde

Bu cızırtılı ayda her şey var, Balık. 4 Aralık’ta hedef ve hırs sektörünüzde güçlü bir güneş tutulması ile başlıyor. Sizi konfor alanınızdan çıkarsa bile, bir hedefe veya iddialı bir mücadeleye girmeye karar verebilirsiniz. Bu, yol boyunca öğrenilecek çok şey olsa bile, bilinmeyeni kucaklama ve başarıya giden yolculuğun tadını çıkarma zamanıdır.

Ateşli Mars on üçünde Yay burcuna geçiyor, bu nedenle hedeflerinize ve kariyer yolunuza koymak için daha fazla enerji ve kararlılığa sahip olacaksınız. Bu, işleri halletmek için yönlendirildiğiniz bir zaman olabilir. Sonuçları görmek istiyorsunuz ve bunun gerçekleşmesi için elinizden gelen her şeyi yapacaksınız.

Sosyal hayatınız umut vaat ediyor, anlayışlı Merkür yine 13 Aralık’ta Oğlak burcuna geçiyor ve sizi uzanmaya ve bağlantı kurmaya teşvik ediyor. Etkisi veya deneyimi olan insanlarla bağlantı kurmak için iyi bir zaman çünkü size çok yardımcı olabilirler.

On sekizinde İkizler burcundaki ay tutulması ve ev ve aile sektörünüz bir kutlama veya tatil buluşması için iyi bir zaman olabilir. Herkes aynı anda konuşuyor olabilir ama bu etkinlik sezonun öne çıkan olaylarından biri olabilir.

Yine de kolay gelsin, çünkü tatlı Venüs Oğlak burcunda ve sosyal sektörünüzde 19 Aralık’ta geri hareketine başlayacak ve 29 Ocak 2022’ye kadar öyle kalacak. Bazı iş arkadaşlarınızı yeni bir ışık altında görmeye başlayabilir ve onlardan uzaklaşmaya karar verebilirsiniz.

21’inde güneş sosyal sektörünüze giriyor ve tatil sezonunun en yüksek noktasına gireceksiniz.

Son olarak, neşeli Jüpiter 28 Aralık’ta burcunuza geçtiğinde, 10 Mayıs 2022’de Koç burcuna geçene kadar sürecek verimli ve şanslı bir aşamaya geçersiniz.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/monthly-overview.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.