Yengeç Burç Yorumları 27 Ekim 2021

Yengeç burcunun 27 Ekim 2021 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Yengeç burcunu 27 Ekim 2021 Çarşamba günü neler bekliyor? Yengeç burcunu 27 Ekim 2021 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 27 Ekim 2021 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 27 Ekim 2021 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıYengeç burcu 27 Ekim 2021 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yengeç Burcu 27 Ekim 2021 Çarşamba Günlük Aşk Burç Yorumu

Kanser, ilişki draması kaçınılmazdır – bundan ne anladığınız bu. İster bekar, ister aşık olun, isterse zaten romantik bir bağlantı içinde olun, bugünün burcunuzdaki ay ile Pluto arasındaki taahhütlü yedinci ev anlaşmalarınız, uzlaşmanız ve diğer önemli kişiler aracılığıyla yoğunlukla dolu muhalefet, bir dizi duygusal iniş ve çıkışları tetikleyebilir. , ama dahası var. Ortaklığınız ve/veya bağlantınız yanlış bir temel üzerine kuruluysa, bu süre içinde bu durum yeniden ortaya çıkabilir. Luna ayrıca Neptün ile uyum içinde olacak ve sevgiliyle aranızdaki tüm sınırları ortadan kaldıracak ve bu da zararlı olduğu kadar faydalı da olabilir. Yerde kalın.

Yengeç Burcu 27 Ekim 2021 Çarşamba Günlük İlişki Burç Yorumu

Önemli bir karar içeriyorsa, en azından şimdilik iletin. Şu anda hepiniz şu andasınız ve bu, büyük planları ertelemeniz gerektiği anlamına gelebilir. İşler bir süre sonra toparlanır ve o zaman konuya dönebilirsiniz.

Yengeç Burcu 27 Ekim 2021 Çarşamba Günlük İş Burç Yorumu

Bugün işteyken sezgilerinizi dinlemek zor olabilir, Yengeç. Venüs geri giden Neptün ile kare açı yapmaya devam ederken, işteki temel enerjileri algılamakta zorlanabilirsiniz. Bir iş arkadaşınızın sizin hakkınızda nasıl hissettiğini, konuşma sırasında bile ölçmek zor olabilir. İşyerinde potansiyel bir taahhüdün buna değip değmediğini görmek için mücadele edebilirsiniz. Mesleki politikalar ve inançlar konusunda meslektaşlarınızla aranızda bazı anlaşmazlıklar bile olabilir. Meslektaşlarınızla aynı sayfada olmayabileceğiniz için en iyi seçeneğiniz kendinize odaklanmaktır.

Aklınıza gelen biri sizden haber almak ister. Onlara bir e-posta gönderin.

Yengeç Burcu 27 Ekim 2021 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Evren, en yakın ilişkilerinizde yüzleşmelerin gerçekleşmesini talep ediyor, Yengeç. Ayın burcunuzdaki varlığı, aktif, duygusal kendini ifade etme ihtiyacınızı harekete geçirdiğinden, neyin ele alınması gerektiğine göz yumamazsınız. Luna’nın gerçeği ortaya çıkaran Pluto ile gergin karşıtlığı, önemli gerçekleri halının altından süpürmenize yardımcı olur. Gerginlikleri bastırmak yerine havayı temizlemeyi hedefleyin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.