Yengeç Haftalık Burç Yorumları (25 Ekim – 31 Ekim Haftası)

Yengeç burcunun 25 Ekim – 31 Ekim haftası için burç yorumları neler? Yengeç burcunu 25 Ekim – 31 Ekim haftası neler bekliyor? Yengeç burcunu 25 Ekim – 31 Ekim haftası aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 25 Ekim – 31 Ekim haftası iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 25 Ekim – 31 Ekim haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıYengeç burcu 25 Ekim – 31 Ekim haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yengeç Burcu 25 Ekim – 31 Ekim Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta dualar cevaplanabilir. Kanser, sorduğunuzdan emin olun.

Hafta 24 Ekim Pazar günü, Merkür’ün Terazi’de, evinizin ve ailenizin evinde, geleceğin evinizde Uranüs ile kavuşum yapmasıyla başlıyor. Bugün mevcut yaşam düzenlemelerinizden memnun olmayabilirsiniz. Yer çok küçük olabilir, yanlış yerde olabilir veya mahallenin gidiş yönünü beğenmemiş olabilirsiniz. Yengeç, işlerin daha iyi olması için ne olması gerektiğini hayal etme zamanı.

25 Ekim Pazartesi günü, romantizm ve macera evinizdeki Akrep burcundaki güneş, gizli ilişkiler evinizdeki Kuzey Düğüm ile kavuşum yapar. Gizli bir romantizm yaşama fikrini eğlendiriyor olabilirsiniz. Tanıdığınız bir kişi bir kaçamak önerdi veya belki de insanların gizli ilişkiler kurduğu bir uygulamadasınız. Yengeç, burada dikkatli ol, çünkü bu bugün zor bir durum ve seni garip bir duruma sokabilir.

Yengeç Burcu 25 Ekim – 31 Ekim Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Hafta başlarken dışarı çıkıp oynamak istemiyor musunuz? Sorun değil. Pazartesi ve Salı, sorunlardan kaçınmak ve kendi ev sahibi dürtülerinizi kucaklamak için harika günler olduğunu kanıtlamalıdır. Haftanın ortasında herkesten daha duygusal hissedebilirsin, ama sadece gerçeklere bağlı kal. Biraz esneklik uzun bir yol kat edebilir. Cuma ve Cumartesi günü, çevrenizdeki herkesle (evet, sevimli insanlar da dahil!) mükemmel bir uyum içindesiniz, bu yüzden bu olağandışı empati ve sezgiyi iyi kullanın. Pazar günü, yaptığınız her şeye zaman ayırın.

Yengeç Burcu 25 Ekim – 31 Ekim Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Bu hafta, özellikle 26 Ekim’de, Yay burcundaki Venüs’ün Balık burcundaki retrograd Neptün ile kare açı yaptığında, yolunuza yeni bir ilişki vaadini getiriyor. Dikkatli olun, çünkü güzel gül renkli gözlükleriniz, görünüşte sevecen eylemlerin arkasındaki motivasyonları gizleyebilir. Aşkınız veya müstakbel partnerinizle kalpten kalbe, duygularınızı ifade etmenize izin verene kadar ilişki tam olarak başlamaz. Bu konuşma dinamiği değiştirecek ve yolculuğunuzla mutlu bir şekilde çıkacak ya da öleceksiniz. Bu hafta, sınırları belirledikten ve ikiniz arasındaki dinamikteki yerinizi anladıktan sonra bir şeyler başlatma zamanı. Başka bir notta, 26 Ekim, kendinizi ortaya koymak için cesur bir adım atmanıza izin verecek. Bekarsanız, karşılaşacağınız romantik bir ihtimal derinleşecek ve beklediğinizden daha önemli hale gelecektir. Bu haftanın gelecekte uzun ömürlülüğü ve başarıyı garanti edeceğinden emin olabilirsiniz. Astrolojik yönler yanınızdayken, aşk ve romantizm söz konusu olduğunda başaramayacağınız hiçbir şey yoktur.

Yengeç Burcu 25 Ekim – 31 Ekim Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Ekim ayının bu son haftası boyunca, iş yerinizde ödün vermek için birçok fırsatınız olacak. Her şey etkili iletişimle ilgili!

Haftanın başında Ay, İkizler burcunda duygusal tepkilerini yansıtıyor. Daha işe başlamadan önce, farklı görüşleri nasıl ele alacağınızı, yönlendireceğinizi ve bunlara nasıl tepki vereceğinizi düşünüyor olabilirsiniz. 26 ve 27 Ekim Salı ve Çarşamba günleri Venüs, Neptün geri hareketine geçtiğinde fırsatlar ortaya çıkacak. Kare biraz gergin, çünkü işyeri rutinleri hakkında netlik olmamasına veya iş arkadaşları arasındaki görüş farklılıklarına neden olabilir. İletişim belirsiz olduğundan, orta yolu alarak en iyi şekilde gezinebilirsiniz. Bakış açınızı paylaşmanız istenirse, Aslan burcundaki son dördün, 28 Ekim Perşembe günü değerleriniz hakkında güvenle bir duruş sergilemenize yardımcı olabilir. Ateşli çeyrek ay, fikirlerinize güvenmenize, ancak teslimatınızda arkadaşça olmanıza yardımcı olabilir.

Haftanın sonu, kesinlikle başından daha kolay olacak! 28-29 Ekim Perşembe ile Cuma arası, Venüs Jüpiter ile tesadüfi bir altmışlık açıya sahip olacak. Altmışlık, iş yerinizdeki olumlu dönüşümleri vurgular!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.