Akrep Aylık Burç Yorumları Neler? Akrep Burç Yorumu Aralık 2021

Akrep burcunun Aralık ayı için burç yorumları neler? Akrep burcunun Aralık ayı neler bekliyor? Akrep burcunun Aralık ayı aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun Aralık ayı iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun Aralık ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu Aralık ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu Aralık Ayı Aylık Burç Yorumu

Tüm Değişiklikler

Bu ay başlarken, Akrep, odak noktanız finans sektörünüz ve paranızın sizin için daha çok çalışmasını sağlamak. 4 Aralık’ta Yay burcunda gerçekleşecek bir güneş tutulması ile yeni bir başlangıca hazır olabilirsiniz. İşler kontrolden çıktıysa, bu tutulma, daha fazla kazanmak için kendinizi zorlamak yerine, yolunuza geri dönmenizi ve sahip olduklarınızla çalışmanın bir yolunu bulmanızı teşvik edebilir.

13’ünde, alıngan Mars’ın Yay burcuna hareketi ile birlikte bu etki, size devam eden sorunları çözme konusunda güven verebilir. Açık fikirli olacak ve tavsiyeleri dinlemeye ve yardımcı olabilecek bilgileri aramaya istekli olacaksınız. Aktif olarak çözümler aradığınız sürece işler daha iyi olacaktır. Ve ekstra nakit getirebilecek bir yan iş geliştirmek için zamanınız varsa, çok daha iyi.

Konuşkan Merkür ayrıca 13 Aralık’ta burç değiştirir, Oğlak burcuna ve konuşma ve düşünce sektörünüze geçer. Bu etki, hedeflerinizi ve niyetlerinizi planlamak, organize etmek ve belirlemek için mükemmeldir. Bunları not aldığınızda ve günlük olarak gözden geçirdiğinizde, gerçekleşmeleri daha olasıdır.

Boğucu Venüs, on dokuzuncu ila 29 Ocak 2022 tarihleri ​​arasında konuşma ve düşünce sektörünüzde geri harekette olacak. Bu, bazı ilişkileri bozabilir ve tekliflerde, müzakerelerde ve kapanış anlaşmalarında gecikmelere neden olabilir. Koşullar değişebileceğinden hiçbir şeye acele etmemek en iyisidir.

Bununla birlikte, 21 Aralık’ta güneşin Oğlak burcuna geçişi ve iletişim bölgeniz, tüm ikilemlere ışık tutar ve onları çözmenize ve bir yol bulmanıza yardımcı olur.

Son olarak, hareketli Jüpiter, yirmi sekizinde Balık burcuna ve sizin boş zaman ve zevk sektörünüze taşınacak ve 10 Mayıs 2022’ye kadar burada kalacak. Bu, hem romantizm hem de yaratıcı projelerde işbirliği için harika fırsatlar getirebilir.


Akrep Burcu Aralık Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Psişik Neptün 1 Aralık’ta bilinçaltında hassas Balık burcuna geçtiğinde hayalleriniz ve fantezileriniz daha canlı hale geliyor ve ayın geri kalanında şu anki sevgiliniz veya hoşlandığınız hakkında çok ilginç düşünceleriniz olacak. Ve hayır, “oraya gitmekten” korkmuyorsunuz!

Yardımcı yöneticileriniz Mars ve Pluto, tutkulu, baştan çıkarıcı titreşimler veren altıncıda bir altmışlık açı oluşturuyor. Bununla birlikte, fiziksel olarak birlikte olduğunuz herkese duygusal olarak yakın hissetmeniz sizin için önemlidir, bu nedenle bu yoğun veçhe sırasında birkaç tek gecelik ilişki ve flört olacaktır.

Güçlü Mars, 13 Aralık’ta giden Yay için içe dönük işaretinizden ayrılıyor, bu nedenle önümüzdeki birkaç hafta boyunca bazı vahşi maceralar karşılığında gardınızı düşürmeye hazırsınız. Bu geçiş sırasında yeni şeyler öğrenmeyi seviyorsunuz, bu nedenle partnerinizin veya sevdiğiniz kişinin hoşlandığı bir hobiye başlamak mükemmel bir zihin genişletici deneyim olabilir.

Genişleyen Jüpiter, yirmi sekizinde hassas Balık ile ortak olmak için deneysel Kova’dan ayrılarak aşk hayatınıza idealist bir gölge düşürüyor. Her şey ince bir umutla kaplandığında, çatlakları ve kusurları görmek zordur. Sadece çok anlayışlı olma, Akrep, yoksa biri senin verme doğandan faydalanacak.


Akrep Burcu Aralık Ayı Aylık İş Burç Yorumu

4 Aralık’taki tam güneş tutulması size para kazandırabilir. Banka hesabınız bir bonus, zam veya promosyondan destek alabilir.

13’ünde, gezegen yöneticiniz Mars Yay burcuna fırladığı anda, sizi büyük zirvelere taşıyabilecek bir özgüven patlaması hissedeceksiniz. Ayrıca, cepleriniz altınla kaplanmış gibi hissedecek.

18 Aralık’taki dolunay, iş yapma şeklinizde bir değişiklik uygulamak için harika bir zaman. Sezginiz güçlüdür, bu yüzden bu ay boyunca zihninizdeki ve kalbinizdeki duyguları dinlemek için ideal bir zaman. Vizyonlarınızı hayata geçirmenin bir yolunu bulabilirsiniz.

Bu ayki tek profesyonel aksilik, Satürn ve Uranüs’ün yılın duygusal olarak gergin üçüncü ve son karesinde buluştuğu yirmi üçüncü ayda meydana geliyor. Bu, yeni profesyonel fırsatları ele almanın doğru yolu konusunda çok fazla kafa karışıklığına ve belirsizliğe neden olabilir. Tatillerde bir kaya ile sert bir yer arasında sıkışıp kalmış gibi hissedebilirsiniz. Bu enerjinin sizi çıkmaza sokmasına izin vermeyin. Bu dolu veçheden sonraki günlerde biraz eğlenmeye çalışın ve herhangi bir dramadan kaçının.


Akrep Burcu Aralık Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

4 Aralık’ta, güneş tutulması soğuk geceyi ısıttığında kelepçe mevsimi başlar. Bu, sevgilinizi fiziksel düzeyde tanımak için ideal bir gecedir. Ancak, Mars on üçünde Yay burcuna geçtiğinde değerlerini ve hedeflerini sorun. Aynı hırsları paylaşmıyorsanız, bir hayatı (ya da yatağı) nasıl paylaşabilirsiniz?

En iyi randevu geceniz, dolunayın 18 Aralık’ta İkizler’de olduğu ve sizi daha yaramaz yönünüzü keşfetmeye teşvik ettiği zamandır. Sadece birkaç kişinin görebileceği güvenlik açığını göstererek randevunuzla bağ kurun.

On dokuzunda, Venüs Oğlak burcunda geri gittiğinde duygular yükselir ve büyük iletişim sorunları yaratır. Ghosting, yapışkan tarihler ve kontrol eden exes mümkündür. Hemen sağlıklı sınırlar oluşturun veya bunları sosyal medya hesaplarınızdan engelleyin. Neyse ki, 21 Aralık’taki kış gündönümü, güneş Oğlak burcuna girdiğinde size bir destek verir. Duygularınız hakkında doğrudan olun.

Jüpiter yirmi sekizinde Balık burcuna girdiğinde yıl keyifli bir şekilde sona eriyor ve önümüzdeki birkaç ay boyunca aşkta şanslı olmanızı sağlıyor. Flört etmek kolay çünkü herkes seninle vakit geçirmek istiyor. Tüm randevularınla ​​iyi eğlenceler Akrep, ciddi olmasalar bile.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.