Yengeç Haftalık Burç Yorumları (18 Ekim – 24 Ekim Haftası)

Yengeç burcunun 18 Ekim – 24 Ekim haftası için burç yorumları neler? Yengeç burcunu 18 Ekim – 24 Ekim haftası neler bekliyor? Yengeç burcunu 18 Ekim – 24 Ekim haftası aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 18 Ekim – 24 Ekim haftası iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 18 Ekim – 24 Ekim haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıYengeç burcu 18 Ekim – 24 Ekim haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yengeç Burcu 18 Ekim – 24 Ekim Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, ilk başta inişli çıkışlı görünen Yengeç, iyi bir fırsata dönüşebilir.

Hafta, 17 Ekim Pazar günü, ailenizin evinde Terazi’de güneşin, ilişkiler evinizde Oğlak’taki Plüton’a kare açmasıyla başlıyor. Sevgilinizi ailenizle tanıştırmak konusunda biraz endişe duyuyor olabilirsiniz. Ya da zaten bir birlikteliğiniz varsa, belki de diğer akrabalarınızla aranızda zaten bir gerilim yaşıyor olabilirsiniz. Kanser, bu sorunları ele almak için zor bir gün. Bunun yerine, bu enerjiyi sıhhi tesisat veya eski duvar kağıdını soymak için kullanın. Bu kirli işler, bugün karşıt güçleri bir araya getirmeye çalışmaktan daha eğlenceli olacak.

19 Ekim Salı günü Merkür Terazi burcuna doğru ilerliyor. Konutunuzla ilgili bazı haberler gelebilir. Bu, satın alma teklifinizin kabul edildiği anlamına gelebilir. Yengeç, evini yeniden finanse etmek için onay alabilirsin. Veya yer kiralama başvurunuz artık yeşil ışık yakıyor.

Yengeç Burcu 18 Ekim – 24 Ekim Haftalık Aşk Burç Yorumu

Ev genellikle kalbinin olduğu yerdir. Kendi meskenine bağlı olsan da, önemli olanla evde yalnız vakit geçirirken bağlantıyı gerçekten hissetmedin. Ama bunların hepsi 18 Ekim’de Merkür ileri gittiğinde değişmek üzere.

Yeterince ilgi göstermediğinizi veya almadığınızı hissedebilirsiniz. Ancak bu hafta mum ışığında iki kişilik bir akşam yemeği ile romantik bir gece planlıyorsanız ilişkinizi derinleştirebilirsiniz. Birbirinize olan sevginiz orada. Tek sorun, son birkaç haftanın sanki temel çatlıyormuş gibi biraz kayalık ve sallantılı geçmesiydi.

İşler daha iyiye gidecek. Sadece zamana bırakmanız ve sabırlı olmanız gerekiyor. Farkına varmadan, birbirinizin kollarına sarılıp birbirinize sevgiyle bakacaksınız, her dokunduğunuzda ve öpüştüğünüzde midenizde kelebekler uçuşacak. Şimdilik en iyi tavsiye, akışa devam etmek ve ilişkinizi bir öncelik haline getirmektir. Bunu yaptıktan sonra, her şey sorunsuz bir şekilde sorunsuz bir şekilde çalışacaktır. Yolu takip etmek için daha fazla sevgi ve eğlence var.

Yengeç Burcu 18 Ekim – 24 Ekim Haftalık İş Burç Yorumu

Bu haftadan itibaren iş/yaşam dengenizde ve yatırımlarınızda daha iyi şanslar bekleyebilirsiniz, Yengeç.

18 Ekim Pazartesi gününden itibaren hem Jüpiter hem de Merkür istasyonu doğrudan. Merkür, ev yaşamınızda doğrudandır, bu da daha iyi bir iş/yaşam dengesine öncelik vermenize yardımcı olur. Merkür, kendinizi hem profesyonel hem de kişisel olarak daha iyi ifade etmenize yardımcı olabilir. Bu arada Jüpiter, gizli dönüşüm ve yatırım sektörünüzde doğrudandır. Jüpiter’in şansı dönerken, profesyonel ve finansal olarak çiçek açmayı ve dönüşmeyi bekleyebilirsiniz. Ardından 20 Ekim Çarşamba günü Koç burcundaki dolunay kariyerinizde ve başarılarınızda zirve yapacak. Çarşamba günü, profesyonel başarılarınız veya sıkı çalışmanız için tanındığınız zaman olabilir. Ay enerjisinin kariyerinizdeki bir döngüyü kapatma yeteneğini de takdir edebilirsiniz. İzin verirseniz, dolunay kariyer yolunuzun yönünü değiştirebilir.

Son olarak, 23 Ekim Cumartesi günü güneş, su burcunuz olan Akrep burcuna giriyor. Akrep mevsimi, işteyken sezgilerinizi takip etmenizi istiyor. Ne doğru geliyor? İş arkadaşı ilişkilerini, fırsatları ve yatırımları düşünürken içgüdülerinizi de göz önünde bulundurmalısınız.

Yengeç Burcu 18 Ekim – 24 Ekim Haftalık İlişki Burç Yorumu

Ev hayatı bundan daha kolay olmalı, değil mi? Ne yazık ki, haftanız ev cephesinde sorunla başlayabilir. Pazartesi ve Salı günleri oda arkadaşlarına veya ev arkadaşlarına karşı süper esnek ve hassas olduğundan emin ol. (Neyse ki, hassasiyet sizin gizli süper gücünüzdür.) Çarşamba ve Perşembe günleri, kendinizi biraz huysuz bulmayı bekleyin. Bu kesinlikle sorun değil, ancak büyük kararları en az birkaç gün erteleyin. Cuma ve Cumartesi günleri güzel tarafınızı kucaklayın – bir arkadaşınıza (hatta bir yabancıya) yardım etme şansını arayın. Pazar günü, ev sahibi olmaktan çekinmeyin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.