Yengeç Burç Yorumları 28 Ekim 2021

Yengeç burcunun 28 Ekim 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? Yengeç burcunu 28 Ekim 2021 Perşembe günü neler bekliyor? Yengeç burcunu 28 Ekim 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 28 Ekim 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 28 Ekim 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıYengeç burcu 28 Ekim 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yengeç Burcu 28 Ekim 2021 Perşembe Günlük Aşk Burç Yorumu

Bir tipin var, Kanser. İster inanın ister inanmayın, aşk hayatınızın baş döndürücü tutkusu ve yoğunluğu, gerçekten önemli bir kişide aradığınız bir şeydir. Bunu söyledikten sonra, romantik beşinci evinizdeki güneş ile istikrar arayan ikinci değer sistemleriniz aracılığıyla ay arasındaki bugünkü kare, hoşgörünüz ve güvenlik duygunuz arasında ayrım yapmanıza büyük olasılıkla meydan okuyacaktır. Bu fantezi dolu romantizm, değer sistemlerinizle ve/veya arzuladığınız istikrarla uyumlu mu? İronik ama yine de şanslı, Luna’nın Satürn’e karşıtlığı, bağlantınızın temeline ve ona güvenip güvenemeyeceğinize ışık tutacaktır.

Yengeç Burcu 28 Ekim 2021 Perşembe Günlük İlişki Burç Yorumu

Arada bir, zor zamanlarda dikkat edecek kadar önemsediğinizi göstermek için, kendi başınıza doğru olanı yapmanız gerekir. Bugün doğum günün olsun ya da olmasın, kendine güzel bir şey ısmarla.

Yengeç Burcu 28 Ekim 2021 Perşembe Günlük İş Burç Yorumu

Ay Aslan’a girdiğine göre artık akıllarda para ve değer var. Son çeyrek ay olan Yengeç, mali gevşeklikleri tamamlamak için mükemmeldir. Son çeyrek ay, çantayı işyerinde güvenle sabitlemek için mükemmeldir. Herhangi bir yaratıcı çaba veya tutku projesinden biraz gelir elde edebilirsiniz. Kalbinizi ve ruhunuzu işteki bir şeye koyarsanız, bunun geri bildirimlere veya işinizin size nasıl değer verdiğine yansıdığını görebilirsiniz. Son çeyrek ay, iş performansınızla gurur duymanızı da istiyor olabilir.

Yavaşlatmak! Bu hızla devam ederseniz, bazı heyecan verici şeyleri kaçıracaksınız.

Yengeç Burcu 28 Ekim 2021 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Bir Yengeç olarak, ayın değişen ruh hallerine karşı oldukça hassassınız. Perşembe günü gökyüzü, Luna’yı üçüncü çeyrek aşamasına girerken güneşle çelişiyor. Döngünün bu kısmı sizin için gergin, çünkü yaratıcı sürecinizi yeniden düzenlemeniz ve yaralı özgüven duygularını incelemeniz isteniyor. Başka yerlerde, sevgili Venüs ve büyüme veren Jüpiter güçlerini birleştirirken samimi ortaklıkları iyileştirmek için yardım sunulur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.