Akrep Burç Yorumları 30 Kasım 2021

Akrep burcunun 30 Kasım 2021 Salı günü için burç yorumları neler? Akrep burcunun 30 Kasım 2021 Salı günü neler bekliyor? Akrep burcunun 30 Kasım 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 30 Kasım 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 30 Kasım 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 30 Kasım 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

30 Kasım 2021 Salı Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, adalet arayan Terazi’ye ve kapanış, rüyalar ve her şeyin perde arkasındaki gizli on ikinci evinize geçişi üzerine, modern hükümdarınız Pluto için zorlu bir kare oluşturacak. Aklında kim var, Akrep? Bekar veya zaten romantik bir şekilde bağlı, bir şeyi ve/veya birini çok düşünüyor ve yine de bir şeyleri kendinize saklamayı bir noktaya getiriyor olabilirsiniz. Ayrıca, günümüzün büyüleyici Venüs-Neptün altmışlığı iletişim sektörünüze ve aşk, tutku ve zevkten oluşan romantik beşinci evinize dokunacak. Romantikleştirdiğinizi söylemek yetersiz kalır, ancak aynı şekilde, tüm aşk büyüsünü kendinize çekiyorsunuz.


30 Kasım 2021 Salı Akrep Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Onunla kal! Bugün hayal gücün var, ama kafan bulutlarda, bu da başarmaya çalıştığın şeyi unutabileceğin anlamına geliyor. Zihniniz tamamen dağılmadan önce bir şeyler yapın.


30 Kasım 2021 Salı Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Güneş-Merkür kavuşumu boyunca para meseleleri aklınızın bir köşesinde kalabilir. Akrep, her iki gezegenin de Satürn’e yaptığı altmışlıklar sayesinde konuşmayı nasıl uygulayacağınız konusunda bir fikriniz olabilir. Satürn benzersiz bir yapıyı ima eder, bu nedenle konuşmayı başlatmak için göze çarpan bir yolunuz olabilir. Bununla birlikte, Satürn’ün konumu uzun ömür anlamına gelebilir, bu nedenle konuşmaya başlamadan önce noktalarınızı ve örneklerinizi ciddiye alın. Konuşmanızın verimli ve uzun vadeli bir nihai hedefi olduğundan emin olmak istersiniz. Neyse ki, devam eden Venüs-Mars altmışlığı, doğru iletişimsel etkiyi yaratmanıza yardımcı olabilir!


30 Kasım 2021 Salı Akrep Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün erkenden halletmen gereken bitmemiş bir iş var – o zaman rahatlayabilirsin!


30 Kasım 2021 Salı Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Salı günü gökyüzü, gerçeklik ve fantezinin tuhaf bir karışımını sunuyor, Akrep. Aydınlatıcı güneş, yetenekli Satürn ile topraklanmış bir bağlantı oluşturarak, ev ve aile cephesinde gelecek planlarınızı istikrarlı bir şekilde benimsemenize yardımcı olur. Yaşam alanınızla ilgili sözleşmeler imzalamak veya ailenizle ortak taahhütlere girmek için ideal bir gün. Başka bir yerde, sevgili Venüs büyülü Neptün ile kaçar ve günü tatlı bir romantik hayal kaynağıyla doldurur.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.