Akrep Burç Yorumları 25 Kasım 2021

Akrep burcunun 25 Kasım 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? Akrep burcunu 25 Kasım 2021 Perşembe günü neler bekliyor? Akrep burcunu 25 Kasım 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 25 Kasım 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 25 Kasım 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıAkrep burcu 25 Kasım 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu 25 Kasım 2021 Perşembe Günlük Aşk Burç Yorumu

İletişim sektörünüzdeki Venüs ile burcunuzdaki go-getter Mars arasındaki bugünkü tatlı altmışlık, kalbinize değer verdiğiniz kişilerle bağlantı kurma ve bir araya gelme fırsatı sunuyor. Akrep, bu aynı zamanda, özellikle flört ve romantizmi çevreleyen temalar söz konusu olduğunda, tutku ve dayanıklılıkla sizi güçlendirebilir. Yakalayış? Ay'ın halka açık onuncu eviniz boyunca yaptığı yolculuğun ortasında, burcunuzda Mars ve ilişki sektörünüzde asi Uranüs ile karşı karşıya gelecek. Belki bazılarınızın sahiplenmesi gereken bir itibarınız veya anne babanızı tasvir etmeye çalıştığınız bir imajınız var. Her iki durumda da, anahtar otantik kalmaktır.

Akrep Burcu 25 Kasım 2021 Perşembe Günlük İlişki Burç Yorumu

Yukarıda biri senden hoşlanıyor! Bir patronun erkenden gizlice kaçmana izin vermesi kadar küçük ya da evrenin doğru zamanda bir tatlıyı hemen yanına koyması kadar büyük olabilir, ama öyle ya da böyle yardım yolda.

Bu, 'sorumluluğu al ve işleri hallet' türünden bir gün. Dalga yapmaya hazır olun.

Akrep Burcu 25 Kasım 2021 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Odağınızı bugün hırslarınızın mevcut durumuna çevirin, Akrep. Perşembe günkü gökyüzü, ay hırslı Aslan’da dans ederken, gelecekteki yörüngenizde oluşan düğümleri çözmeye zorluyor. Luna’nın buradaki zamanı, sürpriz getiren Uranüs ve agresif Mars’la kareleri yüzünden hüsrana uğradı ve özgürlük ve bağımsızlık etrafında ele alınması gereken ilişki gerilimlerini körükledi.

Akrep Burcu 25 Kasım 2021 Perşembe Günlük İş Burç Yorumu

Hem finans hem de değerler sektörünüzü, ardından kariyer ve başarı sektörünüzü etkileyen ateşli armatürlerle, beklenmedik bir şekilde profesyonel spot ışığında olabilirsiniz. Akrep, tüm gözler üzerinizde gibi mi hissediyor? Belki de mesleğinizde son zamanlarda özellikle değer kazandınız, özellikle de bir şey için tanınırsanız veya son zamanlarda oldukça başarılı olduysanız. Ancak, yükseklerle birlikte en düşükler gelir. Belki bir tür kredi aldınız, ancak bu tam olarak standartlara veya umutlara uygun değildi. Ayrıca, işte ne kadar halka açık hissedebileceğinizden rahatsız olabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.