Yengeç Burç Yorumları 31 Ekim 2021

Yengeç burcunun 31 Ekim 2021 Pazar günü için burç yorumları neler? Yengeç burcunu 31 Ekim 2021 Pazar günü neler bekliyor? Yengeç burcunu 31 Ekim 2021 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 31 Ekim 2021 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 31 Ekim 2021 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıYengeç burcu 31 Ekim 2021 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yengeç Burcu 31 Ekim 2021 Pazar Günlük Aşk Burç Yorumu

Şeker mi şaka mı, Yengeç. Yılın en ürkütücü günü ve ay, iletişim, düşünce süreci ve yakın çevreden oluşan meraklı üçüncü evinizi tutuşturmaya devam ediyor, bu yüzden büyük ihtimalle rezervasyonunuz dolu ve Cadılar Bayramı planlarıyla meşgulsünüz. Bir şeye tam olarak bağlılık önerilmese de, ay deneysel onbirinci eviniz dernekler, topluluk ve dünyadaki aidiyet duygusu aracılığıyla özgürlüğü seven Uranüs ile düzensiz bir üçgen oluşturacağından. Yani, arkadaşlarınızla parti yapmıyorsanız, flörtünüzü metin ve/veya sosyal medya aracılığıyla gerçekleştirme ihtimaliniz çok yüksektir. Beşinci tutku evinizden Mars’ın ateşli geçişi, arzularınızı artırır.

Yengeç Burcu 31 Ekim 2021 Pazar Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün başkalarıyla entelektüel düzeyde ilişki kurun. Duygusal bir bağlantı kurmaya çalıştığınızda, insanlar bundan ne yapacaklarını bilemezler – hatta bazıları korkabilir ve kaçabilir. Bunun yerine, büyük bir şeye göz kulak olun.

Yengeç Burcu 31 Ekim 2021 Pazar Günlük İş Burç Yorumu

Yaratıcılığınıza dokunmanın zamanı geldi, Yengeç. Bugünden itibaren Mars, Akrep burcuna girecek ve sanatsal yeteneğinizden ve vizyonunuzdan yararlanma arzusunu ateşleyecek. Bu dönüştürücü Mars geçişi, tekrar tekrar yaratma ve sonra yok etme zamanıdır. İşyerinde profesyonel projeleri ve görevleri yürütme şeklinizi yeniden tanımlamak için ilham alacaksınız. Mars, sizi işyerinde kendinizi ifade etmek için yeni bir şey denemeye veya daha iyi bir sistem bulmaya teşvik edecek. Şimdi eski bir projeyi yeniden yapmak için bir adım atma zamanı bile olabilir.

Bugün neler olup bittiğini anladığınızda rahat bir nefes alacaksınız.

Yengeç Burcu 31 Ekim 2021 Pazar Günlük Burç Yorumu

Pazar göğünün altında hareketsiz kalmak zor Yengeç. Ay, zihinsel olarak keskin Başak’tan geçerken, zihniniz yeni bakış açıları ve yerel hareketler için aç. İyi bir kitap, eğitim girişiminde kaybolmak veya bir yazı projesine dalmak için ideal bir gün. Başka bir yerde, haberci Merkür’ün hevesli Jüpiter ile olan tatlı bağı, yakın ilişkilerde şifa verici konuşmaları kolaylaştırmaya yardımcı olur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.