Akrep Burç Yorumları 20 Kasım 2021

Akrep burcunun 20 Kasım 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Akrep burcunu 20 Kasım 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? Akrep burcunu 20 Kasım 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 20 Kasım 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 20 Kasım 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıAkrep burcu 20 Kasım 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu 20 Kasım 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Bağlantınızın temeline daha yakından bakıyorsunuz, Akrep. İlişkiler, özellikle dünkü Boğa burcundaki dolunay tutulmasından sonra, önemli kişilerden oluşan yedinci evinize dokunduğundan, aklınızın en başında yer aldı. Bununla birlikte, ayın sekizinci seks eviniz, paylaşılan kaynaklarınız ve ruh eşi bağlantılarınız aracılığıyla İkizler'e geçişi üzerine, romantik beşinci aşk, tutku ve zevk eviniz aracılığıyla Neptün ile kare açı yapacak. Romantik fantezinizin heyecanının, durumunuzun gerçekliğini etkilemesine izin vermeyin. Taahhütlerinize sadık kalın ve gerekirse ifade için bir çıkış noktası bulun.

Akrep Burcu 20 Kasım 2021 Cumartesi Günlük İlişki Burç Yorumu

Bu gece bir randevu ya da tamamen eğlenceli bir şey bulmakta sorun yaşamamalısın! Efsanevi kişisel çekiciliğiniz yakın zamanda herhangi bir azalma belirtisi göstermiyor. Dışarı çık ve tüm seksilere neyden yapıldığını göster. Zenginliği yaymanın en iyi yolu budur.

Akrep Burcu 20 Kasım 2021 Cumartesi Günlük İş Burç Yorumu

Akrep, ilk başta Merkür kare Jüpiter ile evde ihtiyaçlarınızı iletmek zor olabilir. Özellikle işiniz özellikle stresliyse veya profesyonel konularda tavsiyeye ihtiyacınız varsa, aklınızda çok şey olabilir. Ancak ailenizden ve arkadaşlarınızdan biraz destek almak için kırılganlık gerekir. Venüs'ün Mars'a altmışlık yapmasıyla açılmak daha kolay olabilir! Altmışlık, fikrinizi söylemeyi destekler, bu da iş stresinizi göğsünüzden atmak için ihtiyacınız olan destek olabilir. İnanılmaz geri bildirim veya tavsiye aldığınızda konuşmalar şaşırtıcı bir dönüş alabilir!

Düşüncenizi etkilemeye yönelik bilinçaltı girişimleri yalnızca inançlarınızı sağlamlaştırıyor.

Akrep Burcu 20 Kasım 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Yılın bu zamanı tüm yumurtaları tek sepette toplar, Akrep. Öncelikle sağlığınızı düzenlemek ve bağımsızlık ve kendini ifade etme duygunuzla bağlantınızı derinleştirmekle ilgileniyorsunuz. Haberci Merkür, duygusal olarak ham Plüton'a ve büyük kalpli Jüpiter'e ulaştığında Cumartesi günü gökyüzü bu hikayeye dokunuyor. Bu eşleştirme, size gerçeklerinizi söylerken ve hayal kırıklıklarını giderirken, ev cephesinde geleceğe yönelik konuşmalar yapma şansı sunar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.