Yengeç Burç Yorumları 29 Ekim 2021

Yengeç burcunun 29 Ekim 2021 Cuma günü için burç yorumları neler? Yengeç burcunu 29 Ekim 2021 Cuma günü neler bekliyor? Yengeç burcunu 29 Ekim 2021 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 29 Ekim 2021 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 29 Ekim 2021 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıYengeç burcu 29 Ekim 2021 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yengeç Burcu 29 Ekim 2021 Cuma Günlük Aşk Burç Yorumu

Kanser, pastanı yiyorsun ve tadı güzel. Bu arada, mistik gezegen hükümdarınız ay, istikrar arayan ikinci konfor, para, mülk ve değer sistemlerinizde parıldamaya devam ediyor, şehvetli zevklerinizden kaynaklanan neşeden sevgi arzularınıza kadar her şeye ışık tutuyor. . Luna ayrıca günlük ritüellerin altıncı evi aracılığıyla Venüs ile uyum içinde olacak ve bu da size mutluluğunuzu önceliklendirmenizi hatırlatacak. Stres için çok mu kutsanmış? Çapkın beşinci tutku evinizdeki güneş ile samimi sekizinci ruh bağınız aracılığıyla Satürn arasındaki bir kare size mutluluğunuzu seçmenizi hatırlatır.

Yengeç Burcu 29 Ekim 2021 Cuma Günlük İlişki Burç Yorumu

İş veya okul eğlenceli şeylerden çok fazla zaman ayırıyorsa, telafi etmek için programınızı yeniden düzenlemeniz gerekir. Öncelikleriniz normalden daha fazla soruna neden olabilir, ancak üstesinden gelemeyeceğiniz bir şey değildir.

Yengeç Burcu 29 Ekim 2021 Cuma Günlük İş Burç Yorumu

Venüs bugün Jüpiter’i altmış çizerken, geçim kaynağınız profesyonel yatırımlarınız ve işbirliklerinizden faydalanabilir. Altmışlık, eviniz ve işiniz arasındaki mali uyumu görmek için mükemmeldir! Jüpiter ile finansal ve enerjik yatırımlarınızı kariyerinize cömertçe genişleterek profesyonel yatırımlarınızın hızlanmaya başladığını görebilirsiniz. Kariyerinize ne kadar çok şey katarsanız, evinize ve ailenize o kadar çok yansıyabilir. Profesyonel çabalarınızın istediğiniz ev hayatına sahip olmanızı mümkün kıldığını fark edebilirsiniz!

Bugün tüm yarım kalmış işlerinizi birleştirmek için zamanınız olacak – büyük olasılıkla büyük bir yay şeklinde!

Yengeç Burcu 29 Ekim 2021 Cuma Günlük Burç Yorumu

İlişkiler sizin için devam eden bir gerilim noktası olmuştur, Yengeç. Evren sizden o bölümdeki arzularınızı gerçekliği kontrol etmenizi istiyor ve Cuma günü gökyüzü bu anlatıya ilişkin anlayışınızı derinleştirmek için çalışıyor. Aydınlatıcı güneş, ders veren Satürn ile zorlu bir kare oluşturarak, ortaklık konularını gerçekte olduğundan daha ağır hissettirirken, aynı zamanda size nerede daha iyi sınırlara ve temele ihtiyacınız olduğunu gösterir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.