Akrep Burç Yorumları 13 Kasım 2021

Akrep burcunun 13 Kasım 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Akrep burcunu 13 Kasım 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? Akrep burcunu 13 Kasım 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 13 Kasım 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 13 Kasım 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıAkrep burcu 13 Kasım 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu 13 Kasım 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Hayal kuruyorsun ve tezahür ediyorsun, Akrep. Ne de olsa bu senin doğum günün. Ay, romantik aşk, tutku ve zevkle ilgili beşinci evinizdeki yolculuğunu tamamlamadan önce, anlaşılması güç Neptün ile güçlerini birleştirecek ve bu da romantik fantezilerinize daha fazla renk katacaktır. Üstüne üstlük, Luna burcunuzda Merkür ile uyumlu bir üçgen oluşturacak, böylece aşk mesajınızı iletmek için gereken kelimelere veya bazıları için yaratıcı bir çabaya sahip olacaksınız. Bu, özellikle ilişki sektörünüzde asi Uranüs’e doğrudan muhalefette oturan anlayışlı Merkür için geçerlidir. Psişik radarınız da tam etkili.

Akrep Burcu 13 Kasım 2021 Cumartesi Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün yarım yamalak gitmeyin. Aslında, tarzınıza büyük bir kıvrım koyan bir şeyle karşılaşmadan önce kendinizi kontrol etseniz iyi olur. Her zaman olduğu gibi, ateşlisiniz, ama bugün kontrolden çıkmak istemiyorsunuz.

Akrep Burcu 13 Kasım 2021 Cumartesi Günlük İş Burç Yorumu

Güneş geri giden Neptün ile üçgen açı yapmaya devam ederken, çalışma ilhamınız da ortaya çıkmaya devam ediyor. Akrep, işin sana tutku mu yoksa neşe mi getiriyor? Kendi işinizi yürütmek gibi, sahip olduğunuz bir yan görevden bile zevk alabilirsiniz. İlham verici üçlü, profesyonel taahhütlerinizi değiştirmeniz için size ilham verebilir! Merkür geri giden Uranüs ile karşı karşıyayken, beklenmedik bir profesyonel girişimi düşünmenin zamanı gelebilir. Belki beklenmedik bir şekilde size yeni bir sözleşme veya ortaklık teklif edilir. Denemeden başarılı olup olmayacağını asla bilemezsiniz!

Daha az çalışıp daha çok kazanmak için cezbedicidir, ama asla bu şekilde yürümez.

Akrep Burcu 13 Kasım 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Akrep, bugün ilişki hikayenizde ortaya çıkan gerçeği görmezden gelemezsiniz. Messenger Mercury, bugün kendisini joker karakter Uranüs ile patlayıcı bir muhalefet içinde buluyor. Bu eşleştirme, havayı temizleme ve yeni bir yaklaşım geliştirme umuduyla her şeyi masaya koyan ortaklık konuşmalarına katılmanızı sağlar. Başka bir yerde, romantik Balık ayı rüya gibi Neptün ile birleşerek ilişki konularına şehvetli bir zemin sunar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.