Akrep Haftalık Burç Yorumları (15 Kasım – 21 Kasım Haftası)

Akrep burcunun 15 Kasım – 21 Kasım haftası için burç yorumları neler? Akrep burcunu 15 Kasım – 21 Kasım haftası neler bekliyor? Akrep burcunu 15 Kasım – 21 Kasım haftası aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 15 Kasım – 21 Kasım haftası iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 15 Kasım – 21 Kasım haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıAkrep burcu 15 Kasım – 21 Kasım haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu 15 Kasım – 21 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumu

Ay tutulması ortaklıklar evinizi aydınlatıyor. Akrep, bu eşleşmenize yardımcı olabilir.

15 Kasım Pazartesi günü güneş, Akrep burcunuzda (doğum günün kutlu olsun!), ailenizin evinde Kova burcundaki Jüpiter ile kare açı yapıyor. Hayatınızdaki insanlar dikkatleri üzerinize çekiyor. Kutlamaya değer olduğunu düşünüyorlar. Genel olarak, ilgi odağı olmayı sevmiyorsunuz, ancak bu, mikrofonu alıp kadeh kaldırma zamanınız olabilir. Gülümseyin ve iltifatlarını kabul edin (ve beğenmediğiniz restoranın hediye kartını daha sonra istediğiniz zaman yeniden verebilirsiniz). Akrep, önemli olan düşüncedir.

Güven evinizdeki Akrep burcundaki güneş, 16 Kasım Salı günü Plüton’a altmışlık açı yapacak şekilde hareket ediyor. Bu, bir iş durumunda kendinizi öne çıkarmak için mükemmel bir zaman. Akrep, zam isteyebilir veya yönetici pozisyonuna başvurabilirsiniz. Bir podcast başlatmak veya canlı yayın yapmak isteyebilirsiniz. Yeni bir iş istiyorsanız, bugün özgeçmişinizi göndermeyi düşünün.

Akrep Burcu 15 Kasım – 21 Kasım Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Ay, Boğa dolunayına hazırlanırken ateşli Koç burcunda ilerlerken, haftanın bu ilk bölümü büyük bir birikim gibi hissedecek. On dördüncü ila on altıncı yaş, özellikle arkadaşlarınız veya iş arkadaşlarınız kendilerini duygusal kargaşa içinde bulursa, başkalarının ihtiyaçlarına yönelmenizi sağlayacaktır. Yönetici gezegeniniz Mars olduğunda, doğal olarak kaos içinde gelişirsiniz, ancak başkalarına yiyecek sağlamak adına kendinizi fazla zorlamamaya dikkat etmeniz gerekir.

Bu hafta sizin için büyük kozmik gösteri durdurucusu, Boğa dolunayının gökyüzünde sahneye çıktığı on dokuzunda tezahür edecek. Bu ay olayı, haritanızın romantik ilişkileri yöneten bölümünü tetikleyecek ve o özel kişiyle bağlantı kurmak için mükemmel bir zaman olacak. Atmosfer doğası gereği romantik olacak ve Venüs ile Uranüs arasındaki pozitif bağlantı yolunuza tatlı sürprizler getirecek. Gizli hayranınızdan cilveli bir mesaj, aşk notu ve hatta çiçekler almak üzere olduğunuzu fark edebilirsiniz. İnsanlar sizi şımartma havasında olacağından bu gün başkalarının size nasıl davrandığını izleyin ve en ufak bir iyilik bile yüzeyin altında gizlenen daha derin duyguların bir göstergesi olabilir.

Akrep Burcu 15 Kasım – 21 Kasım Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Sen mi onlar mı Akrep? Kasım ayının üçüncü haftası tamamen mesleki taahhütlerinizle ilgili!

15 Kasım Pazartesi günü güneş Jüpiter ile açı yaptığında evde ve ailede biraz gerginlik olabilir. Sizi evinizden ve işinizden uzaklaştırabilecek kendi kendine liderlik eden girişimlere aşırı derecede odaklanmış olabilirsiniz. Güneş ertesi gün Plüton’a altmışlık açı yaptığından, başarılı olmak için yapmanız gerekenleri hem iş arkadaşlarınıza hem de ailenize iletmek daha kolay olabilir. Mars ayrıca altmışlık ile aynı gün geri giden Uranüs’e de karşı çıkıyor, bu yüzden bu taahhütlerinizde bir hız değişikliği getirebilir. Konuşmalar önceliklendirmenizi değiştirebilir, bu da hem işte hem de evde yükümlülüklerinizi yerine getirmeyi kolaylaştırabilir. 18 ve 19 Kasım Perşembe ve Cuma günleri, Venüs geri giden Uranüs ile üçgen açı yapacak! Bu güzel üçlü, bir konuşmanın profesyonel taahhütlerinizi nasıl etkileyebileceğini gösterir. Basit bir konuşma yeni bir fırsata yol açabilir veya önceden var olan iş ilişkilerinin ve sözleşmelerin gidişatını değiştirebilir!

Dolunay ay tutulması çalışma haftanızı Cuma günü tamamlıyor! Güçlü ay, yerine getirilmiş bir sözleşme, bitmiş bir profesyonel ilişki veya bu yönlerden herhangi birinin bir şekilde başa gelmesiyle sonuçlanabilir.

Akrep Burcu 15 Kasım – 21 Kasım Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Haftanız karamsar bir Pazartesi ile başlar. Olaylara şu anda karmaşık (ve tutkulu) bakış açınız sayesinde, duygusal dünyanız biraz kargaşa içinde. Sabırlı olun, çünkü bu haftanın ortasında bu karmakarışık duygular uzak bir anı olarak kalacak. Salı ve Çarşamba günleri, kendinize olan güveniniz ve karizmanız her geçen dakika artıyor gibi görünüyor ve diğerleri sizin sıcaklığınız ve çekiciliğinize kapılmadan edemiyor. Perşembe akşamından cumartesiye kadar, kendinizi hala arkadaşlarınız ve hayranlarınızla çevrili buluyorsunuz ve herkes sizi büyük bir risk almaya cüret ediyor. (Tabii ki gitmelisin!) Pazar günü yeni fikirlere hayat verin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.