Yengeç Haftalık Burç Yorumları (1 Kasım – 7 Kasım Haftası)

Yengeç burcunun 1 Kasım – 7 Kasım haftası için burç yorumları neler? Yengeç burcunu 1 Kasım – 7 Kasım haftası neler bekliyor? Yengeç burcunu 1 Kasım – 7 Kasım haftası aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 1 Kasım – 7 Kasım haftası iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 1 Kasım – 7 Kasım haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıYengeç burcu 1 Kasım – 7 Kasım haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yengeç Burcu 1 Kasım – 7 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, oluğuna geri dönüyorsun. Kanser, romantik olasılıklar var.

Hafta 1 Kasım Pazartesi günü, Merkür’ün Terazi’de, evinizin ve ailenizin evinizde, kaynaklar evinizde Jüpiter’in Kova’da üçgen açı yapmasıyla başlar. Bugün aile sevgi ve destekle bir araya gelerek yüzünüzde bir gülümseme yaratabilir. Bu, çocuğunuzun bulaşıkları siz sormadan bulaşık makinesine koyduğu gün olabilir. Kocanız kedi kutusunu temizleyebilir. Biri çamaşırları katlamış. Yengeç, bu harika bir gün olabilir.

2 Kasım Salı günü iki yön var. Romantizm ve risk alma evinizdeki Akrep burcundaki Mars, irtibat evinizdeki Kuzey Düğüm ile kavuşum yapar. Yengeç, sen ve sevgilin daha önce hiç gitmediğiniz bir restorana gizlice gitmek isteyebilirsiniz. Akşam yemeğini mum ışığında yemek isteyebilirsiniz. Bir caz grubuna yavaş dans et. Ve geceyi sadece eğlenmek için bir otelde geçirerek bitirin.

Yengeç Burcu 1 Kasım – 7 Kasım Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Terazi burcu sizi evde şarj olmaya biraz zaman ayırmaya zorlarken, çalışma haftasının ilk bölümünde herhangi bir romantik bağlantıdan daha fazla kendinizi beslemeye odaklanacaksınız. Bu enerjiyi hem duygusal hem de fiziksel öz bakım uygulamak için kullanmanız önemli olacaktır. Bununla birlikte, flört eden bir şirkete ihtiyaç duyarsanız, evinizde ev sahipliği yapmayı teklif edin.

Üçüncü gün, güzel Luna’nın Akrep burcuna geçişi ve ertesi gün yeni ay için hazırlık yapmasıyla bir değişim hissedeceksiniz. Evde geçirdiğiniz son birkaç günün ardından, dışarı çıkıp sosyalleşme havasında olacaksınız, bu da yeni ve heyecan verici bağlantılara yol açabilir.

Aşkınızın sizin hakkınızda nasıl hissettiğine dair belirsizlikler, aşk odaklı Venüs’ün stoacı Oğlak burcuna girdiği beşinci günden başlayarak sürünebilir. Bu koşullara verilen doğal tepki, duygusal olarak kapanmak olacaktır, ancak sonunda kendinizi denklemden tamamen kesebilirsiniz. Neyse ki, ay altıncıda Yay burcuna geçiyor ve bu sınırları aşmak için size enerjik bir çıkış sağlıyor. Hafta sona ererken romantik bağlantılarınız üzerinde çok fazla baskı kurmayın, ancak cilveli bir metin göndermekten veya onları biraz eğlenmek için dışarı davet etmekten çekinmeyin!

Yengeç Burcu 1 Kasım – 7 Kasım Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Kasım ayının ilk haftası oldukça profesyonel bir yumruk atıyor! Önümüzdeki haftanın astrolojisi, yeni projeleri hayata geçirmek için mükemmeldir.

31 Ekim Pazar günü, Mars evrimsel Akrep’e gireceği için bir ilham kıvılcımı bekleyin. Bu Mars geçişi, yaratmanız, yok etmeniz ve ardından yerine daha iyi bir şey yaratmanız için size ilham veriyor. Onları geliştirmek için eski profesyonel projeleri yıkmak için mükemmel bir geçiş! Bu arada Merkür, 31 Ekim – 1 Kasım Pazartesi günleri arasında Jüpiter’i üçgen yapacak. Sohbet yoluyla, işi farklı bir perspektiften görebilirsiniz. Ancak, 2 Kasım Salı günü Merkür Plüton ile kare açı yaptığında bir gerilim anı yaşanmasını bekleyin! Kare, siz ve iş arkadaşlarınızla aynı mesleki inançları paylaşıyor olsanız da, dalmak ve yatırım yapmak istediğiniz konularda farklılık gösterebileceğinizi gösterir.

Daha sonra, 4 Kasım Perşembe günü Akrep burcundaki yeni ay, sizi işyerinde yeni yaratıcı çabalar sergilemeye teşvik edecek. Son olarak, 5 Kasım Cuma günü Venüs Oğlak burcuna geçtiğinde, bu, köklü profesyonellerle bağlantı kurmanıza ve profesyonel olarak faydalı sözleşmeler aramanıza yardımcı olacaktır.

Yengeç Burcu 1 Kasım – 7 Kasım Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Hafta başlarken son derece hızlı bir zihinsel keskinlik bekleyin. Beyniniz Pazartesi günü şimşek kadar hızlı ve diğerleri buna ayak uydurmakta bile zorlanıyor. Salı ve Çarşamba günleri, büyük gruplarla takılmak için en iyi zamanınız olur – o yüzden çekici benliğinizi ortaya çıkarın ve sosyalleşin! Perşembe ve Cuma, kabuğunuzdan çıkmak için mükemmel günler olmalı, bu yüzden sizi engellemeye çalışan sinir bozucu otorite figürlerini görmezden gelin. Bu hafta sonu, keskin görünün ve iddialı olun. Spot ışıkları senin üzerinde!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.