Yengeç Burç Yorumları 5 Ekim 2021

Yengeç burcunun 5 Ekim 2021 Salı günü için burç yorumları neler? Yengeç burcunu 5 Ekim 2021 Salı günü neler bekliyor? Yengeç burcunu 5 Ekim 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 5 Ekim 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 5 Ekim 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıYengeç burcu 5 Ekim 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yengeç Burcu 5 Ekim 2021 Salı Günlük Aşk Burç Yorumu

Duygusal olarak yönlendirilen gezegen yöneticiniz ay, bugün uyum arayan Terazi’de ve eviniz, aileniz ve en içteki duygularla dolu dördüncü evinizde aylık ilk çıkışını yapacak. Tatlı sevgilinle bir gece mi diyorsun, Yengeç? Luna’nın yaralı şifacı Chiron’a muhalefeti, bugün duygusal istikrarınıza ve rahatınıza, özellikle de profesyonel konularda bunalmış hissedenlere öncelik vermenizi teşvik ediyor. Luna’nın seksi sekizinci eviniz, samimi birliktelikler ve ruh eşi bağlantılarınız aracılığıyla Satürn’le yaptığı üçgen açı “iyi, kötü ve çirkin”e ışık tutuyor. Ortaklığınızın temeli bugün vurgulanıyor.

Yengeç Burcu 5 Ekim 2021 Salı Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün herkesin yüzündeki boş ifadeye ne oldu? Peep’lerinizle konuşmaya çalışıyorsunuz, ancak dinlemediklerinden emin değilsiniz. Bugün bunu tekrar tekrar alacaksın. Tereddüt etmeyin – bu lapa lapa geçecek.

Yengeç Burcu 5 Ekim 2021 Salı Günlük İş Burç Yorumu

Şu an evde olmayı ister miydin, Yengeç? Güneş Mars ile kavuşum yaparken, odak noktanız ev hayatınız ve ailenizdir. Ailevi meseleler veya nostalji, enerjinizi daha fazla talep edebileceğinden, bugün işe gitmek zor olabilir. Hatta evde sevdiklerinizle veya kendi başınıza geçireceğiniz bir tatil gününü bile isteyebilirsiniz. Evde çalışanlar için güneş kavuşumu Mars, uzaktan çalışırken meşgul olmak için mükemmel olabilir. Çalışmak zorunda olanlar için ödülünüz, yatakta konfor gösterinizi izlemek olacak.

Bugün geri adım atın ve kalabalığın sizi geçmesine izin verin. Kendi başına biraz daha zamana ihtiyacın var.

Yengeç Burcu 5 Ekim 2021 Salı Günlük Burç Yorumu

Bir Yengeç olarak, şekil değiştiren aydan kozmik ipuçları alırsınız. Luna, bugün kendini enerji seviyelerinin düşmesine neden olarak ve son çabalarda kapanma ve tamamlama ihtiyacını teşvik ederek, zayıflama aşamasından yorgun bir şekilde geçerken bulur. Luna, meşgul Başak’tan barış arayan Terazi’ye geçiş yapar ve topraklanmış Satürn ile yumuşak üçgen açısı, ilişkilerdeki her türlü kabarık tüyü yumuşatmanıza yardımcı olur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.