Akrep Haftalık Burç Yorumları (29 Kasım – 5 Aralık Haftası)

Akrep burcunun 29 Kasım – 5 Aralık haftası için burç yorumları neler? Akrep burcunun 29 Kasım – 5 Aralık haftası neler bekliyor? Akrep burcunun 29 Kasım – 5 Aralık haftası aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 29 Kasım – 5 Aralık haftası iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 29 Kasım – 5 Aralık haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 29 Kasım – 5 Aralık haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu 29 Kasım-5 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta başarıya giden yola girebilirsiniz. Akrep, para zihniyetinizle başlar.

29 Kasım Pazartesi günü, kendi burcunuzdaki Akrep burcundaki Mars ile romantizm ve macera dolu evinizde Balık burcundaki Neptün ile üçgen açı yapacak şekilde hafta başlıyor. Bugün, bir aşk romanından fırlamış gibi görünen biriyle karşılaşabilirsiniz. Akrep, buna uzun süre kalan bakışlar, nazik okşamalar ve belki de tutkulu öpücükler dahildir. Bugün, sevgilinizle fiziksel görüşmeyi düşünün ve işlerin buharlaşmasına ve heyecanlanmasına izin verin.

30 Kasım Salı günü para evinizdeki Yay burcundaki Merkür, konut evinizde Satürn’e altmışlık açı yapıyor. Eviniz sizin için bir gelir kaynağı olabilir. Belki de Airbnb’de bir oda kiralamaya veya daireyi garajın üzerine koymaya karar verdiniz. Akrep, kiralık mülk almak veya arazi satın almak için aile üyeleriyle birlikte kaynakları çekiyor olabilirsiniz. Bugün, refahınızı genişletmenin yollarını bulabilirsiniz.


Akrep Burcu 29 Kasım-5 Aralık Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Güneş ve Merkür, haritanızın para ve kişisel güvenliği yöneten bölümünü harekete geçirdiğinden, kendinize değerinizi artıran şeyleri düşünmek için haftanın ilk bölümünü ayırın. Bu enerji, çiçek açmanıza yardımcı olmak için hazırlandı, ancak kendinizi kontrol etmeniz ve sizi benzersiz kılan şeyleri özür dilemeden kucaklamanız gerekecek. Şu anda rol yapmanın bir anlamı yok ve hayatındaki biri gerçek senle anlaşamıyorsa, daha fazla zaman ayırmaya değmez.

Kişisel hedefleriniz doğrultusunda harekete geçmek için 2 Aralık’ı kullanın ve kendinizi savunmaktan korkmayın. Akrep ayı, yönetici gezegeniniz Mars ile hizalanmadan önce ilham alan Neptün’e açı yapacak ve size en çılgın hayallerinizi gerçekleştirmeniz için gereken itici gücü verecek. Tutku sizi şu anda bir sonraki seviyeye taşıyacak, bu yüzden enerjinizi karnınızda ateş yakmayan hiçbir şeye veya hiç kimseye vermeyin.

4 Aralık’taki güneş tutulması mali durumunuzda değişiklik getirebilir ve odağınızı aşka karşı paraya kaydırabilir. Kendinizi ve banka hesabınızı olmasını istediğiniz yere kadar inşa etmek için şimdi zaman ayırın ve aşk organik olarak yolunu bulacaktır.


Akrep Burcu 29 Kasım-5 Aralık Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Senin için güçlü bir çalışma haftası olabilir, Akrep!

28-30 Kasım Pazar ve Salı günleri arasında Güneş, felsefi Yay burcunda Merkür ile kavuşum yaptığında para akla gelir. Kavuş, finans ve değer sektörünüzde sorular ve düşünceler ortaya çıkarır. Nasıl daha fazla para kazanabileceğinizi veya mevcut mali durumunuzu nasıl iyileştirebileceğinizi merak ediyor olabilirsiniz. Bu güçlü birleşim ayrıca sizi bir zam hakkında konuşmaya veya gerekirse finansal rehberlik aramaya teşvik edebilir! Bu süre zarfında Venüs’ün Mars’a altmışlığı ile, eğer istersen istediğini elde edebileceğini görebilirsin! Meslektaşlarınız geri bildiriminize açık olacak, bu yüzden buna değer verin. Venüs ayrıca haftanın çoğu için Neptün’ü altmışlık açı yapar ve bu da iş yerindeki yaratıcılığınızdan yararlanmanıza olanak tanır. İşiniz, bu hafta boyunca kendinizi ifade etmenize ve yaratıcılığınıza büyük değer verebilir! 1 Aralık Çarşamba günü, Neptün de doğrudan istasyon yapacak ve bir sonraki yaratıcı adımınız hakkında size netlik sağlayacak. Hayal gücünüz uçacak, bu da projelerinizi aklınızda net bir hedefle ele almanız için size ilham verecek!

Son olarak, 4 Aralık Cumartesi günü Yay burcunda gerçekleşen yeni ay tam güneş tutulması, altı aylık yeni bir finansal olanaklar döngüsü başlatıyor!


Akrep Burcu 29 Kasım-5 Aralık Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi günü başınızı kontrol edin ve özellikle sağlığınızla ilgili olarak, hemen ele almanız gereken bir şey olmadığından emin olun. Haftanın orta kısmı tamamen uzlaşma ile ilgili ve herkesi gülümsetmenin bir yolunu bulmanız gerekecek. Özellikle iş veya okul söz konusu olduğunda, haftanın ilerleyen saatlerinde insanlarla uğraşırken biraz daha dikkatli olun. Bu hafta sonu büyük hayalleriniz olabilir ve bir tür büyük gezi planlamak için ilham alabilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.