Akrep Haftalık Burç Yorumları (8 Kasım – 14 Kasım Haftası)

Akrep burcunun 8 Kasım – 14 Kasım haftası için burç yorumları neler? Akrep burcunu 8 Kasım – 14 Kasım haftası neler bekliyor? Akrep burcunu 8 Kasım – 14 Kasım haftası aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 8 Kasım – 14 Kasım haftası iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 8 Kasım – 14 Kasım haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıAkrep burcu 8 Kasım – 14 Kasım haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu 8 Kasım – 14 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, bazı değişiklikler yapmaya hazırsınız. Akrep, her şey senin vizyonunla başlar.

Hafta 7 Kasım Pazar günü, güven evinizdeki Akrep’teki Merkür ve iletişim evinizdeki Oğlak burcundaki Venüs ile başlar ve İkizler’deki Kuzey Düğüm ile kavuşum yapar. Bugün, ileri hücum etmek ile birisinin devam etmek için işaret vermesini beklemek arasında bir sınırda duruyorsunuz. Akrep, bir hareket tarzı seçmelisin. Ya istediğinizi yapın ya da bir kenara koyun ve başkalarının yetişmesini beklerken başka bir şey üzerinde çalışın.

10 Kasım Çarşamba günü, Akrep burcundaki Merkür, Mars ile güçlerini birleştiriyor ve bu iki gezegen, konut evinizde Kova burcundaki Satürn ile kare açı yapıyor. Bugün evinize bir balyoz götürmeye hazır olabilirsiniz. Akrep, bazı tadilatları yaptırmak için kaşınıyor olabilirsin. Mobilyaları hareket ettirerek veya bazı şeylerden kurtularak hızlıca neler yapabileceğinizi görün. Gerçek tadilat söz konusu olduğunda, bugün bazı tavizler verilmesi gerekecek.

Akrep Burcu 8 Kasım – 14 Kasım Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Akrep sezonu tüm hızıyla devam ederken, şu anda ihtiyaçlarınızı diğerlerine göre önceliklendirmeniz kolay olacak ve yapmalısınız! Evet, aşk verme ve alma arasındaki dengeyle ilgilidir, ancak bu sizin zodyak mevsiminiz olduğu için biraz bencil olmanızda bir sakınca yoktur. Merkür ve Mars, karnınızda bir ateş yakmak için hizalandığında, evden çıkmak hafta ortası önemli olacak. Ne yazık ki, aya ve Satürn’e sert bir kare, bu kozmik yükü azaltabilir, özellikle de hayallerinizi veya yeni maceralarınızı kovalamak yerine evde kalmayı tercih ederseniz.

Akrep güneşinin esrarengiz Neptün ile rüya gibi bir bağlantı paylaştığı on ikisinde, arkadaşlarınızla planlar yapmaya çalışın. Bu kozmik iklim, haritanızın arkadaşlıkları ve boş zamanları yöneten bölümünü harekete geçirecek, bu da karşılaştığınız insanlar üzerinde özellikle güçlü bir etkiye sahip olacağınız anlamına geliyor. Kendinizi bir partide bulursanız, kolayca yeni bir partner çekmek için mükemmel olan “karanlık, gizemli, çekici yabancı” rolüne girersiniz. Seksi bir romantizm havada oyalanacak, bu da insanların bağlantı kurmaya çalışacağı anlamına geliyor. Bu yeni karşılaşmalar fantazide gizlenecek olsa da, bu gün meydana gelen herhangi bir romantik olaydan gerçek bir şeyler çıkma olasılığı çok yüksek.

Akrep Burcu 8 Kasım – 14 Kasım Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Kasım ayının ikinci haftası zorlu ama yine de değerli hissedecek. Akrep, senin için özellikle önemli bir hafta olabilir!

9 ila 11 Kasım Salı günleri arasında Merkür, burcunuzda Mars ile kavuşum yapıyor. İşyerinde bir değişiklik veya açıklama yapmak için çağrılmış hissedebilirsiniz! Merkür gücü sizi aklınızdakileri söylemeye teşvik ederken, Mars enerjisi size gücünüzde güvenle durmanız için bir güven artışı sağlar. Bununla birlikte, her iki gezegen de Satürn ile kare açı yapacağından, bu gücü kullanmak hala zor olabilir. Mars, salıdan cumaya Satürn’ü kareler, bu da huzursuzluğa neden olabilir. İş yerinde harekete geçmek istiyor, ancak ne zaman ve nasıl başlayacağınızı bilmiyor olabilirsiniz. Alınan herhangi bir işlem aceleye getirilmiş gibi hissedilebilir. Merkür Çarşamba ve Perşembe günleri Satürn’le kare açı yapıyor, bu nedenle bu bazı yanlış iletişime neden olabilir. O günlerde ton, çim ve zamanlama ile mücadele edebilirsiniz. Konuşmalar “katılmamayı kabul ediyorum” ile bitebilir. Neyse ki, Kova’daki ilk dördün, akışınızı düzenlemenize yardımcı olabilir! İlk dördün ay 11 Kasım Perşembe günü gerçekleşiyor. Ay, iletişim tarzınızı ve başlama yeteneğinizi ayarlamak için mükemmeldir.

Akrep Burcu 8 Kasım – 14 Kasım Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Hafta başladığında tam olarak zihin okuyamazsınız, ancak doğal olmayan güçlü içgüdüleriniz ve algılama gücünüz var. Pazartesi, bırakmak ve sadece bilinçaltınızın sizi nereye götürdüğünü görmek için harika bir gün. Haftanın ortasına doğru, gurur eğiliminizi frenlemeniz gerekiyor. Aptalca olmasa da, mevcut durumda tam olarak uygun değil. Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri arkadaşlarınızla bol bol zaman geçirin ve kendinizi bazı heyecan verici sırları öğrenirken (hatta ifşa ederken) bulursanız şaşırmayın. Cumartesi gecesi veya Pazar günü, bazı zor seçimlerle karşı karşıya kalabilirsiniz. Daha fazla zaman ayırın ve sıra dışı çözümler arayın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.