Yengeç Burç Yorumları 30 Ekim 2021

Yengeç burcunun 30 Ekim 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Yengeç burcunu 30 Ekim 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? Yengeç burcunu 30 Ekim 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 30 Ekim 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 30 Ekim 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıYengeç burcu 30 Ekim 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yengeç Burcu 30 Ekim 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Kalbin sonuna kadar açık ve erotik zevklerinin tadını çıkarıyorsun, Yengeç. Bekar ya da zaten romantik bir bağlantıda olan go-getter Mars bugün Akrep’te güneşe katılacak ve bu da aşk, şefkat ve kendini ifadeden oluşan tutkulu beşinci eviniz aracılığıyla enerji verecek ve ısıyı yükseltecek. Kimi kandırıyoruz? Sert bir şekilde eziyorsun, ama aynı zamanda kolunun altında bir kart tutuyorsun. Bu, özellikle dikkatinizin meraklı üçüncü evinizdeki ay ile romantik randevunun flörtöz beşinci evinden geçen Mars arasındaki günümüzün altmışlık açısını göz önünde bulundurduğunuzda geçerlidir. Elde edilmesi zor oynuyorsun ve bu çok iyi hissettiriyor.

Yengeç Burcu 30 Ekim 2021 Cumartesi Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün iyi bir denge bulun. Şimdi derinden gitmenin zamanı değil. Bugün bencil dürtülerinizin şımartıldığından emin olun – belki de arkadaşlarınızın veya ailenizin bu yüzden acı çektiği noktaya kadar değil.

Yengeç Burcu 30 Ekim 2021 Cumartesi Günlük İş Burç Yorumu

Daha ciddi mesleki taahhütlerinizde ve yatırımlarınızda kendinizi ifade edebiliyor musunuz, Yengeç? Güneş bugün Satürn ile kare açı yaptığından, yaratıcılığınızın biraz boğulduğunu fark edebilirsiniz. Kendinizi ifade edebileceğiniz bir kariyeriniz varsa, sanatsal vizyon ve kendini yansıtma sektörünüzde güneş enerjisiyle çalışıyorsunuz. Bununla birlikte, Satürn’ün karesi, olmak istediğiniz kadar tuhaf veya yaratıcı olamayacağınızı gösterir. Başarılı olmak için daha ciddi bir tona veya en azından yapılandırılmış becerilere sahip olmanız gerekebilir.

Bugün beklediğiniz bir şey geliyor ve anlayacaksınız.

Yengeç Burcu 30 Ekim 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Ev hayatınız son haftalarda hareketli bir nokta haline geldi, Yengeç. Harekete geçiren Mars, denge arayışında olan Terazi’den ayrılıp harekete geçen Akrep’e doğru ilerlerken Cumartesi günü gökyüzü, odak noktanızın yeni bir alana kaymasını sağlıyor. Mars’ın buradaki zamanı, şimdi 13 Aralık’a kadar, cinsel yaşamınıza hoş bir heyecan verici enerji patlaması sağlarken, yaratıcı süreçlerinize taze bir hayat solumak için çalışıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.