Akrep Burç Yorumları 16 Kasım 2021

Akrep burcunun 16 Kasım 2021 Salı günü için burç yorumları neler? Akrep burcunu 16 Kasım 2021 Salı günü neler bekliyor? Akrep burcunu 16 Kasım 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 16 Kasım 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 16 Kasım 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıAkrep burcu 16 Kasım 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu 16 Kasım 2021 Salı Günlük Aşk Burç Yorumu

Sabit kalmakta ne kadar ısrar ederseniz, kendini göstermesi o kadar uzun sürer, Akrep. Neyse ki, ister bekar ister romantik bir şekilde bağlı olun, bugünün ayı, düzenli altıncı evinizin içinde parıldamaya devam edecek, bu da dikkatinizi dağıtmak için fazlasıyla yeterli olduğunuz anlamına geliyor. Bununla birlikte, ayın Plüton ile karesi, duygusal bir dizi iniş ve çıkışları tetikleyebilir, ancak sağlıklı bir çıkış bulursanız değil. Uyarı: güç mücadelelerinden ve/veya otoriter davranışlardan uzak durun. Güneşin Plüton’a altmışlık açısı gerçekleşen dönüşüme ışık tutuyor ve yapabileceğiniz tek şey teslim olmak.

Akrep Burcu 16 Kasım 2021 Salı Günlük İlişki Burç Yorumu

Özellikle en sevdiğiniz kişileri içeren özel bir şey için planlar yapın. En son ne zaman arkadaşlarınla ​​kaliteli zaman geçirdin? Her ilişkinin yeniden şarj edilmesi gerekir ve bunu bize en yakın olanlarla unutmak kolaydır.

Akrep Burcu 16 Kasım 2021 Salı Günlük İş Burç Yorumu

Güneş hala Jüpiter’le kare açı yapıyor, bu da topuklarınızı kazmaya devam ederseniz potansiyel başarınızı uzatıyor. Akrep, bir değişiklik yapmaya hazır olmayabilirsiniz, ama en azından güneş Plüton’a altmışlık açı yaptığında bunun hakkında konuşmaya başlayabilirsiniz. Altmışlık, sizi kariyerinizdeki değişiklikleri kabul etmeye teşvik eden diyaloga izin verebilir. Bununla birlikte, Mars Uranüs’ün geri hareketine karşı olduğu için değişim düşündüğünüzden daha erken gelebilir. Muhalefet, özellikle ailenizden destek alıyorsanız, kariyerinizde beklenmedik bir risk alma dürtüsü hissedebileceğinizi gösteriyor!

Farkında olsanız da olmasanız da, kariyeriniz iyi bir değişim geçiriyor.

Akrep Burcu 16 Kasım 2021 Salı Günlük Burç Yorumu

Akrep, yıllardır zihnin ve sesinle yeni bir ilişki kuruyorsun. Eski engelleri yıkmak ve o arenalarda uzun süredir devam eden yaraları kabul etmek zorunda olduğunuz için bu kolay bir süreç değildi. Salı günkü gökyüzü, aydınlatıcı güneş ve hassas ay, dönüşüm arayan Plüton’a ulaşırken bu hikayeyi vurguluyor. Gerçeğinizi söylemeyi, havayı temizlemeyi ve değişimin nerede kucaklanabileceğini kabul etmeyi hedefleyin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.