Akrep Burç Yorumları 9 Kasım 2021

Akrep burcunun 9 Kasım 2021 Salı günü için burç yorumları neler? Akrep burcunu 9 Kasım 2021 Salı günü neler bekliyor? Akrep burcunu 9 Kasım 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 9 Kasım 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 9 Kasım 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıAkrep burcu 9 Kasım 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu 9 Kasım 2021 Salı Günlük Aşk Burç Yorumu

İçine giriyorsun ve sağlığına odaklanıyorsun, Akrep. İster bekar olun, ister romantik bir bağlantıda olun, ayın devrim niteliğindeki Kova burcuna geçişi – eviniz, aileniz, en içteki hisleriniz ve duygusal temellerinizden oluşan dördüncü eviniz aracılığıyla – aile meselelerini çevreleyen temalara da vurgu ve sezgisel netlik getirecek. mütevazi meskeniniz olarak. Satürn ayrıca, burcunuzda Merkür ve Mars’a sert bir karede bahsetmek yerine, haritanızın bu alanı üzerinde geziniyor. Çok mu ön plana çıkıyorsun? Bu kişi senin ruh eşinse, blöf yaptığını biliyorlar. Kendinize ve sevgilinize karşı dürüst olun.

Akrep Burcu 9 Kasım 2021 Salı Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün rekabetçi yönünüzü göstermekten korkmayın. İnsanların kazanmak için oynadığını anlaması için yeterince zafer kazanmadın mı? Görünüşe göre hayır, çünkü hala sana meydan okumaya çalışıyorlar, arkadaşça ya da başka türlü.

Akrep Burcu 9 Kasım 2021 Salı Günlük İş Burç Yorumu

Bugün spot ışığında olduğunuzu hissetmeyi bekleyin, Akrep! Burcunuzda hem Merkür hem de Mars kavuşumu varken gücünüz muazzam. Arkadaşlarınız ve iş arkadaşlarınız, özellikle aklınızı konuştuğunuzda, bugün ne kadar güçlü bir şekilde karşılaştığınızı söyleyebilir. Özellikle dikkat çekici bir varlığınız olduğundan, bunu hesaba katın. Söylenmesi gerekeni söyle! Ne yazık ki, Mars da bugün Satürn’le kare açı yapıyor, bu nedenle gücünüzü doğru şekilde kullanmakta zorlanabilirsiniz. İddialı, agresif görünebilir ve güçlü iradeli, tartışmacı olarak karşımıza çıkabilir. Ancak meydan sizi bireysel yaklaşımınızın arkasında durmaya teşvik ediyor.

Korkularınızı sevdiğiniz biriyle paylaşın. Güvensizlikleriniz hakkında açık olmaya çalışın.

Akrep Burcu 9 Kasım 2021 Salı Günlük Burç Yorumu

Salı gününün kozmik manzarasında gezinmek zor, Akrep. Yönetici gezegeniniz, alıngan Mars, haber getiren Merkür’den bir ziyaret alıyor. Bir yandan, bu eşleştirme zihinsel dayanıklılığı ve iletişim kurma arzusunu arttırır. Öte yandan, sağlık ve bağımsızlık hakkında ifşaatlar getiriyor. Bu arada, topraklanmış Oğlak ayı, gerçeği ortaya çıkaran Pluto ile birleşerek, yapılacaklar listenizin en üstüne duygusal olarak dürüst konuşmalar koyar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.